AVON - обсъждане на продукти - тема 19

• 78 346
  • 760
  •   1
Отговори
# 645
Върна ме в началото на дилемата ми- Мермайз или Аметист..... Confused

Искам нещо зимно и трайно.

Понеже доста парфюми изпробвахме с колежките тук последните месеци, откъм трайност най- много усещам Розовата рокля, носи се дори следобед като си тръгваме вече. Никой друг аромат не се усеща така  Peace

Femme Icon e сладък и траен Simple Smile

Подкрепям!!!
Райка вземи си Фем Айкън няма да сгрешиш. Отдавна не се беше случвало нещо  толкова сполучливо сред ейвънските парюмки. Прилича на Фемм но е много по-хубав.

След като опитах Бижу вече разбрах какво значи " сладък"!

# 646
 Femme Icon и на мен май ще ми стане един от фаворитите. Някак ми е топъл и меден, точно зимен, и много траен Peace

# 647
  • София, Западен парк
Femme Icon и на мен май ще ми стане един от фаворитите. Някак ми е топъл и меден, точно зимен, и много траен Peace
И аз харесах Famme Icon, много повече от Famme. Но и Bijou ми хареса много - от мостра Simple Smile Първият - за дневен, вторият - за вечерен. Другите на  Кристиян Лакроа са ми много тежки с изключение на Амбър. Не съм пробвала зеления, но вече го няма.

# 648
Боби - зеленият нямаше да ти хареса, зимен топъл аромат на мед и смокни. Любим ми е. Но пък беше по мек от Бижу newsm78
А Амбър имаше доста общо с Фемм нищо чудно е ти е харесал.

# 649
Реге, а кой от двата мъжки Лакроа е по-добър като трайност?

# 650
Реге, а кой от двата мъжки Лакроа е по-добър като трайност?

Откъм трайност са ми еднакви. Нуит повече ми харесва - студен и акватичен...  Четох в фрагрантика че в нуит имало тютюнев оттенък. Трънки, нищо такова, добре че ги чета с половин око...

Последна редакция: сб, 21 ное 2015, 18:14 от _re_ge

# 651
  • Пловдив
Здравейте. Досега се триумях кой парфюм да си поръчам първо- Femme, Parisian chic  TTAlways-in-bloom. Сега се замислих и за Rare Ametist.Желанията ми нямат край....

# 652
Здравейте. Досега се триумях кой парфюм да си поръчам първо- Femme, Parisian chic  TTAlways-in-bloom. Сега се замислих и за Rare Ametist.Желанията ми нямат край....
Parisian chic - може да си вземеш такъв , но без пулверизатор, на цена 8,99 лв. в този каталог- до изчерпване на кол-вата е, аз си взех няколко. Кутията е с Айфеловата кула.

# 653
  • Бургас
Parisian chic - може да си вземеш такъв , но без пулверизатор, на цена 8,99 лв. в този каталог- до изчерпване на кол-вата е, аз си взех няколко. Кутията е с Айфеловата кула.
Не е проблем,че няма пулверизатор,аз си купих Rare Pearls 30 мл без пулвериатор,взех си и шишенце от Рефан за около лев и нещо и сега дори си го нося в чантата,много е удобно.

# 654
  • Пловдив
Благодаря, и аз си мислех да си купя малко шише с пулвелизатор.

# 655
Имам  пластмасови флакони от спрейове за тяло /след като съм ги изразходвала, ги мия/, пълня си ги с такива парфюми, купени без пулверизатор, така е по-удобно и леко  за носене в чантата.

Последно този най-новият крем на Аню, който се предлага за 24,90 с парфюмче Тудей, има ли наистина Уау ефект, клиентка ме запита, не зная какво да й кажа.....Пита ме и за златната емулсия, аз съм ползвала само сребърната....

# 656
Дали кремовете nutraeffects active seed complex - озаряващ дневен и нощен с екстракт от семена на стрелиция дали са подходящи за много суха кожа? newsm78

# 657
Дали кремовете nutraeffects active seed complex - озаряващ дневен и нощен с екстракт от семена на стрелиция дали са подходящи за много суха кожа? newsm78
Пробвай,ако искаш хидратиращия от този вид със семената чия.И моята кожа е много суха и този ми се отразява супер добре.

# 658
# 659
  • Sunshine state
Днес пристигна крема,но вместо червения с коректора, ми е поръчала Avon Ultimate с някакъв елилсир отгоре. Sad Все пак аз съм на 30г,а тази серия е за 40+ год. Много съм разочарована,не иска и да ми го приеме за връщане.

Общи условия

Активация на акаунт