AVON - обсъждане на продукти - тема 19

• 78 304
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
Кой интимен гел препоръчвате? Последният, който поръчах беше ужасно рядък, но не помня цвят...дали да рискувам отново?

Хубава ли е маската за коса с арганово масло, утежнява  ли косата?

Поръчах Месмерайз...или както там му е името /видях отзив, че прилича на Армани код, а това е любимия ми зимен аромат/, само дето е тоалетна вода, дано не е гола вода  Praynig

# 676
Кой интимен гел препоръчвате? Последният, който поръчах беше ужасно рядък, но не помня цвят...дали да рискувам отново?

Хубава ли е маската за коса с арганово масло, утежнява  ли косата?

Поръчах Месмерайз...или както там му е името /видях отзив, че прилича на Армани код, а това е любимия ми зимен аромат/, само дето е тоалетна вода, дано не е гола вода  Praynig
Маската с арганово масло утежнява, поне моята склонна към омазняване коса Peace
Препоръчвам зеления интимен гел, жълтия също не е лош.
Месмерайз е хубав и траен при мен Simple Smile

# 677
Благодаря ти много  bouquet

Поръчах  Heart Eyes

# 678
Маската с арганово масло утежнява и моята коса,но затова пък аргановата терапия без отмиване е много добра за мен.Аз и преди съм споделяла,че влияе супер на косата ми.Зеления интимен гел и на мен най-много ми допада от всичките,които изпробвах.

# 679
Най - купуван е нежният прозрачен интимен гел - с розово на бял фон, после - кремообразният- с лилавичко на бял фон.

# 680
  • София
Най - купуван е нежният прозрачен интимен гел - с розово на бял фон, после - кремообразният- с лилавичко на бял фон.
+1

# 681
+1

+1 и от мен

# 682
+1

+1 и от мен
+1 и от мен  bouquet

# 683
  • Стара Загора
Маската с арганово масло утежнява и моята коса,но затова пък аргановата терапия без отмиване е много добра за мен.Аз и преди съм споделяла,че влияе супер на косата ми.Зеления интимен гел и на мен най-много ми допада от всичките,които изпробвах.

И от двата продукта слагам по една шепа и няма ефект при мен. Да не говорим за утежняване и омазняване. Все едно не съм слагала. Mr. Green Така че зависи каква е косата. Ако е тънка, да. Но моята е гъста и до средата на гърба. Blush

# 684
Някой може ли даде отзиви за пудрата Ideal Flawless?

# 685
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте http://avonbg.com/blog/2015/8/6/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0- … D0%B5-%D1%81-avon
Хубав ли не този продукт ?
Благодаря

# 686
Момичета споделете мнение за мъжкия AVON LUCK ,траен ли е ? Поръчах го за подарък и дано не се изложа Embarassed bouquet bouquet bouquet.

# 687
  • Стара Загора
Момичета споделете мнение за мъжкия AVON LUCK ,траен ли е ? Поръчах го за подарък и дано не се изложа Embarassed bouquet bouquet bouquet.

Скоро го подарих на ММ, като аромат е чудесен, но за трайност още нямам впечатления. Не го е използвал почти. Като цяло парфюма е добър - дизайн, аромат - така че няма да се изложиш  Simple Smile

# 688
БЛАГОДАРЯ! bouquet bouquet bouquet

# 689
Извинявам се, ако някой е запитвал поназад (прегледах около 2/3стр и ме домързя  Embarassed). Имате ли мнение за Ideal Flawless пудрата. Ето тази: https://www.avon.bg/prodykt/22558/pudra-ideal-flawless-limitiran … siya?cb=885202623 (май е за пръв път в каталог, незнам, ама нали в офисите ги има продуктите за проба.)
Искам и да попитам дали има някой, който да продава Ideal Flawless фондютена и парфюма Summer White Sunrise (много ми харесва  Hug) И изобщо ако отида до офис на Avon дали ще ми дадат да тествам или да си ги поръчам като не са в текущия каталог.

Общи условия

Активация на акаунт