приятели с привилегии

• 25 566
  • 272
  •   1
Отговори
# 105
Жената пускала секс - по-голяма глупост скоро не бях срещала. Не си ли помисляш, че някой жени го искат?

# 106
Здравословната връзка е продуктивна връзка.
Здравословната връзка е преди всичко връзка между двама души, а не договор или проект. Относно продуктивността - не намирам нищо продуктивно в това, което ти описа.

# 107
Жените могат всичко да рационализират. Да, може и да го искат. Но тайничко също така си правят сметка какъв е резултатът от този секс. Двете неща са напълно съвместими.

На малко жени ще им е приятно в крайна сметка да научат, че всичко е било за чест и слава. А и вече разбрахме, че "само секс" се случва по-лесно на 35, а не на 23. Щото на 23 годините са ценни, на 35 в лигата на врелите и кипели нещата са по-различни, няма очаквания. Но на 23 винаги има, ако не преки очаквания, то поне въпроси "какво правя с живота си?".

Кукумицинка, как ти беше последната година? Офис, работа, у дома, преживявания, още от същото. Обади се, когато постигнеш нирвана. Или си се престрашила за бебе:)

# 108
Аз пък мисля, че точно 20 са годините за купони, секс и забавления, а на 35 е по - добре човек да си има семейство и деца, а не да прави само секс без обвързване.

# 109

Кукумицинка, как ти беше последната година? Офис, работа, у дома, преживявания, още от същото. Обади се, когато постигнеш нирвана. Или си се престрашила за бебе:)

Започнах нови неща, в които има голяма роля приятелят ми и за които нямаше да успея без него. Определено сме продуктивни. Не съм се "престрашила" за бебе и е възможно никога да не се престраша.

# 110
Ще я видим тая работа:)

Клише е, но връзката не е да гледате един в друг, а заедно да гледате напред. В тоя смисъл това, дето повечето загаджени му викат "любов" е по-скоро страст, обсесия, навик, и със сигурност ще е върхово в началото, но ще изтлее после.

А иначе във всяка връзка може да се генерират и романтични, и любовни чувства, във всеки етап.

# 111
Говорите за различни неща макар и двете да се наричат секс.

Секса за постигане на цели се "пуска" и е доста по блудкав и беизнтересен от секса за удоволствие.

Именно за това едните могат да чакат 6 месеца за да "пуснат" секс а другите е се чудят защо трябва да чакат толкова за да го направят.

Мъжете в общия случай правим секс за удоволствие.  Laughing

# 112
В моя случай изчаквах и давах заден, за да съм сигурна, че човекът осъзнава какво прави.

Иначе има жени, които хем ще си направят кефа, хем и целите ще си постигнат. И то не с блудкав секс. Ама май не сте попадали на такива. Във всеки случай това рядко е по силите на момиче на 23, освен ако не е от много печените.

Мен друго ме учудва. На 23 защо търси момчета точно на нейната възраст. Нормалното е да намери някой на 25 - 27, завършил и поне да работи нещо. Това дава данни и за характера. На 23 мъж - котка в чувал...не се знае какво би излязло от него.

# 113
На Мамасита хич не и разбирам идеите - преди 2 години бях пуснала една тема за възрастните девственици и там всячески тя промотираше 'жената да не си стискала краката' и после за какво ги зарязвали..пък тука ''стискай колкото се може повече и му пускай секс,като си го заслужи''...
От къде тази промяна.. newsm78

# 114
Абсолютно не е промяна, и двете неща са абсолютно валидни, според ситуацията. При възрастните девици освен това по-вероятно има и други отклонения. Понякога да се впуснат в играта може да им е от полза. Изобщо, полезно е и да се пуснеш в играта, полезно е и да се стискаш, а голямото изкуство е да видиш в коя ситуация какво да правиш.

Не съм казала "стискай колкото се може повече", моля. Цитирай къде съм го казала. Казах, че е добре да се изчака 6 месеца. След това ще си наваксате.

Всъщност доста повече жени ползват трика "примами го с много секс в началото, а като е в кърпа вързан, почвай да се фръцкаш и да му пускаш само срещу ползи, защото първоначалната тръпка е изчезнала".

# 115
Разлики между мъжете и жените в период на сексуален глад:
http://www.elle.bg/seks/po-kakvo-se-razlichavat-mujete-i-jenite- … ksualen-glad.html

"От парите, икономисани от тестове за бременност, си купуват пералня."
 Joy

# 116

"От парите, икономисани от тестове за бременност, си купуват пералня."
 Joy
Или икономисани от кондоми.  Laughing Laughing А разни параноички като мене купуват хем кондоми, хем тестове.  Embarassed Embarassed Та мога да си купя и хладилник.  Laughing Laughing

# 117
А ако по  време на изчакването се появи друг. И той ли влиза в период на изчакване ? Laughing

# 118
То направо да си направим тема ''За или против чакането''  Laughing Mr. Green В клюкарника,тъкмо и петъчна Grinning

# 119
А ако по  време на изчакването се появи друг. И той ли влиза в период на изчакване ? Laughing

Ами то И за това се прави изчакването, както вече писахме. Особено ако има много други. Бабите ми така са въртяли по пет гаджета, ама съвременната девойка бърза да се върже сексуално с един, без да се сеща, че играта на тая възраст е да отсяваш от 10.

Общи условия

Активация на акаунт