Отговори
# 735

И на мен ЗП не ми е много на сърце. Не го и гледам като други, които повтарят по ТВ-то до втръстване. И също имам просантиман за нелекия характер на Берен  в живота. Но трудно се съчетава характер и борбеност за успех с по-мек характер в партньорство. Но аз си я харесвам нея.
  И май не ми се разбира нюанса, който влагам при коментарите ми за т.н. помощ между близки. Но не ми се коментира повече. И не става въпрос за "скръндза" или не.

И да ви споделя, без да ви дразня. Много ми хареса гласа на Ч. Улусой. И като тембър и като пеене. Не го очаквах. Въобще в този сериал той е доста добър. Добри, талантливи и трудолюбиви са им младите актьори на кОмшите. А Айрич е права, че вече се усеща липсата на Мелек. До скоро имаше страхотни попадения в диалозите. Но въпреки това го гледам с голямо удоволствие. Както и другия - "Двете лица та Истанбул".

# 736
Орси  Heart Eyes че защо да се дразним  newsm78 И на мен много ми харесва Чаги в този сериал - хубаво момче, всичко му е хубаво и гласът също. Много са им талантливи актьорите на комшиите, наистина. Ако чуеш и Шукрю как хубаво пее ... и аз не очаквах . За Киво да не би да съм си мислела, че ще може и да пее ? А и той доста добре се справя, много му е приятен тембъра и пее вярно. Серенай също много хубаво пее, че и Хазар и Мерт  Laughing На мен пък ПО ми хареса изцяло, независимо, че Едже остана сама. Да, по-тийн е сериала, но аз обичам да гледам и такива , дори много .
Аз те разбрах какво имаш предвид като задължение, но да прекратим наистина тази тема  Peace
Видя ли снимките в предния ми пост ? Допълних го.
Лек следобед, отивам да действам, че ще имам скъпи гости, не мога да повярвам, че остават само 3 дни  Cry

# 737

Добре, че ми каза. Върнах се на предната страница да ги видя. Не бях виждала до сега такава снимка "в комплект" Мелиса много ми харесва. Но Киво, верно, че обрал всичко. Както се изразяваше на времето Фло " той и гламур...!"

Сетих се за скъпите ти готи. Как бързо минава времето, нали!
   пожелавам ти да можеш и ти да отидеш до там. И да го видиш, най-вече, и да се поразходиш!

Целувки, кокиченца.  Ромина се изгуби!

# 738
  • София
И Чаатай, е бил на сватбата на Мерве!
Свих го от темата КБ! Embarassed Embarassed Embarassed

# 739
Ками  Hug интересно, каква ли роля ще играе Чаги, че е брадясал  newsm78 Не ми харесва особено така ... не му се вижда хубавото, младо лице. Знаете ли, че баща му е българин? Той затова е хубав, повечето техни красавци са мешани  Laughing
Орси  Heart Eyes живот и здраве ще отида, такива са ни плановете. А броени дни много бързо минават, така е за съжаление ... За другото лято ще гледат да дойдат и четиримата, Сара много иска да види България, вече е влюбена в нашето Черноморие по снимки само. Започнала е да учи и езика, макар, че и е адски трудно - испанците посмъртно не могат да изговарят някои наши звуци  Laughing Сега ще чакаме племенницата февруари месец. Така му завиждаше на брат си, че е тук, и нейния си дойде, само тя не можа да се уреди това лято, няма отпуска, тя работи най-много през лятото, дано догодина да го уреди. Ама казва, че ще напусне, само и само да дойдат заедно  Laughing Тя е лесна, сменя си работата без да се замисля много, винаги може да си намери и по-добра.
Роминка  Heart Eyes свърши темата!  Laughing не смеем да пишем повече.

# 740
Чаатай ще снима игрален филм, там е музикант, ще му партнира сестрата на Махир от Карадай(малката)
аз знам, че баща му е българин Simple Smile Peace
Роминка Hug, каза, че ще ходят в Америка, ако до утре не се появи, аз ще пусна нова тема Peace
За Берен- не съм съгласна с вас, че е малко като Бихт Naughty, ама и аз няма как да знам, просто така го усещам Grinning
А ако трябва да дам пристрастията си относно ЗП и КГ-то те са 52-48% в полза на ЗП-просто там съм преживяла повече вълнения и страсти!! Heart Eyes Heart Eyes

# 741
  Ако Сара е испанка, за нас е голяма  чест, че е започнала да разучава езика ни. Чувала съм, че испанците не учат чужди езици. Чувала съм го от хора, които са пътували служебно там като държавни служители. Мъка голяма било с комуникацията.
  Ч. Улусой е с брада заради нова роля на барабанист.И 11 татуса си е направил за целта. Може би временни. Доколкото разбрах става въпрос за игрален филм, не за сериал. Но да не ви подведа.
  А бе снимат хората. Нашият почива все още, явно.

# 742

Айрич, моля те, не се чуди, ами пусни новата тема щом можеш!

# 743

Айрич, моля те, не се чуди, ами пусни новата тема щом можеш!

ами да не вземе да се разсърди Роминка Rolling Eyes.....

# 744

А бе, как ще се разсърди като ѝ правиш работата!  Петима Петко не чакат. Може и да е заета жената. Да е някъде. Хайде давай!!!!

# 745
  • София
Милинки Hug кВо сега, да не постваме ли? newsm78
Само да изкажа за протокола- за мен,е ДЪ БЕСТ, за всички турски сериали ЗП.А Берен и Къванч- двойка номер едно.Никой друг, не мога да  сравня с него.Ако в СЮ играеше друга актриса,в главната роля,не смотаното Джемре, може би, и за него, щях да съм с две ръце. Но за мен лично, тази Йойкю, ми прецака целият филм,и удоволствието   да се наслаждавам, на играта на Кивчо. Но,силно се надявам, че повече никога няма да ги видя заедно на екран. Mr. Green

# 746
# 747

Е, разкошна си!

И темата също! Благодаря!

# 748

От мен от сърце!

И бягам за Квартала.

# 749
Ами сега Embarassed
И Роминка Hug е пуснала тема, а моята как да я изтрия??? Sad

Общи условия

Активация на акаунт