Отговори
# 60
Добро утро в неделя!  Hug
На прохлада и с прекрасен изглед към Златния рог ви каня на кафе, чай - по избор,
в „Пиер Лоти“, любимо място на Мелек Генчоолу. Да продължим да мечтаем.
И с „Истанбул“  в изпълнение на Сезен Аксу.
Хубава неделя!

# 61
Добро утроо!  Hug Hug Hug
Бойче  Hug Hug Hug единствен е , да!  Heart Eyes Радвам се, че си дойде в нашата къщичка, пък дори и за едно здрасти!  love001
Ваня  Hug добро утро! Благодаря ти за красотата! Събуди много спомени ...
И за песента  newsm10
и от мен една лятна красота!

# 62
хелоу Hug Hug

Фенче Heart Eyes що ми се струва, че тая красота е от Китен? Laughing Laughing
Ваня Hug, мммм много хубаво Истан. клипче Simple Smile
Орси Hug, кои снимки?, клипчето е снимано от Бодрум.......явно турските звезди много си го харесват Peace
Бойка, единствен ни е....и много си го ловкаме Heart Eyes

превод на 4 серия на Любов назаем
аз изоставам с него, заради руския, не всичко разбирам Confused Rolling Eyes

http://vk.com/kiralikaskstar?z=video-96725873_171172546%2F44e80f5b4bff5f8728

# 63
Айричка  Heart Eyes благодаря за прелестното кафенце ммм ...
Да, красотата е от Госпожата  Heart Eyesсега си топка д...о в морето  Laughing
Благодаря за преведената серия, добре, че нямам проблем с руския  Praynig ама предпочитам да си го гледам с бг. буквички, дано някой се заеме  Peace
Аз пък снощи се загледах в един друг сериал  Joy Joy Joy Въпрос на чест - много ме увлече, ще си го изгледам и него, само дето не знам дали е преведен целия. С Керем Б. и Шокрю - не му знам фамилията, ама ми харесва много  Laughing - играят двама братя, за сега е много интересен!
от мен един любим поздрав!

# 64
е тоя сериал пък сега откъде го измисли Crossing Arms
нали щеше да гледаш Фатмагюл?? newsm29  bambam
тоя Въпрос на чест е коопродукция на италианския Peace
мерси за поздрава Simple Smile

# 65
Айрич  Heart Eyes ми требе да се настроя за Б.Е , след КПА много ми дойде  Joy Joy Joy
Ами случайно видях, че в този сериал играе Шокрю, а аз си го харесах в Надежда за обич, та така ... сериала наистина си го бива, не съм гледала италианския  Laughing Защо ли имам чувството, че и тук ще се намразят братята  newsm78
Нашичкия докато почива, кой знае още колко сериали ще изгледам  Joy Joy Joy Joy започвам да ви настигам  ooooh!

Последна редакция: нд, 12 юли 2015, 11:54 от queen_fenka

# 66

Тъкмо да напиша нещо и аз и видях красотите, които е сложила Ваня. Чудесни са! Аз за първи път виждам снимка на Пиер Лоти на другата страна. Обратната на Златния рог.

С удоволствие ще ви почерпя по едно обедно, вече, докато аз си постна писанието.

# 67
Орси Hug, аз па не знам какво е Пиер Лоти Embarassed
Фену Heart Eyes, май така беше в итал. версия, която е много популярна .....и заради Габриел Гарко разбира се Peaceмного е магнетичен този мъж Crazy
ти до края на другата седмица ли си  отпуска?
а за Фатмето, както искаш Wink, само ти губиш Laughing
КПА-то го продали в 41 държави, то и заради това  на К.Чатай не му пука много за рейтинга в Турция Peace

# 68
Орси  Hug благодаря, мило!   bouquet
Айрич  Heart Eyes Пиер Лоти е едно много готино кафе на хълм, стига се до него с едни лифтчета, изгледът от там е убийствен! Отпуска съм до 24. 08 бе, мило  Joy Joy Joy имам още много време ...
Явно ще гледам и италианския, щом турския е толкова завладяващ  Laughing а Габриел Гарко е много готин!
КПА -то хубаво са го купили толкова страни, да видим само какво ще му харесат  hahaha голяма глупост е, за мен поне! Колкото до Фатмата ... обещах ти, че ще се опитам да я гледам, ама не съм сигурна, че ще загубя нещо , ако не я изгледам  Joy Joy Joy Joy това да не е КГ ?  Mr. Green Гледала съм разни клипчета, ми не могат да ме грабнат като двойка, какво да направя ? И аз, като Орси  Hug трябва да харесвам поне малко актьорите, а Б. Е колкото и да се напъвам, не мога да го харесам и това си е.  Thinking

