НВ-ВМХ, част 91 - за здравословното хранене

• 57 781
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
От рапица се прави биодизел, тоест гориво, а не машинно масло - смазочен материал. Не че е от значение за целите на нутрициологията, но все пак да поясня.  Laughing Laughing Laughing

# 571
...Днес се навършват точно 30 дни от както реших, че е жизнено важно да сменя нещо кардинално в начина ми на хранене. Положението не търпеше и секунда отлагане и така объркана и омотана в най различни предложения ви "срещнах " вас. Повярвах ви и сега ви благодаря защото ползите са поне 10, а недостатъци май не намирам. За месец успях да накарам кръвното ми да не се покачва повече от 135/85, да заспивам и да спя непробудно поне 8ч, да не се сещам за онези сладкиши, които бях намразила знаейки, че ме убиват, но бяха по силни от мен, да сваля някакви си 7 кила (капка в морето, но..) Laughing и да съм днес абсолютно сигурна, че това е режима на хранене, който трябва да следвам ако искам да съм здрава. Благодаря ви !  bouquet

Преди време дискутирахте въпроса за бекона-пушения и за Е-тата в него. Аз си купувам свински гърди, които искам да ми ги режат на много тънки лентички..(в месарницата) и така или на скара или на тиган стават страхотни като гарнитура към омлета сутрин примерно. Всъщност това е пресен бекон...
Хубава вечер имайте!

# 572
Вая, поздравления и да си все така позитивна и изпълнена с настроение! 7 кила са чудесен резултат! А и кръвното!  bouquet

# 573
# 574
  • SA
Вая, нямам думи, резултатите са ти зашеметяващи!
Фактът, че за толкова кратко време усещаш толкова много здравословни подобрения, е белег, че си на прав път. Поздравления!   Hug

# 575
  • Пловдив
waq, колко радващ пост! Страхотен резултат! А 7 кг за 1 месец е повече от супер! Продължавай в същия дух и ти пожелавам от все сърце все по-добре и по-добре да се чувстваш! Hug

# 576
kameloth  Heart Eyes
yulinga   Heart Eyes

# 577
Не съм се похвалила, че за 10 дни, в които бяхме на почивка с приятеля ми, съответно 24/7 сме били заедно, е свалил изненадващо 2 килограма. И това е без целенасочено да спазва моя режим или да е търсил отслабване. Все пак никой не ходи на почивка с мисълта, че ще отслабне.  Laughing Сутрин закусваше въглехидрати, на обяд и вечер яденето му беше почти режимно, като изключим алкохола и безалкохолните. Което ми дава надежда, че като заживеем заедно, може да има доста по-голям напредък.

# 578
waq, много се радвам на хубавите ти и бързи резултати  Heart Eyes Сещам се за тези свински гърди, много са блажнички и ги харесвам.

Иначе намерих сланината (аз и моята одисея със сланината  Mr. Green ) в Била. Взех я, режа си, хапвам от нея и тъгувам по лидълската. Но нищо, де, и нейния сезон ще дойде  Laughing

# 579
Привет на всички !
Искам да споделя че след фаста усещам сериозна промяна . Нещата се случват , определено съм по - жизнена , освен това продължавам да свалям .Не знам колко , не съм се теглила но ще го направя . Продължавам с начинаещите серии на Руми и опитвам да държа въглените до 20 гр . Не е изключено именно това да сваля сланини , знам ли . Нямам време да чета новия Аткинс , доста съм заета с разни неща...А , освен това не съм пила вечерната си чаша вино от може би 10 дни . Но виненото лоби да не ме изключва !
От събота започва джаз феста в Банско и смятам да слушам , да пея , да скачам и да пия вино ! dance

# 580
  • Пловдив
Браво,момичета,за постигнатите резултати,страхотни сте!

# 581
Браво, поздравления за хубавите резултати! Simple Smile

# 582
Тук където живея  има страхотна свинска мас и сланина....казвайте бързо колко килца мас и колко калъпчета сланинка и ще спретна един бърз експорт Simple Smile...Това с експорта е шега, но идвайки си септември мога да донеса прилични количества  Hug...свинската мас е страхотна  Peace

# 583
# 584
waq, поздравления за резултата. Тези -7 ми звучат направо невъзможни Simple Smile но ето, че се случват при това без глад или други дефекти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт