Забременели след инвитро - тема 12

• 45 570
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Pinky, аз я изведох след 20 ден, така ми беше казала и педиатърката. Но то беше много лошо и студено времето тогава, иначе бих го направила и по-рано. Според мен не се чуди много, а гледай да използваш хубавото време  Peace
Може би на около месец и половина някъде започна да се заглежда, да ме следи с поглед и да реагира с усмивка като я закачаш, иначе преди си се хилеше неосъзнато. А гукането по-късно.
Много е сладка Лили  Hug Очичките й са като маслинки  Heart Eyes На Влади засега са сиво-сини  Shocked, избистрени са и се чудя дали ще си останат такива, много странно  newsm78

# 481
Здравейте,
има ли сред вас бъдещи и настоящи мами от Варна? Моля споделете опита си, при кой/кои АГ си следите бременността.

# 482
  • Варна
Здравейте,
има ли сред вас бъдещи и настоящи мами от Варна? Моля споделете опита си, при кой/кои АГ си следите бременността.

Има. Бъдещи. Надявам се...  Blush
Следя се при Славчев, но бях в голяма чуденка при кой да отида в началото, че или не разбират от ин витро и съответните лекарства или откровено се цупят, като разберат, че съм го правила в София. Но така или иначе след лутане по болници и от лекар на лекар, го добутахме до 12-та седмица и се записах при Славчев в Окръжна...

# 483
Здравейте!
Следя ви от известно време, а днес събрах смелост да се включа  Blush

Бременна съм след ЗЕТ, дълго чакана първа бременност, на 28 години съм.
В момента съм в 7 седмица и 2 дни, а в четвъртък чухме сърчице Simple Smile

# 484
Здравейте,

Има. Бъдещи. Надявам се...  Blush
Следя се при Славчев, но бях в голяма чуденка при кой да отида в началото, че или не разбират от ин витро и съответните лекарства или откровено се цупят, като разберат, че съм го правила в София. Но така или иначе след лутане по болници и от лекар на лекар, го добутахме до 12-та седмица и се записах при Славчев в Окръжна...

Благодаря ти, лека бременност ти желая:) А имаш ли някакви впечатления от лекари в АГ, независимо  дали отрицателни, все ще са от полза.

# 485
  • Русе
Добре дошли на новите мамчета.
 Аз днес цял ден чистя, пера и след малко ще трябва и да готвя.
 Гледам да не оставям от днешната работа за утре, че не знам как ще бъде утрешният ден Laughing

# 486
Добре дошли на новите момичета  Hug Пожелавам ви бременност и раждане като моите - никакви проблеми през цялата бременност и първо раждане за по-малко от 5 часа Simple Smile

Пинки, ние вчера го изведохме нашия сладур за пръв път, питах акушерката и тя каза,че няма никакъв проблем. Тук всички си изкарват бебетата  на разходка почти веднага, никой не чака да мине определен период и т.н.

Снощи се сдобихме вече и с колики, давам Инфакол, дано да се успокои малчо, че снощи много плака. А аз тъкмо ще  се цедя, че много мляко, много нещо. Даже се бъзиках с мъжа ми, че ще му правя сирене и кашкавал на бебчо Simple Smile

# 487
  • Варна
Благодаря ти, лека бременност ти желая:) А имаш ли някакви впечатления от лекари в АГ, независимо  дали отрицателни, все ще са от полза.

Лични не. Навремето работех с доста лекари от АГ и чисто служебно имах впечатления за някои от тях, но съм им позабравила имената. Имаше един (професор ако се не лъжа) Иванов. Доста изкукуригал човечец. И едно старче с бяла коса - по-надут човечец не бях виждала... Ама това разбира се няма нищо общо с професионалните им качества. Запомнила съм само д-р Николов като доста лъчезарен и усмихнат човек, пък и съм чела сякаш добри отзиви за него.
Аз просто не си направих труда да проучвам лекари от АГ, защото тази болница ми се видя много мизерна и подтискаща и просто реших, че не искам да раждам там. Но е факт, че там единствено имат добра неоантология... Моля се от цялото си сърце да нямаме нужда от такива специализирани условия...  Praynig

# 488
  • СОФИЯ
Здравейте момичета  Heart Eyes Hug

С това БХС и аз се притесних сега  Mr. Green Добре бе защо го правят на тези от нас който сме на повече години след като е просто статистика та да се вкърваме в такива филми  Mr. Green #Cussing out или просто си е самата истина  Mr. Green #Cussing out Аз ще го правя на 30.07 и съм на 40г. Искате да кажете, че и на мен ще излезе с голям риск  Mr. Green ooooh! ooooh!

# 489
  • София
mierin, на моите 40г си излезе идеален резултата от бхс, ама аз бях решила че е по-важно какво ще видят на прегледа, бхс-то го пуснах от любопитство.
то е статистика все пак, не е диагноза.

# 490
  • СОФИЯ
Бамби  Heart Eyes Hug Hug
Но тук като чета един вид ако съм разбрала правилно на тези над 35г и повече излиза задължително рисков фактор  Mr. Green Mr. Green това показвало статистиката.

Както и да е благодаря ти Бамби за отговора  Heart Eyes Hug

# 491
Добре дошла Anthea,почувствах те близка,като разбрах,че и ти си след ЗЕТ и то първи опит.Също,като мен.  bouquet  
Mierin,аз мисля да си направя само фетална морфология,без БХС.Моя лекар категорично отрича скрининга,като изследване.Каза ,че освен да си изкарам акъла,друго няма да се случи.Аз съм на33г.

# 492
  • СОФИЯ
 orindj правилно каквото е казал доктора ти ще го послушаш  Hug Heart Eyes
В крайна сметка затова сме им се доверили. Моята доки каза, че ще го правим този кръвен тест и аз ще я послушам. Времето ще покаже какво и как ще се случи  Peace Дай боже за всичките всичко да върви добре  Praynig Praynig

# 493
Не знам дали е обсъждано, но да питам. За спане на бебето реших леглото да е дървено. Макар, че нямаме място и вероятно бебето ще се мести в друга стая няколко месеца след като се роди. Тази вечер ММ ми заявява да сме купували от тия преносими, сгъваеми кошари, от плат или не знам от какво са, защото можело да я местим из стаите и да я ползваме като ходим другаде. На мен ми изглежда, че не са за спане за постоянно. А в такова кошче, редно ли да спи постоянно?
http://www.novobebe.com/detska-staya/koshove-i-lyulki/obaby-plet … or-bear-blue.html
По-опитните и не само, какво мислите?  newsm78

Последна редакция: нд, 26 юли 2015, 22:27 от ivivkata123

# 494
  • При вещиците
Антеа, добре дошла и лека бременност до термин.
Дидка, явно на му се седи при мама на бебчо. Чакаме те за отчет.
Дизастър, ама много сладък твоя Михаил.  Там при вас тпй Michael ли е?

Общи условия

Активация на акаунт