Отговори
# 705
  • София
Айре Hug
Не качи тук,и новината за майката на Къванч, че не долюбва Башак, и че, не я иска за снаха!
Ами, важно е! Mr. Green  Но мога да ти се отсърдя, само защото съм с добро сърце, и днес не ми се сърди на никой! smile3533

Joy Joy Joy Joy Joy
добре деее и това не качих Mr. Green

Орси, още за Ръза Peace

Лошадиный хвост Рызы.
Всех удивил новый имидж Рызы Коджаоглу.
Ради новой роли в сериале "Filintа" актер поменял свой имидж.
Рыза, в сериале будет играть- врага главного героя.Уже в сентябре мы вновь сможем наслаждаться игрой,прекрасного актера.

Ах ти....как те излових? Heart Eyes Смей се!

#Crazy #Crazy #Crazy
Малеее... това Али ли е????? Не мога да повярвам!

# 706
Ехоооо! Тук ли сте сладурчета ? Аз си додох  Laughing

# 707
Ехоооо! Тук ли сте сладурчета ? Аз си додох  Laughing

еее добре дошла!!!  newsm68    love001

как беше? Grinning

# 708
Айричка  Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug добре заварила! Какво си прайкате ? Още не съм ви чела, ама видях една страхотна снимка на Кивчо  Heart Eyes

# 709
мда, има нова снимка в ИНСТ. му и ново видео с Башак Simple Smile Peace

# 710
Ооооо, сега ще видя! Много ми е домъчняло за наш сапфир и за вас! Не съм поглеждала нет цяла седмица  hahaha има и какво да си гледам, трябва да има преведени серийки от летните сериалчета, нали ?
я, какъв колаж, хареса ми!  Laughing

# 711
готин е колажа Peace Simple Smile
има преведена серия на Ашка, за другите не знам Simple Smile
оххх КБ стана като за детската градина Whistling
по4на да ли4и, 4е Едже остана сама СЦ Peace

Joy Joy
Скрит текст:

лека ве4ер от мен Hug

Последна редакция: вт, 25 авг 2015, 21:27 от Airra

# 712
  • София
Ooooo, Фенче! Hug Hug Hug wavey wavey wavey Наплажува ли се? Heart Eyes Mr. Green

# 713
Лека, Айричка  smile3524 До утре!
Ками  Heart Eyes Hug Hugwavey ами можеше още малко, но и така ми е добре. Само 2 дни не ставаха за плаж, ама после си наваксах  Laughing водата беше прекрасна, миналата година не беше толкова топличка и с такива хубави вълни. А днес морето беше като тепсия равно, а аз не обичам така  Laughing

# 714
  • София
Едже е била на сватбата на Мерве!

# 715
Ехоооо! Тук ли сте сладурчета ? Аз си додох  Laughing

Ей, Фен, добре си се завърнала! Хайде почини си тази вечер и утре ще си "поговорим"!

Айрич, постни и тук новината за майката на Киво. Не ми се търси сега другата тема. Аз съм абонирана за няколко и те ми идват  в ел. пощата. Молим те!

# 716
Орси  Heart Eyes Hug wavey Да, тази вечер ще си почина, утре ще си наваксаме  Laughing
ето ти за майката на Киво  Laughing
Мать Кыванча Татлытуга не принимает выбор сына!

Этим летом Кыванч и Башак снова отложили свои планы на свадьбу. Мать красавца Кыванча Татлытуга не признает Башак Дизер. Кыванч посещает семейные мероприятия в одиночку, без Башак. В социальных сетях на своих страницах Нуртен Татлытуг подписалась на бывшую партнершу Кыванча по сериалу "Запретная любовь" - Берен Саат, на актрис Серенай Сарыкая, Бергюзар Корель, Синем Кобал, однако Башак нет в этом списке. Причиной этой неприязни послужил развод избранницы сына в прошлом.
Не мога да я разбера майка му, честно казано ... хората си взимат жена с 2 деца дори, важното е да се обичат и да се разбират, а тя ... жалко!
Лека и синеока!  smile3524

# 717
Орси Hug
Мать Кыванча Татлытуга не принимает выбор сына!

Этим летом Кыванч и Башак снова отложили свои планы на свадьбу. Мать красавца Кыванча Татлытуга не признает Башак Дизер. Кыванч посещает семейные мероприятия в одиночку, без Башак. В социальных сетях на своих страницах Нуртен Татлытуг подписалась на бывшую партнершу Кыванча по сериалу "Запретная любовь" - Берен Саат, на актрис Серенай Сарыкая, Бергюзар Корель, Синем Кобал, однако Башак нет в этом списке. Причиной этой неприязни послужил развод избранницы сына в прошлом.

изчезвам, че много се застоях в неправилна поза Tired
Фену Heart Eyes, лека ти  bouquet

# 718

Благодаря и на двете!  newsm51 newsm5

# 719
  • София
Добро утро, милинки! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Сипах ви кафенце,и понеже, бързам за работа,поръчах, на еЙ този УБавец да ви направи закуска!
Да ви сладко! Hug

Общи условия

Активация на акаунт