приятели с привилегии

• 25 537
  • 272
  •   1
Отговори
# 90
Именно,.Vaya и Sisi,точно това мисля и аз! Какви са тези лекции,6 месеца,8 месеца,стратегии,тестване.. Crazy
И никой не ме е облъчвал,нито принуждавал да правя секс,The Siren of Titan! Ако с един човек има взаимно привличане,и се харесваме и се разбираме аз лично нямам проблем да правя секс с него когато си поискам без да изчаквам месеци.

# 91
Не, преди това се дебнахме повече от година on and off. Бих казала, че компенсирахме чакането в началото. Освен това мен не ме брой, аз не съм мома, а гърмян заек. Тук говорим за млади момичета, които да не допускат да ги привикват за физиологични нужди.

Казвам ви аз, че жените не могат да разсъждават, без да опрат до чисто конкретното, най-добре до нечия личност. Да, забременях бързо. Кажи ми как точно това прави останалите ми аргументи невалидни.

Ако предимно си си писала с някой година и кусур, като се виждате рядко или никак, не е изчакване. Ако има някакви силни чувства и потребност да се виждате колкото се може по-често, не виждам как ще стане 6 месеца без секс. Аз го искам, той го иска, ама дай да изчакаме, защото някаква бг-мама така казала.

Аз ги намирам за много вредни тези дълги предимно виртуални връзки, продължаващи и с години, в които всеки си живее някакъв удобен живот и вечер отделя 1-2 часа да си говори с някой по скайпа/фейсбука и т.н., уж интимно, и си въобразява, че все едно наистина е във връзка. Опознаването не би следвало да е повече от месец-два, преди да се премине към нещо реално.

# 92
Разбира се, че е добре да изчакаш, за да се види дали искаш секс или искаш човека.

Колкото до чувства, малки сте още, затова ви се струват водещи. Но ако човек погледне отвъд чувствата, понякога се налага и известна стратегия. Ако изчакаш, може по-безболезнено да отдалечиш човека, ако не ти пасва на живота напълно. Имаш място за капризи.

А сексът усложнява нещата. По-трудно се прекъсва връзката, собственият ти мозък те лъже.

Освен това ти позволява да погледнеш малко отвъд своите емоции и усещания, защото "разбираме се" не е достатъчно. Трябва и да погледнеш дали този човек има обективни данни за дългосрочна връзка. Щото може да се разбираш и да си привързан към хора, които чисто прагматично за нищо не стават.

Кукумицинка, кой е казал, че виртуално сме се следили? Съвсем реално, да кажем 2-3 пъти седмично. Забавлявахме се, говорихме си за какво ли не, ходихме тук и там на дневни екскурзии с кола, без преспиване. Мисля, че към момента нещата са ми съвсем реални. Щото каква е файдата, че в началото бързо сте скочили в леглото, ако след 2 години нещата са все още на фаза "кафе с райбер".

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 12:04 от The Siren of Titan

# 93
На мен 6 месеца ми е рекорда без секс, защото нямах партньор до себе си.
Големи хора сме, не виждам защо насила да се спираме. Ако от началото на връзката няма луди нощи,че кога? После след сватбата и децата ли? Малко или много с времето страстите утихват.
 Wink Wink

# 94
Пропуснах да отговоря - забременяване (почти) веднага след започване на пълнокръвна връзка с виждане, или пък самото забременяване да доведе до започване на връзка, не е идеалният пример за изчакване за правене на секс при едни пълноценни отношения. Естествено, че при това положение звучи лицемерно да даваш подобни съвети.

# 95
Ми защото и на "големите хора" им е гадно, когато нещата уж са тръгнали, има секс, а трябва да се развалят. И колкото и да се правят на "големи", си боли.

Да, след сватбата, идеален период за сексуален разцвет, давате си примерно 2 -3 години за "държава за двама", без веднага да правите "бебенце". А и е малко тъжно да знаеш, че ще има малко луди нощи в началото и после всичко ще тръгва надолу. Това не е хубав светоглед.

# 96
The Siren of Titan, колко годишен брак имаш вече (или фактическо съжителство)?

# 97
The Siren of Titan, колко годишен брак имаш вече (или фактическо съжителство)?

Фактическото съжителство е дошло след забременяването.

