Забременели след инвитро - тема 12

• 45 570
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Ivivka, ние сме с преносима кошара. Аз нали бях лежаща и нямаше как да пазарувам, та решихме да вземем такава кошара за начало, така или иначе ще ни трябва за по-нататък. Много съм доволна, детето си спи перфектно, а най-вече повивалникът е много стабилен и ми върши страхотна работа. Спи на горното ниво на кошарата, като сме купили хубав матрак Магнифлекс Пиер Карден. Според мен именно матракът е най-важен. За зимата обаче ще купуваме дървено креватче и кошарката ще я ползваме при пътувания. Това е нашата кошарка
http://kasida.bg/product/32448/bebeshka-sgavaema-koshara-chipoli … kafyavo-2015.html

# 496
  • София
след третия месец някъде бебето започва да се върти насам натам и в дървената кошара започва да си удря главата или да завира крайници между решетките.
на мен ми се стори много опасно и я пенсионирахме, до около 2г изкарахме с преносимата.
дървената чак сега я използваме и пак вечер му кънти главата в решетките  Rolling Eyes
може да се сложат  обиколници, ама то става като кутия вътре.

# 497

Дизастър, ама много сладък твоя Михаил.  Там при вас той Michael ли е?
Ох, и на мен ми е много сладък, Лили, ама щото нали си е моя - на всяка майка нейните деца са й най-хубавите  Hug В тази връзка връзвате ли или мислите ли да връзвате червен конец на ръчичката на бебчовците? И още има ли нещо по-специално или е просто вземаш конец и го връзваш, че аз много не съм в час с тези неща  newsm78
И да, Майкъл му викат тук. Нарочно избрахме такова име, което да звучи еднакво добре на двата езика, че да не се налага да си спеува името постоянно. Иначе комшийката се учи да казва Михаил сега и е много смешна - аз не виждам кое му е трудното, но тя още не може да си обърне езика. Утре ще ходим да му вземем свидетелството за раждане и да го регистрираме пред света.

# 498
  • Варна
И ние си говорихме с ММ, че ако я докараме до там, ще бъдем с преносима.

# 499
  • Русе
Добър ден.
 Аз все още съм си вкъщи. В три часа имам запис и ще видим какво ще каже доктора за понататък.

# 500
Здравейте и от мен, бях на ФМ бебчетата са момче и момиче Simple Smile Продължавам с лежането и така Simple Smile
didka12 ти в русе ли ходиш на запис?

# 501
Здравей, Sunche
Честити ти, две полчета!!

Ти в коя седмица си?

# 502
  • Русе
Здравейте и от мен, бях на ФМ бебчетата са момче и момиче Simple Smile Продължавам с лежането и така Simple Smile
didka12 ти в русе ли ходиш на запис?

Да в Русе

# 503
Благодяра ти lolr Simple Smile в четвъртък влизам в 20г.с.

# 504
Дизастър, Пинки, много са ви сладки буболечетата - сега разгледах албумчето. Да са ви живи и здрави малките сладурковци!
Сънче, честити шарени гащи! Всичко да е наред и втората половина на бременността ти!
Момичета, имам следното питане - от една седмица съм на Фраксипарин и коремът ми вече е в синини. Не мога да разбера аз ли некадърно го  бия или така се получава? /видях в други форуми, че мамите са споделяли за такъв проблем/ Някоя от вас, която е била на Фраксипарин, имала ли е такива синини и как се е справяла? Чудя се дали да не сменя мястото на биене newsm78. А днес за капак получих остра болка долу вляво, точно където имам огромна синина. Да не взема да навредя на бебето нещо?

# 505
Благодаря ти Franny, за Фраксипарина и аз така ставах като го бия в корема на синини и бучици. Няма как да се избегне. Сега го бия в краката и пак ставам на синини слагам лед след инжекцията.

# 506
  • Варна
Не мога да разбера аз ли некадърно го  бия или така се получава?

Така се получава. И ужасни сърбежи имам аз... Като няма вече къде, започваш в ръцете, в краката, докато минат синините и така ги менкаш. Няма как да навредиш на бебето.

# 507
Имаме си 2 момиченца Мария Магдалена 2480,48см. и Дея Габриела 2650,50см. Снощи в 2.00 взеха да ми изтичат водите и течаха чак до предродилна зала-много нещо се изтече. Имах много силни контракции и пълно разкритие,започнахме с нормално раждане,но не успях,бях много изморена и контракциите ужасно боляха. Не издържах и направихме секцио. Сега съм на системи с обезболяващи. Вече бяха при мен за малко,спинкаха душичките и толкова мънички ми изглеждат. Още немога да осъзная че родих и че тези дечица са моите.

# 508
  • Живее на Луната
Честити ти принцески, Рени! Да са много здрави, бързо да натдават, а ти бързичко да си на крак, за да се гледкате   bouquet

# 509
  • Варна
Имаме си 2 момиченца Мария Магдалена 2480,48см. и Дея Габриела 2650,50см. Снощи в 2.00 взеха да ми изтичат водите и течаха чак до предродилна зала-много нещо се изтече. Имах много силни контракции и пълно разкритие,започнахме с нормално раждане,но не успях,бях много изморена и контракциите ужасно боляха. Не издържах и направихме секцио. Сега съм на системи с обезболяващи. Вече бяха при мен за малко,спинкаха душичките и толкова мънички ми изглеждат. Още немога да осъзная че родих и че тези дечица са моите.

Твои са си и още как...   bouquet
Да са живи и здрави и много, много щастие от тук нататък!

Общи условия

Активация на акаунт