Забременели след инвитро - тема 12

• 44 988
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Честити бебчета на новите мами! Да са здрави и усмихнати деца!  Hug
Честита месечинка и на хубавата Елена!   bouquet
Разгледах новите снимчици от албума, страхотни бебета видях!  Heart Eyes
Бел, аз мисля утре да ходя при д-р Ташков, така се бяхме разбрали преди месец, забравих обаче от 12 или 1ч. започва? Ако дойдеш,  ще се запознаем!? Simple Smile

# 361
Много благодаря на всички за хубавите пожелания   bouquet  От днес сме си в къщи Simple Smile
Докато спи малката кукла минавам да се отчета.. и ще чета по късничко Simple Smile Всичко мина чудесно
Честито на всички нови мами  Hug
Успех на всички чакащи мами

# 362
  • При вещиците
Теди, чакаме снимка на вашата Радост и да разкажеш за раждането. Къде, какво, как?

# 363
Колкото по малко време остава толкова по безсънно и напрегнато ми е. А от 2-3 дни се сдобих и с екстрата подути крака по скоро от прасеца надолу, от жегите ли е не знам,но много ми са надути и дори ме болят. Имам и много често дори болезнини контракции,срязвания откъм яйчниците също чак немога да се мръдна от леглото от болка,а това че ми е постоянна жега и съм все под климатика и с ветрило в ръка нама смисъл да го коментирам. От утре започвам 36г.с. и броени дни ме делят от 9 месец,а петък като отида на тонове ще определим дата,но си мисля да бъде през 37г.с.-надявам се да са минали 2500 дотогава,а и аз вече издишам,но се радвам че поне изкарах до тук.
Количката и кошчетата ми дойдоха вече,но като вляза в болницата ще имат достатъчно време да ги изперат вкъщи,че сега не ми е до това. Хемоглобина интересно ми се е увеличил от 112 на 123,в болницата казаха че е супер,ами а дано.
Ще се опитам пак да заспя,макар и трудно  Cry

# 364
Здравейте момичета,влизам  до поздравя новите  майчета-да са живи  и здрави рожбичките им.
И да се  похваля че на 20/07 се родиха моите дългоочаквани  рожби-Ронин и Ника .Тя е  3080 гр и 50 см,а  той 2650  и 46 см..Много съм щастлива!

# 365
Честито на всички нови мами  bouquet.Иринка,малко остана до прекрасната среща,стискам палци.

# 366
Честито на всички мамчета, да са ви живи и здрави пакостниците!

Момичета, утре съм на първа ФМ и БХС при д-р Михова и таткото много иска да влезе с мен на прегледа, та да питам - прегледа вагинален или с коремен ехограф се прави?

# 367
  • При вещиците
Калина, честита двойна радост-големи бебечета с хубави имена. Бързо възстановяване на мама.
Рени, ти си геройче. А как невярващо звучеше преди няколко седмици.
Цвети, ти да не се срамуваш от таткото, когато има вагинален преглед. Няма ли паравани, доскретност? При мен след 10 гс всичко (освен меренето на шийката) е на коремен.
И аз неусетно се оказвам от днес в 7ми месец  Simple Smile Да ни е честит и поне още 2 чесеца на топло да поседи бебка. Както я хвалех, че е много нежна, така вчера ми показа как се рита и блъска отвътре цели 20 часа. Поне таткото я усети за първи път и си отбеляза датата като една от важните за него  Flutter

# 368
  • Живее на Луната
Лили, честито ти влизане в трети триместър, колко бързо върви времето а?  Hug

Калина, да са ти живи и здрави дечицата, чудесни мерки!

Рени, още малко остана. Изглади ли дрешките или да стягаме бригадата?  Mr. Green

Цвети, мисля че ФМ се прави на коремен. Нашия татко е с нас по прегледи от първия ден, голяма емоция е за тях!

# 369
Не, не се срамувам от таткото, даже преглед не е пропускал, но стой зад паравана и само слуша, много се вълнува, а сега му се иска и той да надникне на монитора и няма да му е комфортно лично на него, ако прегледа е вагинален.

А времето наистина лети, дано за всички ни мине така бързо и безпроблемно тези 9 месеца  Hug Аз утре приключвам 13 гс и се надявах поне повръщането да изчезне, от два дни намаля значително, но сутрин и вечер все още се отчитам. А плодове въобще не мога да вкуся, стомахът ми ги отхвърляше автоматично  Whistling. А аз обожавам всякакви плодове и ми се хапват и нектаринки и диня ...... Някой да сподели кога ще си върна нормалния хранителен режим  Sick
Ето оплаках ви се, въпреки че се моля само това да ми е проблема, бели кахъри, всичко ще издържа.

# 370
  • При вещиците
Цвети, обикновено при ФМ има големи монитори. Да кажат момичетата при тази лекарка. При нас има голям ТВ и нашия татко всичко следи там. Повръщането е различно при всеки, както казваш това да ти е проблема. Успех и само хубави новини на ФМ.
Кой е наред за раждане, да си признава без бой?

# 371
  • София
при д-р Михова е коремен прегледа, ако нещо се наложи да се догледа на вагинален е накрая и тогава ако се притеснява може да излезе.
има два монитора, тя показва и обяснява подробности.

# 372
Кой е наред за раждане, да си признава без бой?
Май аз  Embarassed Аз споделих вече, че тапата пада от няколко дни, ама снощи и води изтекоха, но малко количество. Говорих с болницата, но казаха, че не искат още, пък и контракции така и не дойдоха Simple Smile Днес пак имаше малко сутринта на превръзката, но никакви болки нямам още, чак ми е странно. Следобяд имам час с акушерката ми, да видим тя какво ще каже.

И да почерпя виртуално, че днес помъдрявам с още една година Simple Smile Само не знам днес ли ще си получа подаръка...  Joy

# 373
Дизастър Честит празник   bouquet Да си жива , здрава и много обичана ти пожелавам и не на последно място едно леко и безпроблемно раждане с едно пухкаво бебче на финала  Hug

Калина малина Честити ти рожбички ! Прекрасни мерки си имат  Heart Eyes Много да ви радват и да растат винаги усмихнати. На теб пожелавам бързо възстановяване  Hug

Ама прекрасни бебчета сте пуснали в албумчето  Heart Eyes Направо ми останаха очите там .. пу пу пу ! Аз сега пък ще сложа едно коремче  Mr. Green

# 374
Дизазстър, честит празник, да си жива и здрава и скоро - много обичана мама на здраво бебче!

Бамба, благодаря за отговора.

Общи условия

Активация на акаунт