Fatih Harbiye ~ една съвременна история за Пепеляшка ~ Тема 54 ~

• 23 827
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Нерваче, бу гедже садедже сен ве бен мъ  Thinking
ве бен  #Silly

# 76
Докато чакаме, да ви изпраскам едно поздравче  Hug Heart Eyes

стари рани ти отвори  Cry

# 77
  • София

Като гледам това клипче и си припомних в сериала какви целувки имаше, а във Фатихато само по челцето   newsm78

# 78
Хилоооуууу на все  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

РенУ Heart Eyes Hug ся чичек щи дам за обновеното ни къще ,че мноУ жега за торта  Mr. Green
 newsm51 newsm51 newsm51

ЕВИ Heart Eyes HugБОРЕ Heart Eyes HugНЕРВАЧЕ Heart Eyes HugЛИНДИ Heart Eyes Hug
незнам кой още е тук ама ей и за другите  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

newsm78 до де стигнаха с епизодите по диема че хич не ги следя  Rolling Eyes ... ама докато ме информирате да си разОдя селфитУ  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 79
Дидок Hug Heart Eyes не стига 4е редко влизаш, ми кат влезеш и от вратата ни стресираш Mr. Green

# 80
Дидок Hug Heart Eyes не стига 4е редко влизаш, ми кат влезеш и от вратата ни стресираш Mr. Green
Опс ...МИЧОНКА Heart Eyes Heart Eyes Hug,ми ко да напрая като хич не ми уважавате лЮбимката Whistling Mr. Green и сЯ ще наваксам Laughing

# 81
чекай и Бу-то да разОдя  Whistling

# 82
Оппаа Ди  Hug Heart Eyes чооок гюзел Убавицата ни  Crazy
По Диемата таман си смениха некой шамар на яхтата  Whistling

# 83

Оххххххххххххххххххххх Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ди Hug Heart Eyes

# 84
Линде, Езел е по-стар филм, от преди Ердоган  Peace Сега са доста затегнати нещата относно морала на младото поколение, освен това имат в Турция категории за сериалите, забравих точно как беше работата, ама нашия може да се гледа 7+ години, значи сметай ко става   Laughing Целувки по чЕлото са ни много  ooooh!

# 85
Па да не си одила и немаше да ги видиш Mr. Green

# 86
Херпис у лево Mr. Green

# 87
# 88
мамина убавца тя,ама как нема да има херпес  като видя НеритУ на яхтата Mr. Green .....  ooooh! олелелее,тия как са прекрустили Шаика на ШАХИКА и многп е важно ударението  Mr. Green Joy Joy Joy

# 89
Айде тая яхна метлата  Joy

Общи условия

Активация на акаунт