досега четох, но не намерих подобен за моя случай, затова пускам тема, извинявам се ако не е на правилното място.
Бременна съм в 10г.с. , втора бременност, първата премина нормално и успешно, на 39г. съм. Преди 2 дни както си седях на стол получих силен и внезапен кръвоизлив. Веднага отидох при лекаря си, тя установи голямо отлепяне (3-4см) и ме прати в болница. Приеха ме веднага, назначиха ми утрогестан и ношпа. Кървенето продължи, но по-леко, без последващ голям кръвоизлив. На др. ден, т.е. вчера ме прегледаха пак на ехограф, бебето беше добре, отлепването същото, и голям хематом (горе-долу колкото самия сак с бебето). Лекарят каза, че кръвта е тъмна т.е. изтича от хематома. Днес не ме гледаха на ехограф, казаха, че е рано. Иначе кървенето е още по-слабо, ръждиво, но си го има. Болки нямам.
Моля някой ако е бил в подобна ситуация да пише как е протекло.Лекарите не казват какъв шанс има бебето, какви са изгледите, много съм притеснена. Това е дълго желано дете и досега бременността протичаше чудесно, а сега съм със свито сърце