# 98
Пропуснах да отговоря - забременяване (почти) веднага след започване на пълнокръвна връзка с виждане, или пък самото забременяване да доведе до започване на връзка, не е идеалният пример за изчакване за правене на секс при едни пълноценни отношения. Естествено, че при това положение звучи лицемерно да даваш подобни съвети.

Но това не прави съветите сами по себе си по-малко валидни. Абстрактното ниво си е същото, ама трудно пробива там женската глава... А и в крайна сметка да ти гласуват доверие с бебето на човека е точно обратното на това да те държат само за безплоден секс.

Но хайде, брой ни за екстремни "приятели с екстри". Аз не само осигурявам секс, ами и деца му раждам. Той пък гледа моето- направо не е връзка, а сделка:)

Мисля, че около 2 години. Макар че за 2 години с гледане на 2 деца плюс изграждане на жилище се случват повече неща, отколкото на живеещи фактически 5 години, но само за аху-иху. Така че времето е много относително нещо.

Какъв ти брак? Много усложнява нещата с документи и наследства.

# 99
Ама няма гаранция, хайде ако се прави секс на първата, втората среща, наистина е тъпо, но 1-2 месеца са достатъчни за да се разбере ще я бъде ли или не, не е нужно да се чака 6.
Не, че после е сигурно, може и жената да зареже мъжа 2 седмици след заветния секс, не е ли така? Причини много. Секса си е секс, не е нещо свещено. Хората го правят даже и неангажиращо понякога, просто за кеф.
А и не всяка връзка се започва с цел брак, харесват се хората, разбират се, заедно са. Нещата се задълбочават с времето, сексът също сближава.
Ако се разбирате с мъжа, но след 6 месеца се окаже пълно дърво в леглото? Или обратното?

Кой после ще е наранен и ще реве не се знае.

И наистина според мен няма ли тръпка в началото, после хептен няма да има. Именно началото е момента, в който човек усеща пеперудки в стомаха, притеснява се, има адреналин.
После много ясно пак си има любов и интимност, но вече малко по - различно.

# 100
Той се е ошашавил човекът, като е забременяла веднага. Отговорните мъже в такива случаи си поемат отговорността, но изглежда все едно е бил притиснат в ъгъла. Мен лично при подобно стечение на обстоятелствата винаги би ме бодяла мисълта, че не е точно от любов и силни чувства, а защото така трябва.

# 101
Не, аз се ошашавих, ама това е друга тема. Щото все пак на 30 би трябвало да знае как стават бебетата и като е предупреден, да не му е изненадващо. Както и да е, важното е, че доста работа свършихме за година, докато хората още си свалят звезди или си пускат клипчета във Фейсбук.

Всъщност ние като гаджета нямаше въобще да се изтраем, просто се оказа, че сме продуктивни хора и ако нямаме задачи, си доскучаваме. Та може и да не е "любов", но определено е работещ проект.

# 102
Но хайде, брой ни за екстремни "приятели с екстри". Аз не само осигурявам секс, ами и деца му раждам. Той пък гледа моето- направо не е връзка, а сделка:)

Мисля, че около 2 години. Макар че за 2 години с гледане на 2 деца плюс изграждане на жилище се случват повече неща, отколкото на живеещи фактически 5 години, но само за аху-иху. Така че времето е много относително нещо.
В такъв случай е иронично и лицемерно точно ти да даваш съвети за здравословна връзка.

Мен лично при подобно стечение на обстоятелствата винаги би ме бодяла мисълта, че не е точно от любов и силни чувства, а защото така трябва.
То в по-големия процент от случаите си е точно защото трябва да се поеме отговорността, а не заради желание да имаш дете от някого.
Аз такова положение не бих понесла.

# 103
Изчакай детето да мине кърмаческата възраст и малко да се поуспокоят нещата и тогава се хвали колко е работещ проектът.

# 104
На мен пък ми изглеждат като шантаж връзки, в които жената уж благородно и без обвързване пуска секс, ама тайничко дори и за себе си винаги си прави сметка. Или с години излизат, свикват един с друг и "правят следващата логична крачка", в която може да няма нищо логично, а да е на автопилот.

Здравословната връзка е продуктивна връзка. Иначе виж темата за "7г безусловна любов", където се рекламират колко са перфектни, но всъщност са кухи.

Общи условия

Активация на акаунт