Забременели след инвитро - тема 12

• 45 054
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
  • При вещиците
Дидка, честита дъщеря Елена. Да ви е здрава и щастлива.
Рени, бързо възстановяване миличка.
Фиоре, и аз мисля като теб-детето да е под ръка и под око Wink
Родилите мами, страхотно е че продължавате да пишете тук. Научаваме много неща и моля ви не спирайте   bouquet
Юлския бебевалеж приключи. Да си признава кой е наред за да стискаме палци.
Моята бебка вчера си показа рогата, то не беше блъскане и ритане, а накрая май беше яхнала пикочния ми мехур  Mr. Green

# 586
Фриде, петвалентната плюс още една ли ви сложиха или директно шествалентната ваксина? На мен ваксинациите са ми най- големия ужас и от преди раждането ги мисля, а скоро ще дойде втория месец при нас.
Много интересни неща пишете,как само ми липсвате, но няма време.
Дидка, честито!

# 587
Здравейте, с днешна дата, момичета.

Мина моя БХС, при д-р Чавеева. Изключително съм доволна от отношение и професионализъм. Много подробен, обстоен с постоянни обяснения на мен преглед.

Най-прекрасното е, че всичко ни е наред. Видяхме едно здраво, шаващо и добре развиващо се в норми бебе. Далеч сме от рискове. Трябва и кръвта да го потвърди тези дни. Но лекарката каза, че от това което вижда и излезлия резултат на компютъра 1:7000 не би трябвало кръвния да промени съществено показателя. Дай боже, така да бъде!

Честита ти рожба, Диди!

# 588
Днес излезе моя кръвен БХС. Мнооооого големи числа виждам на риска - над 10000 до 100000 Simple Smile))
Доволна съм Simple Smile))

Браво, Лолр. Само така добре да е до финала Simple Smile))))

# 589
  • София
lolr, за пола нещо не казаха ли.
че си ми в статистиката, да си отбележа дали познах  Mr. Green

# 590
Не бе, Бамби. Рано било. Ти на мъж ли си заложила?

Ликоко, браво и на теб!

# 591
  • София
на мъж да.
на Licoco не уцелих, казали и че май ще е момиче.

# 592
То в 11 седмица си е малко хазартно предположението Simple Smile))))
Ще го гледаме пак в 16, така че тогава ще е ясно Simple Smile))

# 593
  • София
Фриде, петвалентната плюс още една ли ви сложиха или директно шествалентната ваксина? На мен ваксинациите са ми най- големия ужас и от преди раждането ги мисля, а скоро ще дойде втория месец при нас.
Ха де  newsm78 Петвалентна ли каза, шествалентна ли  Joy Тя ми обясни жената, ама то едно и две ли е да го помня. Каза, че е против полиомиелит, коклюш, дифтерия.... Другата седмица, ако се получат ваксини, ще ни вика за нова - Синфлорикс. Ама засега няма в РИОКОЗ  ooooh! Нещо ми обясняваше, че тя така или иначе предпочитала да не ги бие едновременно, защото било по-щадящо за бебето  Thinking

Последна редакция: ср, 29 юли 2015, 13:57 от Frida*

# 594
Дидка, честита рожба  Hug Нека много радост да ви носи малката Елена   bouquet

Ликоко, Лорл - много хубави новини, само така, момичета  Peace

За ваксините - на Мишо му сложиха първата ваксина още в болницата и мога да кажа, че много добре я понася. Хапва добре, температурата му е около 36,7. Даже и кръв му взеха от петата оня ден за някакво изследване за много редки болести.

Пъпчето падна днес - не сме го мазали с нищо, защото тук практиката е да се държи сухо. Има лека инфекция и му слагаме  антибиотично кремче затова голямата баня я отложихме за утре Simple Smile

Зърната все по-малко ме болят, явно лансинох и протектори е добра комбинация. Млякото обаче продължава да тече от гърдите ми като се изправя, но поне гърдите ми не са толкова напрегнати. Даже акушерката ме похвали колко добре съм се справила със ситуацията - ми като не е чувала за бг мама, женицата  Grinning

И да питам вече родилите мами - вашите бебоци кога започнаха да си задържат главичките изправени? Нашият бързак още от болницата се опитва и днес баща му го сложи по корем и той си задържа главичката няколко пъти за по 10-11 сек. #Crazy

# 595
  • София
Първите ваксини ги правят в родилното, на 24-тия и на 48 - мия час след раждането. За хепатит и туберколоза са. И това изследване за редките болести  Peace Попълвах някакво листче си спомням с моите данни, на детето и на личната лекарка.
disaster, май не е много добра идея да го поставяте по корем, мисля, че още е много мъничък  newsm78 или консултирайте с лекаря ви. Влади също още от родилното държеше главата, даже като ходих да ми помагат с кърменето лекарката отбеляза, че много хубаво държала главата. Педиатърката ми ми каза, че като навърши един месец тогава да я слагам по корем първо за по няколко секунди, после постепенно да се увеличава през няколко дни докато се стигне до 10 мин.

# 596
  • Пловдив
disaster още ви е рано за слагане по корем. Питай педиатъра кога може. Аз съм забравила вече, то при нас беше отдавна, но съм сигурна, че поне първия месец не е добре.

# 597
  • София
още в родилното акушерката каза че бебетата обичали по корем.
и веднъж влизам там, те няколко броя реват, тя само отиде обърна ги по корем и всичките замлъкнаха доволни.
та и аз моето редовно го слагах така, до първия месец надничаше вече, а на края на втория взе и че се обърна.

# 598
  • София
Диди, честито ви щастие с хуваво име!   bouquet
Фрида, Франи, нлагодаря за включването. Записах час за 7ми при Начев. Дано да е нормално това за такива, които принципно нямат проблеми с щитовидната и да си влязат нещата в релси без хапче... Praynig
Тия ваксини винаги са ми били много притеснителни и стресиращи.  Thinking

# 599
Дидка,честитс ви мома.Жива и здрава да е.Красива ,като името си и мноого умна ,усмихната и щастлива да е  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт