AVON - обсъждане на продукти - тема 19

• 78 348
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
Добър вечер! Искам да ви попитам кой от продуктите от серията "Clearskin" наистина има ефект и помага, понеже имам проблемна кожа, присъща на всеки един тийнейджър и не знам вече как да се справям. newsm78

# 631
Много мъничка тая терапия бе Confused, 50 гр.....

Ивче, последно доволна си от Аметиста, така ли?

"Тук говорим за белоцветен, опушен, дървесен и мускусен аромат. Много по-класен и шлейфов е. Аметист е направен лесен за харесване, за да се купува."

По- класен и шлейфов от кой?
Траен ли е като другите от серията?

Реге....започвам с кеф да си гледам  Heart Eyes

# 632
Рени, много ти благодаря за усилията за качване на новия каталог всеки път! Наистина много ни помагаш!  Hug

# 633
  • Стара Загора

"Тук говорим за белоцветен, опушен, дървесен и мускусен аромат. Много по-класен и шлейфов е. Аметист е направен лесен за харесване, за да се купува."

Реге....започвам с кеф да си гледам  Heart Eyes

Доволна съм, да. Но имам подобни аромати и мисля да го пропусна. Иначе е достоен за трайността на Rare-тата. Peace
За по-класен и шлейфов имах предвид за Лакроа, за мен е по-интересен от Аметиста. Peace Но пък е по-особен и труден за харесване. Напоследък изобщо и от по-скъпите марки, които излизат, има тенденция за правене на такива аромати от типа на Аметиста. Пак съветвам за мостра и проба преди покупка. На вас може да ви се стори много хубав и различен. Laughing

Терапията е мъничка да и опаковката не е пълна цялата сякаш и ще свърши много бързо. Peace
Но пък на мен ми хареса много, днес трети ден косата ми е чиста като току що измита. Няма утежняване и омазняване и се разресва лесно все още.

# 634
Върна ме в началото на дилемата ми- Мермайз или Аметист..... Confused

Искам нещо зимно и трайно.

Понеже доста парфюми изпробвахме с колежките тук последните месеци, откъм трайност най- много усещам Розовата рокля, носи се дори следобед като си тръгваме вече. Никой друг аромат не се усеща така  Peace

# 635
Рени, много ти благодаря за усилията за качване на новия каталог всеки път! Наистина много ни помагаш!  Hug

Аз също съм много благодарна на Рени bouquet

От терапията за коса аз въобще не бях доволна. Не правеше почти нищо с моята коса Rolling Eyes

# 636

Реге....започвам с кеф да си гледам  Heart Eyes

Имам аметиста, траен е, обаче на мен ми мирише не само цветно а и има плодов подтон, нещо като виолетка.

Simple Smile

# 637
Добър вечер! Искам да ви попитам кой от продуктите от серията "Clearskin" наистина има ефект и помага, понеже имам проблемна кожа, присъща на всеки един тийнейджър и не знам вече как да се справям. newsm78

Нощната терапия, също и оранжевия "Спот коректор"

Ползвам и зеления тоник за да дезинфекцирам пъпчици които съм изтискала в момент на безумие Grinning

# 638
Върна ме в началото на дилемата ми- Мермайз или Аметист..... Confused

Искам нещо зимно и трайно.

Понеже доста парфюми изпробвахме с колежките тук последните месеци, откъм трайност най- много усещам Розовата рокля, носи се дори следобед като си тръгваме вече. Никой друг аромат не се усеща така  Peace

Femme Icon e сладък и траен Simple Smile

# 639
  • София, Западен парк

Имам аметиста, траен е, обаче на мен ми мирише не само цветно а и има плодов подтон, нещо като виолетка.

Simple Smile

Нормално е, средната му нота е виолетка Simple Smile

# 640
От офертата 2 за 37,90 / която заслужава внимание/ харесвам и препоръчвам
Mesmerize , Pink Dress,  Femm , Ametyst & AQUA /последните два - само от мостра имам впечатления/

# 641
От офертата 2 за 37,90 / която заслужава внимание/ харесвам и препоръчвам
Mesmerize , Pink Dress,  Femm , Ametyst & AQUA /последните два - само от мостра имам впечатления/

Да разбирам ли, че първия си го ползвала?Ако си- моля те опиши ми го  Peace

Съдейки по роклята и фем вкусовете ни съвпадат  Heart Eyes

# 642
Уф!
на мен ми харесаха и мъжките и дамските Лакруа като цена. Особено мъжките, мъжът ми им е фен.
Реге, на коя страница са, че нещо не ги виждам  newsm78
Благодарности и от мен за труда, който полагаш  bouquet

# 643
Има сладост в него, топлина, напомня ми коледните аромати- преди 3-4-5 страници в тази тема се коментираше доста този дамски аромат. Имаше мнения....

# 644
Уф!
на мен ми харесаха и мъжките и дамските Лакруа като цена. Особено мъжките, мъжът ми им е фен.
Реге, на коя страница са, че нещо не ги виждам  newsm78
Благодарности и от мен за труда, който полагаш  bouquet

https://plus.google.com/photos/112755161844152358349/album/62189 … ey=CLSxo5TawNDzPw

Началните стр. Беше...

Общи условия

Активация на акаунт