приятели с привилегии

• 25 501
  • 272
  •   1
Отговори
# 135
Добре де, щом не е лошо, би ли го простила, ако разбереш?

Естествено, както казах, аз съм била в положението на непускащата и то е било предимно защото не съм изпитвала кой знае какво привличане. Защо да се сърдя, че човекът си е намерил щастието някъде другаде. Дори не мога да кажа дали с мен щеше да му се получи, въпреки че теоретично бяхме напълно подходящи един за друг.

Под "простила" имам предвид ако той поиска да е с теб и почне да се умилква, да му кажеш- ами ОК.

Едва ли ще го направиш. Подобно поведение е deal breaker.

# 136
Аз не виждам драма- млада си, забавлявай се. Приятел с превилегии на тази възраст звучи супер.

На това мнение съм. Впускай се, момиче. Не се страхувай. И да се влюбиш, ще го изживееш, пък и урок можеш да научиш. Hug

# 137
Само да не се връзва много да му идва наготово, да му реже салати и да му носи бири. Ако ще е само за забавление, нека той се потруди. В смисъл- да не се втурва да го обслужва, все едно му е жена. Да вземе да демонстрира домакинстване. Така хептен няма да го върже.

# 138
Вижте сега, мерака с логика не мож' се пребори.  Laughing Laughing
Младо е момичето и ИМА време за проби и грешки.
Щом е толкова хлътнала, да се впуска в аванюрата, каквото и да се случи няма място за съжаление - или ще е удоволствие, или ще е урок.
Успех! Crazy

# 139
Само да не се връзва много да му идва наготово, да му реже салати и да му носи бири. Ако ще е само за забавление, нека той се потруди. В смисъл- да не се втурва да го обслужва, все едно му е жена. Да вземе да демонстрира домакинстване. Така хептен няма да го върже.

Абсолютно! Никакво домакинстване, чисто удоволствие, без задължения.

Деси, да Peace.

# 140

Под "простила" имам предвид ако той поиска да е с теб и почне да се умилква, да му кажеш- ами ОК.

Едва ли ще го направиш. Подобно поведение е deal breaker.

Не мога да гарантирам, че не се е случвало - някой, докато се е занимавал с мен, да е имал нещо и с друга/-и. Мога само да гарантирам, че не са ми казали за подобно нещо. Но мисля, че пряко замесеният участник последен разбира за такова нещо, предвид това за колко такива случаи знам като странично лице, в които търпеливият мъж изчаква избраницата си и в същото време, за да не изгуби търпение и разположение на духа, има и някоя друга. Още повече, когато става дума за виждане с една жена 2-3 пъти седмично за по няколко часа. За толкова време можеш да се показваш като най-добрия много дълго време. Един свободен от семейни ангажименти мъж винаги може да намести поне 1-2 жени още. Особено, ако има замесени някакви по-практични въпроси, например главната избраница е имотна, тя или семейството ѝ имат нуждите връзки, тогава са склонни много да чакат, но може скришом да имат вземане-даване с някоя не толкова желана. То и жените съвсем искрено предпочитат да се влюбят в някой, който изкарва повече от тях, има жилище или възможности да им осигури и т.н.

# 141
Никой не може да ти каже, какво ще се случи, варианти много. А и зависи напред във времето, как ще се развиват нещата помежду ви.

Следвай вътрешните си усещания и желания.

# 142
благодаря за отговорите,момичета

# 143
И аз мисля, че трябва да е ясно, че модерното "приятели с привилегии" не включва готвене, чистене, пране и подобни. Много нагло става, ако включим и това.

# 144
Да бе, мен тва вкъщи ме мързи да го върша, как ли пък не за някого, с когото само секс правим.  Crazy

# 145
Да бе, мен тва вкъщи ме мързи да го върша, как ли пък не за някого, с когото само секс правим.  Crazy

Ааа, точно и аз това се чудя.

# 146
Ако го направите ще му покажете че ставате и за друго освен за секс  Laughing

# 147
Ако го направите ще му покажете че ставате и за друго освен за секс  Laughing

Е, да де ама ние търсим само секс и не желаем да показваме, че ставаме за друго. Нали това са "приятелите с привилегии". Само чист прекрасен секс. Grinning

# 148
Не търсите но ако намерите ще откажете ли ?  Laughing

# 149
Не търсите но ако намерите ще откажете ли ?  Laughing

Зависи. Много зависи. Ако със секса вървят и битовизмите, веднага отказвам. На секундата. В крайна сметка има ресторанти и домашни чистачи и грам не струват скъпо, иначе такива мързеливи като мен щяха да се гръмнат направо.

Общи условия

Активация на акаунт