Последна редакция: нд, 12 юли 2015, 12:41 от queen_fenka

# 69
ехеее, много отпуска бре Wink
за мен КВФ и КГ са ми на едно ниво като стойност - игра на актъорите, и режисура, и СЦ!
ти няма да ги гледаш като двойка, а самата история Peace
ама айде стига съм ти опявала за него, че ще бактисаш Joy Joy  Joy Joy
на мен пък ми е много странно да гледаш някой сериал, защото двойката била красива и харизматична, а СЦ не струва особено, примерно като Съла Confused В Листопад няма изявена любовна двойка примерно, но ми е в топ 5 на любими сериали Peace  на мен дълбочината и психологизма са ми по-важни Wink

снимка на Буура с приятелката му и брат му

Wink

# 70

Айрич, Пиер Лоти съм го виждала мнооого пъти, но все на кадро! До там не съм стигнала. Ще ми се да оформя една група ентусиастки за една екскурзия до Истанбул, но не до тези клиширани туристически дестинации. А ние да си избираме и ходим. Но има време. Може и следващия топъл сезон. Да се съчетае и с цъфналите лалета. Което, сигурна съм, е великолепна гледка и балсам за очи и душа!

[img]http://s3.amazonaws.com/s3.userdata.www.universalsubtitles.org/video/thumbnail/a3498a2165fcc0f77f76c0ee71b2aeb23751c049.jpg[img]

# 71
# 72
Аааа, не, Айрич  Heart Eyes в никакъв случай не бих гледала нещо, което не харесвам, само защото двойката е красива,а сценария е боза,  не си ме разбрала ... но ми е по-приятно, ако ми харесват и актьорите поне мъничко  Laughing КПА е единственото такова недоразумение, него го загледах единствено заради Йойкю, ама и нейния образ го осраха, така нелепо загина и тя ... / само не разбрах, защо трябваше да поглъща космите на Недрет  Laughing и защо не се обади веднага за линейка или на Арда, а чака да и изтече кръвта  ooooh!/ Не харесах особено нито Туба, нито Б.Е, не ги бях гледала преди, така и не разбрах заради какво ги боготворят толкова и двамата, за мен има много по-добри турски актьори ... искрено се надявам Туба да не играе никога с наш сапфир  Laughing не я харесвам нито като актриса, нито като жена - красива глава, но в тялото е ... особено с къса рокля и дънки по нея. В началото ми стана интересна като актриса, но за толкова много серии си беше еднообразна ... а пък Енго ... някаква пародия на полицай е, хич не го бива за такива роли според мен ooooh!Извинявам се на тези, които ги харесват, но това е моето мнение  Peace  Ще го изгледам до края единствено от инат и от любопитство каква още нелепица ще измислят за финал. Тайар хиляда пъти му правиха трансплантации, оживя след толкова покушения срещу него, а на края за 10 минути Йомер го срази и се самоуби  Joy Joy Joy Joy Joy Joy пълни измишльотини! Да не говорим за безусловната любов  на Елиф ooooh! ooooh! ooooh! когато Йомер трябваше да спасява г..а на близките и, не и пречеше, че е полицай, че уби хора, сега вече и пречи  hahaha А беее, яд ме е , че си загубих времето само  ooooh!
Отивам да си гледам Любов под наем, до скоро! Hug
Айре  Heart Eyes ето с такива лифтчета се пътува до Пиер Лоти

а пък ето я гледката ... при нас беше вечер

Орси  Hug дай боже, ще я видиш и ти тази красота! thumbsup

Последна редакция: нд, 12 юли 2015, 14:06 от queen_fenka

# 73
Фенче, не обръщаш достатъчно внимание на конкуренцията ти.  Laughing
Сигурна съм, и аз като Айра, че когато „влезеш“ по-сериозно  в КВФ, ще ти хареса.
То иначе всички други, без главния, все наши хора.  Екипът постоянен, актьорите, ако не са в единия, са в другия сериал.
„Tutuklu“ („Пленник“)  в две изпълнения.
Второто се сетихте откъде е, нали?
От мен хубав следобед.
Sezen Aksu

Aytekin Ataş

# 74
Ванче  Hug ама каква конкуренция, моля те  Joy Joy Joy Joy Joy Joy не го смятам за такава  Laughing Laughing
Може и да ми хареса КФВ, но в общи линии сюжетът ми е познат - и още след 1 серия / толкова съм изгледала / ми стана ясен края ...а аз обичам да не знам до последно какво ще се случи  Laughing Ама ... ще видим. Малко време ми трябва обаче, след КПА да ми се догледа отново нещо с Б. Е  Mr. Green А и Берен след Бихтер нещо не можах да я приема в този образ  newsm78
На мен тази песен не ми е позната  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт