Отговори
# 690
  • София
Добро утро дружки-веселушки! Hug newsm19

Скрит текст:

И от ФБ, на любимата Терзи!

[/quote]

Съпругата на Кузей прави много свежарски образ в "Кварталът на богатите". Няма нищо общо с този, в Север-Юг. Освен едно, по мое чувство. Известна доза женска глуповатост, която в "Север- Юг"  намалява негативизма към героинята ѝ, а в КБ пък ѝ придават чар. Още повече, че в КБ тя играе момиче, което в същността си е добро и честно. С много развито чувство за приятелство и справедливост.

+1 newsm10  И мен, до сега много ме кефи. Даже, повече от Мира. Страхотна актриса е Хазар, а е малка-можеби 24-25г. Има бъдеще това момиче. Дано, напред в сериала не развалят образа и.

# 691
Здравейте, Орси Hug, Ками Hug

И аз много я харесвам Хазар, като Ейлюл, супер сладка ми е Simple Smile

нова на Ръза Simple Smile

# 692

Боже, като казвате на колко е години, че на колко е била в Север - Юг. Като зверове играят тези хора. И по-точно дамите им. Ето и Неслихан от "Кварталът..." и тя играе повече от добре. Серенай и другите младички да не ги изброявам, че не са една и две, а и не им помня и имената много. Но ги знам. Ами нашето Джемре - и тя много млада в Севера и тя играе много добре. Мервето също.

Айлич, ако откриеш някаква нова информация и снимки за Ръза, сложи ги, моля те. Темата е за всички тях. Като е сушаво от към Киво да останалите все има по нещо. Аз излизам. До домечера.

Ками, пак настават жеги. Кога ще си изпием бирата. А ако Фен ни чете да каже кога ще се върне да се включи за бирата, докато не е почнала още работа.

Цунки и гушки, момичета, и свеж ден!

# 693
  • София
Милинки Hug Hug Hug

Скрит текст:
Малко да се засладим!

Не знам, дали е нова на Къванч, но аз не съм я виждала и за мен е нова! Mr. Green
Копнах я от ФБ!

# 694
Ками,мммм това в спойлера  много апетитно Grinning
снимката е стара, ама и аз съм я забравила Wink

# 695
  • София
Айре, ти ли направи онзи колаж на Кивчо и Берен, с селфито в темата на ЗП?
Качи го и тук,да ни краси и нашата тема! Praynig

# 696
Айре, ти ли направи онзи колаж на Кивчо и Берен, с селфито в темата на ЗП?
Качи го и тук,да ни краси и нашата тема! Praynig

ооо не съм аз, той е висш пилотаж с фотошоп Wink

# 697
  • София
Ох, много са хубави! Не знам дали скоро, ще видим такава класа. Със сигурност няма, и няма  да са в общ проект.... ама, знае ли човек? newsm78

Стилиската нещо го е закъсала от към тоалетчета.Все с едни и същи си ходи.

Снимката е от 16 юни! Mr. Green

Снимката е от 24 август! Mr. Green

Изчерпа се Башакчето! Изтича и времето!

# 698

Защо само Башачето да се изчерпала!? Може и Къванч за нея да е изчерпан. Аз си падам малко феминистка.

А относно снимката - струва ми се, че на по "прясната" снимка черният топ е с по-широка и по-дълга кройка. С подобен модел шорти, но изцяло бели, беше и Бергюзар преди около 2 сезмици на един концерт по тяхното Средиземноморие.

По-късно ще посетя и близката ни тема. Не съм я чела от много отдавна. Но колажът с фотосите на двамата актьори е прекрасен. Както и ролите, които изиграха в "Забранения плод" в апогея на нарастващата си слава.

# 699
Башак показва страхотни крака, това е по-важно от шортите.  Simple Smile

Много ми хареса този колаж с Фарах.

# 700
И аз мисля, че не се е изчерпала Башак Simple Smile Naughty, той и Киво обича да ходи с едни и същи дрехи, а ако е толкова нервен, може и тя да му бие шута Laughing
Ками, едва ли ще видим пове4е такъв шедъовър като ЗП Sad
Валя, хубав е колажа Peace

още Мерве Simple Smile

# 701
  • София
Айре, сърдита съм ти! smile3515
Само в другата тема качваш, добрите новини и снимки! Mr. Green

# 702
Ками, уби ма newsm09
кво толкова качвам там newsm78, освен колажа с Берен, ама той си е тематичен за там де Wink

айде едно колажче и за тукя Wink
сем Текуноолу Laughing

# 703
  • София
Айре Hug
Не качи тук,и новината за майката на Къванч, че не долюбва Башак, и че, не я иска за снаха!
Ами, важно е! Mr. Green  Но мога да ти се отсърдя, само защото съм с добро сърце, и днес не ми се сърди на никой! smile3533

# 704
Айре Hug
Не качи тук,и новината за майката на Къванч, че не долюбва Башак, и че, не я иска за снаха!
Ами, важно е! Mr. Green  Но мога да ти се отсърдя, само защото съм с добро сърце, и днес не ми се сърди на никой! smile3533

Joy Joy Joy Joy Joy
добре деее и това не качих Mr. Green

Орси, още за Ръза Peace

Лошадиный хвост Рызы.
Всех удивил новый имидж Рызы Коджаоглу.
Ради новой роли в сериале "Filintа" актер поменял свой имидж.
Рыза, в сериале будет играть- врага главного героя.Уже в сентябре мы вновь сможем наслаждаться игрой,прекрасного актера.

Общи условия

Активация на акаунт