Забременели след инвитро - тема 12

• 45 022
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
Да Веси вече съм 35+2,почти в 9-и месец. Днес съм на тонове и ще определяме дата за секцио,макар и ако питате мен искам да е нормално,но докторите за по сигурно предпочитат да ме клъцнат. До 10 дни трябва вече да се укотя,както казва мъжа ми  Laughing Тези дни ще стегна и багажа да е готов.
Още съм в свеки,тук се налага да остана и докато се възстановя,а тя точно на финала реши да ходи на море от понеделник и добре че зълва ми си дойде с децата от Испания за малко за да е при мен. Но тръгна ли да раждам по рано тя децата ли да гледа с мен ли да идва до болницата. Майка ми работи с мъжа ми на морето и и е много кофти че неможе да дойде да ми помага. Чакам да родя и да се възстановя и аз да си ходя на морето,че със свекърва като моята не се живее,голям самогъзник.

Последна редакция: пт, 24 юли 2015, 14:10 от Irina Dacheva

# 436
Кали, радвам се, че си сред нас Hug Ей така с малки стъпки няма да усетиш как ще стигнеш и до ревлив финал:) Пожелавам ти оттук нататък всичко да е по мед и масло!
Леле, Иринка, то не останало! Стискам палци малките госпожици да устискат още 2 седмици.
Аз днес съм подложена на кавалкада от ритници. Малката от сутринта е в бойно настроение и ми прилага всякакви акробатики. Другата седмица в сряда сме на ЖК при Ташков. В четвъртък пък сме при Сигридов да мерим шийка, стискайте палци да не се е скъсила...

# 437
Минаха ми тоновете,сърчицата им здраво бият и вече са около 2600гр.,добре си вървят децата и след 2 дни влизам в 9-я. Шийката още се държи,имам леко разкритие от 1.5-2 см. и до началото на август ще лежа само. Много ниско са вече в областта на бикини линията и точно там ми опъва много. Наближава момента вече до големия финал.

# 438
  • При вещиците
Кали, вече никакви проблеми. Ще се раждате пухкави на термин.
Коте, нали как минава времето. Виж кога чакахме новини за раждане за малката ви пикла Wink кога порасна. Аз още отдавна проверих двете авиокомпании които летят до БГ-до 28 гс без документ, а до 35 гс с документ от док. Е, няма да чакам чак 35та седмица, то за тогава няма и да има седалка, която да ме събере  Joy
Рени, браво на големите девойки. Да слушат до края.

# 439
Дизастърче, калина-малиниа, Буци честити ви бебочета. Да растат здрави, умни и щастливи за радост на вас и близките ви!!!
Лили, честита седмичка! Вижда му се края скоро и при теб.
Иринка, твоите принцеси си растат прекрасно и са много послушни. Да се държат така поне още малко.
Кали, чудесни новини. Оставаш сред нас поне до термин!

Охх милички, чета ви съвсем съвестно ама малко ме мързи да пиша толкова редовно, а и нищо интересно не се случваше при мен. Днес мина моя контролен преглед в 15 г.с. и бебока беше кръстосал кръчета и пак се скри от нас. Все още сме в неведение с какъв цвят гащи ще сме. Това което малко ме притесни е, че новия ми наблюдаващ доктор ( пак специалист в инвитро болница) иска от сега да бия фраксипарина вече през вечер, а в 22 г.с. ако бебето се развива нормално да го спираме. Аз съм хетерозиготен генотип за PAI 4G/5G и хетерозиготен генотип за ACE I/D. Има ли случайно някоя сред вас, на която също са спирали фраксито през бременността?  newsm78  newsm78 Също в този ред на мисли моя корем лумва ярко червен и става целия до горе на малки червени обривчета, а когато го бия в ръцете това го няма, но пък често съм на синини или бучки. И вие ли сте така?

# 440
Ани, и аз съм хетерозиготен генотип за PAI 4G/5G. Започнах фраксито преди 5 дни. Не знам колко ще го бия, но Сигридов каза, че няма да е през цялата бременност. Каза, че ще решаваме от преглед на преглед, но най-вероятно ще го спра някъде към 23 г.с., когато според него приключва критичният период.

# 441
здравейте и от мен Simple Smile Извинявам се ако вече е коментирано,но да Ви питам с какво си мажете коремчетата и колко често? Simple Smile

# 442
Момичета знам, че не бях от най-активните и пишещите, но исках да ви се похваля. Днес ни изненада нашето малко лъвче - роди се синът ни Димитър след спешно секцио - 3,070 кг / 48 см. Сега съм в реанимацията в Щерев и вече два пъти го нагушках. 😃

# 443
MBojilova, честито  Hug Живи и здрави и много бързо възстановяване на мама   bouquet

# 444
  • При вещиците
МБожилова, честито бебче. Да ви е жив и здрав и да ви радва.
Сънче, аз съм на кокосов лосион за тяло и кокосово масло за тумбак на Палмърс. Аз съм супер доволна.

# 445
Честито бебче   Hug

# 446
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ   bouquet  bouquet  bouquet, много се радвам толкоз мн бебета newsm51

Мажа се с "КОКОНА & МАЙКА" с крема за стри за сега е добре  Simple Smile
здравейте и от мен Simple Smile Извинявам се ако вече е коментирано,но да Ви питам с какво си мажете коремчетата и колко често? Simple Smile

# 447
Божилова, да ви е жив и здрав Димитър, да е спокойно бебе и щастливо дете Hug

# 448
Ние с Мишо сме вече вкъщи и се учим на всичко общо взето. Ето малко  подробности за раждането:
Роди се много бързо - в 18,30 отидохме в болницата с 4см разкритие, което не разбрах как е станало изобщо Simple Smile, и Мишо излезе в 23,25. Исках да родя във вода, но ваната не ми беше комфортна и затова се отказах по някое време, поисках си обезболяваща инжекция и това беше. Раждах в обстановка, близка до домашната - все едно двустайно помещение с легла за мен, малкия и мъжа ми, който беше с нас през цялото време: бърса кръвта и всичко, което течеше между краката ми, видя как излезе бебето, защото седеше отсреща на една ръка разстояние, и преряза пъпната връв, само с една акушерка, която буквално го изроди с една ръка.Аз се разхождах из стаята, докато исках, после легнах на една страна и така и родих. Бебчо го сложиха веднага на гърдите ми и чак после го мериха и теглиха, къпаха го чак на следващия ден. Около час след раждането го закърмих с коластра, кърмата ми дойде днес. Не се е отделял от мен изобщо, проверяха мен и него през няколко часа и можехме да си тръгнем още вчера, но предпочетох да останем, за да съм сигурна, че мога да го храня сама. Сега сме си у нас, учим се и двамата да се кърмим, зърната ми са доста болезнени и мажа с Лансинокс, дано скоро се оправят. Стягащо бельо сложих вчера, надявам се да помогне, но корема ми така или иначе почна да се прибира -имам болезнени контракции като кърмя и всички в болницата казаха, че това е добре, лохиите също леко намаляха.

Наистина всяка болка си струва, за да гушнеш накрая малкото си чудо  Hug

# 449
  • Живее на Луната
Дизастър, страхотен разказ, все така добре да се разбирате в Мишо. Тази болница в Бългатоя ли е, че ми стана интересно?

МБожилова, да ви е жив и здрав Димитър и много радост да ви носи!

Аз също се мажа с Палмърс, масло и лосион. Ползвала съм и комбинирания крем за гърди и корем на Мустела, но хич не е икономичен.

Общи условия

Активация на акаунт