приятели с привилегии

• 25 498
  • 272
  •   1
Отговори
# 165
Ами като чета как ги подбирате и избирате или пък като нещо не ви паснат ги сменяте какво с какво чувство да остана ?  Laughing

Де да можех и аз така  на времето Wink

# 166
На мен ми стига една среща на кафе, за да разбера ще има ли продължение, или не.
Затова съм ходила с много хора на кафе, но връзки имам само две.  Grinning

# 167
На мен и кафе не ми трябва.

2-3 минути и съм наясно искам ли я или не  Laughing

Особено ако е в движение и минута ми стига.  Mr. Green

# 168

Не знам дали жените имат нужда от бройка мъже, или по-скоро целуват жаби, но искат да намерят принц.
Много жени имат нужда от определена бройка мъже(под бройка не разбирам непременно и сексуални партньори),за да усъвършенстват и намерят истинският тип мъж за тях.
Много мои приятелки са си мислели,че е много яко да излизаш с батко и че това би бил мъжът за тях - че ще се грижи за тях,ще им помага да се развиват и прочие и прочие.
Да,ама в един момент започват да се разминават нещата и ако не двете,поне едната страна започва да се чувства зле във връзката (и то обикновено момичето).
Това са неща,които освен ако не си пробвал,няма как да знаеш за себе си,защото при други е обратно.Насочват се все към връсници,а имат нужда от някой по-възрастен,защото такъв бил модела,не можело по-възрастен...и те са нещастни.
Никой не се разжда научен за връзките,особено имайки предвид,че се променяме емоционално много през годините.

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 14:25 от Ms Smarty Pants

# 169
На мен и кафе не ми трябва.

2-3 минути и съм наясно искам ли я или не  Laughing

Особено ако е в движение и минута ми стига.  Mr. Green
По принцип и на мен, но кафето си има предимства, от които не е умно доброволно да се лишаваш.
Имаш възможност да наблюдаваш и слушаш човека поне още половин час, това е ценно.

А и всеки заслужава шанс колкото за едно кафе, дори онези, заради които после вкъщи съм възкликвала: "Това беше най-ужасната среща в живота ми!".

Ако се придържам към темата - по-добре разходки, разговори и кафета, отколкото секс с цел опознаване, защото Мамасита е права, че сексът създава връзки на съвсем различно ниво. Не мога да си представя да имам такава връзка с много хора, пазя си нервната система.

Отчитам съществуването на хора, за които това не важи, въпреки че по никакъв начин не мога да се поставя на тяхно място и да си представя как мислят и изживяват нещата.

# 170
Аз не говоря за секс. Говоря за кандидати за връзка.  Peace

Ето в предното пак се споменава "определена бройка" . Ами ако няма толкова в наличност ? Тогава ?  Laughing

Внос ли ?  Mr. Green 

# 171
Аз не говоря за секс. Говоря за кандидати за връзка.  Peace

Ето в предното пак се споменава "определена бройка" . Ами ако няма толкова в наличност ? Тогава ?  Laughing

Внос ли ?  Mr. Green 
Ооо в този случай е страшно,особено съчетано с големи претенции.Хем кандидати няма,хем обяснява:''Аз чакам и искам само такъв и такъв''.
Пък и ако тръгне някой заблудил се нещастник там все пак да се интересува,като го сложи на сух режим,съвсем никой няма да има. Mr. Green Stop Laughing

# 172
Имам чувството че всички жени тук избирате от безкраен брой кандидати  Laughing
дефакто като нямаш мъж, особено, всички мъже са твои.  Mr. Green Mr. Green

JoyИменно!

# 173
Имам чувството че всички жени тук избирате от безкраен брой кандидати  Laughing
дефакто като нямаш мъж, особено, всички мъже са твои.  Mr. Green Mr. Green

JoyИменно!
Ми да. Аз като си бях сама на разните му бъзици отговарях, че като нямам мой мъж, значи за мен няма и чужди мъже, демек всички мъже са мои.  Mr. Green Mr. Green

# 174
Много са се променили нещата явно.

На времето намериш една свободна и почнеш да носиш от 9 вира вода да я навиеш.

Сега цвят на очите и зодия се гледа  Laughing

# 175
Как без зодия? Ти представяш ли си да си Дева, а аз да не знам? Защото ако си Дева, всичко приключва още преди кафето.  Naughty Не, че точно Девата може да се крие за дълго...

# 176
Вижте ся, има си напълно реална възможност от секс да тръгнат връзки, но за това си има сезон. Когато всички масово ги е ударил хормонът, ей така на базата на хормон да образуват двойки. Ама като го преболедуват тоя период, виждат, че няма нужда да обединяват секс и връзка. И се почват игричките. Съответно може да лъжат по-младичките, дето още не знаят, че секс=/=връзка.

Аз съм зодия Дева.

# 177
Аз за мъжете Дева говорех, има разлика.

# 178
Не ме разбрахте май.

Никога не съм търсел бройка или да пробвам примерно с една дебела с една слаба с една руса с една черна с една ниска с една висока.

Исках да си имам гадже и толкова. Ако се разбираме и пасваме с никоя друга не искам да пробвам.

# 179
Е, ти пък! Разбира се, че мъже се избират и подбират. При мъжете има по-голяма вариация. Не ги гледаме по това кой е рус или черен- гледаме ги по това каква им е професията, какви са им способностите, колко хъс имат, да не са безделници или празнодумци.

Жената си е жена, все ще й сработят инстинктите, ако не слуша, ще я научиш да слуша. Ама мъж трудно се променя, а може да ти предопредели как ще мине живота ти- дали ще те носи на ръце, дали ще те гледа добре или ще е само драма ... та затова подбираме.

Общи условия

Активация на акаунт