Отговори
# 15
  • София
Милинки  Hug Hug Hug
ВЕрно, че много е жега! Айре, Hug тенкс за коктейлите!
Бързам да ви се похваля! Embarassed
Вчера, както си ревах за море, днес ми се отвори път натам!   car003   grinning039  sport027 1swing
Утре рано тръгвам! Ще се прибера в сряда!Но ще ви чета, да знаете!И няма да ви изпускам от поглед!
Всичките ви гушкам и цункам!  hug   remybussi Ще ви донеса и мидички!  

# 16
Айричка  Heart Eyes  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo и още  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy за спойлера!
А за КПА ... какво да се говори, язък за добрите актьори ... пък вие се оплаквате от Еджето  Laughing ми тя си е направо гений в сравнение с тези двете  hahaha Не мога да повярвам, че тези са сценаристки на Перла, ми те изтребиха целия каст  ooooh! ooooh! ooooh!
Я па, Камелийка  Hug пак се уреди  hahaha Ма ти си била голяма скитня, да знайш  Mr. Green Тя твоята колежка затова не може да повярва, че гледаш сериали  Laughing Хади , лек път и много целувки и от мен! Да си топнеш д.то и заради мен. Аз евентуално края на август  newsm78

# 17
Фенче Heart Eyes Mr. Green
ами СЦ са и на Карадай, ама в КПА блестят направо Confused
Ками Hug завиииид Wink
и приятно изкарване!!

Известный композитор Тойгар Ишикли получил предложение из Голливуда! Турецкий композитор покорил полмира своей потрясающей и ни на что не похожей музыкой. По слухам, Тойгар уже подписал контракт в Лос- Анджелесе.

# 18
Браво на Тойгар! Заслужава момчето!  Peace
Е, сега не се учудвам ... ми те и в Карадайето изпотрепаха половината каст  Joy Joy Joy Joy Joy но там поне е интересно, а тук няма логика  ooooh!
Дано Киво стои далече от тези кръволоци  Mr. Green

# 19
изгледах ПО-то Mr. Green
Чачко, много сладък Wink

а ВК пък започнали да превеждат КГ newsm78
има и много коментари Peace
http://vk.com/feed?w=wall-59313557_135028

оххх мозъка ми се разтече от жегата Whistling
лека вечер Hug

# 20
Айре  Heart Eyes тенкс! Ой, и баш любимата ми 5 серия обсъждат ... познай дали пак не си я изгледах  Joy Joy Joy Joy Ама се успокоих ... имало и по-луди от мен - Наташка го е гледала 30 пъти този сериал  hahaha И тя като мен смята, че е най-хубавия  Peace Мой човек  hahaha
Чачко сладък, няма спор, ама  ... не е сапфира  Naughty Искам да гледам него и това е  Crossing Arms  Laughing
Хади и от мен лека нощ! smile3524

Последна редакция: чт, 09 юли 2015, 23:03 от queen_fenka

# 21
Добро утрооо!  Hug Hug Hug
Скрит текст:

# 22
Здравейте в прохладната утрин!
Айре, Фенче,   Hug  Ками, да се топнеш и за нас в морето.  Hug
Не знам дали ще чуем Тойгар откъм Холивуд, но ние сме щастливки да го слушаме във всеки наш сериал.
Както каза Сеит, "Цени това, което имаш."
Мотото на рекламата на Берен и Кенан:
„Каквото и да правите, правете го с любов.“
Хубав ден!

# 23
Ваня  Hug привет, мила! Дааа, имаме късмет , че Тойгар е с нас във всеки сериал на Киво. Най-много ме впечатли неговата музика в КГ и КСШ - направо ме заплени ...все още, след толкова време , като слушам саундтраковете на тези именно сериали настръхвам ...
ето едно клипче с последната му песен / поне така знам, че е последното му произведение /

Божеее, ама възможно ли е да не ми омръзва този сериал ? Ето, сега, докато си гледах клипа, пак ми се гледа, луда работа  #Crazy

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 09:49 от queen_fenka

# 24
# 25
Хелоу Hug
оххх най-после хладинка Whistling
Фенче Heart Eyes, мерси за новата песен, май не я бях чувала newsm78
Ваня Hug, да късметлии сме, всички сериали с Киво са озвучавани с музиката на Тойгар Peace
тая снимка ми е нова

и от Седа

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 10:59 от Airra

# 26
Фенче, Айре,  Hug Hug
"Soz olur " е от 2013 г.
А през  февруари тази година е сниман клип в атмосферата на Пера от 20-те години с участието на Еlcin Sangu   (реж. Хилал Сарал).
Все едно гледаш КСШ.

http://gecce.com/magazin/muzik/haber/toygar-isiklidan-nostaljik-klip
С превод на текста:
http://vbox7.com/play:30caaafcc8

# 27

Щом Тойгар е снимал в Пера, същите масички, същите свещички, значи сериалът му е бил по сърце.
     Нооо, той не е от средностатистическия набор... Grinning
     Момичета, хубав ви ден, където и да сте!

# 28
Ваня Hug, тая песен с Елчин я знам, страхотна, както и клипа Peace
Орси  Hugи аз така мисля Peace
и на теб хубав ден Simple Smile
на мен тая разлика от 10 градуса не ми се отрази много добре Tired

много сладка, сега я намерих Grinning

Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
не мога да повярвам, как в новата тема за ПО, където са се включили Марги и Джолева, някаква от старите потребителки(май е писала и тук.....) има претенции да не пишат толкова много  Shocked ooooh!

# 29
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Минавам само да кажа, че ви обичам и пак отпрашвам накъм гората.
Погледнах ПО - Ча-то е много сладък, Серенайката само усмивката й ми харесва, а нашта Пираня е страшна за гледане - мале каква уста! И с това червило - страх да те хване. Такава хубава коса имаше в КГ, а тук са й направили някакви рехави пирги. Не знам кои са стилистите, но отсега не ми харесват.
Кажете ми къде другаде играе майката на Мерт - изтормозих се да мисля и не мога да се сетя къде съм я гледала. Баръш Фалай е готин, както винаги.

Общи условия

Активация на акаунт