Отговори
# 30

Светле, майката на Мерт играе във "Времето лети" като втората съпруга на героя след Фара Абдула.
    Седа се е изрусила.

По едно следобедно:

Вижте как да пиете чай, ако бъдете поканени на гости при английската кралица!

http://www.public-republic.com/magazine/2010/05/46743.php

# 31
Привет отново, куклички!  Hug Hug Hug
Орси  Hugблагодаря за чайчето! Ох, днес се живее ... духа един прохладен вятър , супер е ! Айрич  Heart Eyes на мен ми се отрази мнооого добре. Ходих днес да бачкам, та да съм си свободна утре, друго е като не е такава жега, имах късмет  Laughing
Светленце  Heart Eyes радвам се, че намина! На мен пък ми е много сладка нашата Пираня  Laughing в този сериал - в началото е доста куха лейка, ама после става супер, когато разбира, че има и по-важни неща в живота от мода, чанти и пари. Харесва ми, че винаги е до своята приятелка, каквото и да става с нея. Много ще израсте героинята и. И любовта също ще окаже влияние и то голямо.
Ваня  Hug благодаря за клипа! Значи не е нова песента  newsm78 Много е хубава обаче ...
Вижте, как са ни изрисували градината  Heart Eyes
Скрит текст:

# 32
  • София
 Hug

Кажете ми къде другаде играе майката на Мерт - изтормозих се да мисля и не мога да се сетя къде съм я гледала. Баръш Фалай е готин, както винаги.
Мине Тугай е това, играеше в трети сезон на "Времето лети". Там беше Бахар, бавачката на дъщерята на Сонер и Айлин, а съвсем на финала му стана и съпруга.

Бааде Ишчил е изтрила всички общи снимки със съпруга си от Инстаграм. Махнала е и фамилията Сюалп от профилите си, сега е само Бааде. Някак не повярвах, че наистина се развеждат, но ще вземе да излезе вярно.

Загледах сериала с Чаадаш Онур Йозтюрк "Историята на Яз" (Yaz'ın Öyküsü), ПО хич не ме блазни.  Laughing  Първият епизод ми хареса, дано рускините се решат да превеждат и него, че да събере повече зрители и извън Турция. Историята му е интересна, песните към него и музиката му също са много хубави.

# 33
юхуу Kissing Heart
Фенче Heart Eyes, ооо ти си била на бачкане, помислих, че си по разходки Wink
дойде ли испанеца?
ооо много хубава градината!
Светле  Hugwavey
Зари Hug, тая актриса Вилдан Атасевер, нали?  много я харесвам Peace
аз третия сезон на Времето.... не съм го гледала, но тази Мине Тугай ми е страшно симпатична Peace
жалко, ако бракът на Бааде се проваля Confused
Орси Hug

# 34
Айре  Heart Eyes испанецът си идва на 04.08 чак ... вече нямам търпение!
Ами реших докато съм отпуска да ходя в петък , та да ми е свободна съботата.
Много ни е хубава градината, нали ? Ама вътре е още по! Толкова ми е хубаво там, че сега и през отпуската съм през ден на посещение  hahaha
Зари Hug благодаря за инфото! Жалко за Бааде, все се надявах, че са само слухове  ooooh!
Мине Тугай не съм я гледала никъде, но ми е много сладка и красива. Страхотна двойка са с Баръш Фалай, има някаква връзка между тях, личи, че им е приятно да си партнират. Той в никакъв случай не е красавец, но е чаровен и играе супер.

# 35
  • София
Айра, да Вилдан Атасевер е. И аз много я харесвам  Heart Eyes

С Мине Тугай са излъчвали у нас само Времето лети, а сега и ПО, та не е странно, че никой не я е гледал  Grinning  наистина е страшно красива. С Баръш Фалай тук направиха страхотна двойка, паснаха си идеално. Виж, с Мете Хорозоолу във Времето не можа хич да им се получи.

# 36
Боже, ама този дето дублира Мерт му проваля образа  ooooh! ама, че некадърник  #Cussing out
А ОркунЧ е голяма гад, приятелите му ще се отвратят от него, ега ти лъжеца ... щеше да го остави да си умре там, без да му мигне окото ... И Ендер ме ядоса ... мисли за къщата, а не че Яман можеше да загине  ooooh!
Е, и тук не липсват подслушвачи  Joy Joy Joy Joy Joy тази Суде е отврат  Mr. Green Mr. Green

много хубави ...

