AVON - обсъждане на продукти - тема 19

• 78 307
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Днес пристигна крема,но вместо червения с коректора, ми е поръчала Avon Ultimate с някакъв елилсир отгоре. Sad Все пак аз съм на 30г,а тази серия е за 40+ год. Много съм разочарована,не иска и да ми го приеме за връщане.

Твоят представител ли не приема да му върнеш крема? :х

# 661
  • Sunshine state
Днес пристигна крема,но вместо червения с коректора, ми е поръчала Avon Ultimate с някакъв елилсир отгоре. Sad Все пак аз съм на 30г,а тази серия е за 40+ год. Много съм разочарована,не иска и да ми го приеме за връщане.

Твоят представител ли не приема да му върнеш крема? :х
Да! Направо съм бясна.. Rolling Eyes

# 662
След като ти го е объркала да  го върне..не е приятно никак

# 663
  • Sunshine state
Не знам сега какво да го правя,а хич не ми се занимаваше с размяни и чудесии. Ако някой от Пловдив го иска за смяна за червения,да пише.
Повече нищо от нея няма да поръчвам.

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 16:59 от Pupitka

# 664
  • София
След като ти го е объркала да  го върне..не е приятно никак

Платила ли си го вече? Трябва да и го върнеш! Ето от такива представители май останалите  Grinning

# 665
  • Sunshine state
Платих й го,понеже ми го подаде в торбичка,а точно и двете трябваше да застъпваме на работа и нямаше време. Като го отворих после видях една жълта опаковка,но си викам,че може да е с нова... Свалих целуфана и погледнах- ми то някаква емулсия отгоре. Rolling Eyes

# 666
Лошото е, че си го разпечатала, това я възпира да си го вземе обратно, не че това оправдава грешката й. Тя нали знае на колко год. си,трябваше да уточни, да попита сигурна ли си, че искаш Ултимейт, а не Реверсалист....Ако беше го направила, сега нямаше да се стигне дотук.  Иначе , грешки стават, но клиентът винаги е прав- неписано правило.

# 667
  • Варна
Пробвай да го пуснеш за продажба,може пък да се навие някой Simple Smile

# 668
  • Бургас
Предполагам може да го върне като му направи рекламация. Например може да каже, че си се изринала от крема. Иначе не мисля, че има проблем да ползваш крема. Нищо, че е за 40+

# 669
Предполагам може да го върне като му направи рекламация. Например може да каже, че си се изринала от крема. Иначе не мисля, че има проблем да ползваш крема. Нищо, че е за 40+

Това щях да кажа.
От лична лекарка на едно зелено талонче написано свободен текст.  Трябвало да бъде използвано малко количество. Мазни , опитай. Алергичната реакция е мотив за връщане. Проблем е че предтсавителката няма да го направи. И на нея й е ясно че те губи като клиент така че пито платено е работата.

# 670
  • Sunshine state
Ами ако знаех каква е работата, хич нямаше да му махам целуфана,ама не следя Ултимейт серията и нямам идея как изглеждат. Мисля да го подаря на майка ми. Тя ще му се зарадва.  Simple Smile
А като клиент ме губи,ама след като ми донесе затоплящата се маска,че вече я поръчах. Дано не огелпи пак нещата. Проблемът е, че е единствена сред колегите и може да има толкова поръчки, но просто не й се занимава сякаш,а то поръчките й валят от никъде. Имаме една друга на Орифлейм,но почти никоя колежка не поръчва от тях. Чак ме е яд как губи клиенти. И с тенгъл тийзъра не шя да пуска поръчка, а имаше и други неща и с две думи трябва да я гоня, за да поръчам - все няма каталог,все това, все онова.  Rolling Eyes

# 671
  • Варна
Ами ако знаех каква е работата, хич нямаше да му махам целуфана,ама не следя Ултимейт серията и нямам идея как изглеждат. Мисля да го подаря на майка ми. Тя ще му се зарадва.  Simple Smile
А като клиент ме губи,ама след като ми донесе затоплящата се маска,че вече я поръчах. Дано не огелпи пак нещата. Проблемът е, че е единствена сред колегите и може да има толкова поръчки, но просто не й се занимава сякаш,а то поръчките й валят от никъде. Имаме една друга на Орифлейм,но почти никоя колежка не поръчва от тях. Чак ме е яд как губи клиенти. И с тенгъл тийзъра не шя да пуска поръчка, а имаше и други неща и с две думи трябва да я гоня, за да поръчам - все няма каталог,все това, все онова.  Rolling Eyes

Ти защо не станеш един представител? Simple Smile

# 672
Да, Пупитка, навий се и стани,пазаруваш често, а се занимаваш с глезли, нека види тази жена,че може и да се потруди за поръчките си, а не само да придиря и вири нос. Стани й конкурентка, не е трудно, особено ако се учиш бързо и си внимателна в детайлите.

# 673
  • Варна
А има и подаръци ако поръчваш през онлайн магазина  Money

# 674
  • Sunshine state
Хахаха, момичета добра идея и бих станала на драго сърце, но емигрираме януари в Щатите и няма как. Иначе съм много добра в убеждаването и щях с охота да се занимавам с консултации. Понякога вместо нея започвам да убеждавам колежки в качествата на даден продукт и си го поръчват,а после тя ми благодари.  Laughing

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 22:00 от Pupitka

Общи условия

Активация на акаунт