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 20:54 от queen_fenka

# 37
Фену Heart Eyes, я кажи Суде от кого забременява? Simple Smile
а Селим е Ендер остават ли заедно до края?
Мерт ми е много симпати4ен, за разлика от преди, когато съм го мяркала само на снимки от сериала

# 38
Айре  Heart Eyes
Скрит текст:
Суде забременява от Кенан, братът на Яман  Laughing А Ендер умира, за съжаление  ooooh!
Добре, че си го гледах със субки - този дублаж ме побърква  #Crazy #Crazy
И май пак има скръцкани сцени  newsm78
А Мерт е такова сладурче ... ама този нещастник, дето го дублира осакатява образа му  ooooh!

# 39
оооо за Ендер много кофти Sad
не е 4ак толкова зле дублажа Peace,аз по принцип тембъра на Серенай не го понасям много Tired

спешъл за теб, за лека нощ Wink Crazy

# 40

спешъл за теб, за лека нощ Wink Crazy

Ужасен е дублажа  hahaha
Ммммм ... тенкс!   love001 Моя красавец ... липсва ми много! Cry
Лека и синеока!  smile3524

# 41

E, жалко за Бааде. В смисъл, че не се е получило. Когато стана майка и заяви, че нямало да работи ли, нещо такова, позачудих се тогава. И си помислих - това богаташче дали не я е накарало насила!? И въпреки, че скоро сключи брак, явно е преценила както трябва спрямо себе си.
  Този сериал много ми хареса. Чудесен каст има. Баръш Фалай много ми харесва. Във всяка роля. И във всяка роля е различен. И каквото и да играе - все му отива. Бизнесмен от провинцията, убиец, джентълмен...Във всеки образ има по някаква човещина, която той открива и пресъздава блестящо.
А Чаатай, нещо не ми харесваше хич, но в този сериал е израснал, наистина.
   А бе, всички манекениосвен добри такива станаха и много добри артисти. Само Кенан Хакъ ли беше от "Мелодия на сърцето" нещо не ме хвана хич! 

Момичета, вие които разбирате от дебрите на информацията в компютрите нищо ли не откривате за нашия прекрасен!?

# 42
Добро утроо!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Орси  Hug няма вести, мила ... последно се появи, когато отиде да види племенника си и от тогава ...йок!
Да се надяваме, че ще има новинки, а до тогава само ще му се радваме на стари снимки  hahaha

И на мен много ми харесва сериала, актьорите също, но този дублаж ме убива просто - дано да свикна  Laughing За пръв път да ми хареса дублажа в КСШ, ама взеха, че осакатиха филма ... ако не е едно, ще е друго  ooooh! Какво да се прави ...
Желая ви прекрасен съботен ден! И да не забравите да гледате нашия прекрасен в Перла днес  Peace
ПП Нещо интересно за бъдещи свекърви, като мен  Laughing
http://istinatabg.com/?p=8385

Последна редакция: сб, 11 юли 2015, 09:13 от queen_fenka

# 43
добрутро Hug
айде на закуска Wink

Фенче Heart Eyes, Орси Hug
тоя на Бааде винаги ми е бил антипати4ен като физиономия, някак си надменен ми изглежда.....дано тя да се върне към актъорството Peace
вчера прочетох страшен бисер при колежките hahaha hahaha

Скрит текст:
Къванч е с Башак на инат на родителите си и заради франсето

айде разсмях ви, хубав ден  bouquet

# 44

настроила съм се за Перла  Heart Eyes
и още нещо интересно намерих за КСШ
http://istinatabg.com/?p=8392
Разбира се , отново си говорят наизуст - Башак и Киво се влюбили по време на сериала  hahaha
Айри  Heart Eyes Hugблагодаря за закуската!  Joy Joy Joy Joy ма те бисерите в онази тема край нямат  Laughing
Скрит текст:
това с франсето ми напомня за " до 5 серии секс със Зейнеп  Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy на каква готина фотка попаднах

Айдее, Перличка започва, приятно гледане на който ще гледа!

Последна редакция: сб, 11 юли 2015, 10:39 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт