AVON - обсъждане на продукти - тема 19

• 78 377
  • 760
  •   1
Отговори
# 615

Райка- биг даринг се поръчва много.

Реге, тъкмо погледнах- точно такава е моята, ами суха е още от първото отваряне, за съжаление, защото четката много ми допада  Confused

То и ние поръчахме 5 тогава, ама никоя не остана доволна, затова се чудя дали да рискувам отново  newsm78

# 616
Дали не е била брак?

# 617
На всички бяха такива....знам ли, не съм опитвала да я връщам.Беше преди месеца май, намалена беше

# 618
  • Бургас
И моята е суха,но жената,от която я купих има сериозни проблеми и реших да не я занимавам с глупости.Ако добавя преварена вода в спиралата дали ще се разреди поне малко?

# 619
Тоалетна мляко се добавя, няколко Капки.

Райkа направо за различни спирали говорим.

Момиченца най после свалих да снема каталог първи ще ги пусна след малко. Много хубави цени на парфюми има и то след Коледа!

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 21:45 от _re_ge

# 620
  • Бургас
Рени,чакам с нетърпение каталог 1 Hug bouquet

# 621
  • Стара Загора
Ре, помислих че отговаряш за някой от моите въпроси и затова запитах за кой Лав иде реч. Grinning

Обещах и влизам да кажа за Раре Аметист - първите секунди е доста спиртов и малко след това става цитрусов, звънлив аромат. Прилича ми на Luck сякаш, но поотминат ли няколко минути и избива сливата. Виолетката е по-обрана. Сандаловото дърво вече е към края и след часове. Честно казано в началото сливата е на преден план и тя доминира. Виждам, че го сравняват с Fergie Outspoken, като казват за този на Фърги че бил по-плодкен. Трайността му при мен е много добра иначе. Сутринта в 10 часа си намазах китката обилно и до одеве към 19 часа леко се усещаше.
Напоследък хич ме няма в описанията, затова съветвам да си вземете мостри. Не искам да ми тежи на съвестта после. Embarassed
Сравних и с Nuit, че него го бях забравила. Нищо общо. Забравете снощните му размисли. Тук говорим за белоцветен, опушен, дървесен и мускусен аромат. Много по-класен и шлейфов е. Аметист е направен лесен за харесване, за да се купува. Не е за хора, които обичат да изучават и чоплят съставка по съставка. Mr. Green

Сутринта не ми остана време да се изкажа и аз за спиралите. По принцип не купувам Ейвънски, но наскоро много се похвали Winged out и след изгледани снимки и ревюта в нета, реших че е моята и я взех. Не можах да се сдържа. Обаче нямам навик да отварям по 3-4 наведнъж и не съм я разпечатала. Погледнете все пак четката и отзивите.
В момента ползвам Mega Effects водоустойчивата и съм впечатлена. Не помня дали я похвалих лятото. По-долу ще оставя линк към публикацията в блога и можете да видите как стои - ефекта със/без спирала. Не мърда от сутрин до вечер. За малко да я изхвърля, защото си мислех че вече е полупразна и приятелка, на която я дадох да я пробва, ми каза че се стиска и се оказа, че на практика има още мнооого туш. Знам, че формата на четката й не е от удобните, но бързо се свиква или поне аз.

http://sapphireyesandrubinlips.blogspot.bg/2015/11/3-realash.html

Дори и без Realash, когато я ползвах в началото, пак правеше страхотни миглите ми. Peace

Рени,чакам с нетърпение каталог 1 Hug bouquet

И аз като сврака на клона, но правя едни списъци и ще си сравня цените. Ужасна съм. Blush

# 622
И аз като сврака на клона, но правя едни списъци и ще си сравня цените. Ужасна съм. Blush

Ако те успокоява и аз правя същото, сравнявам цени в рамките на три каталога, правя си списък какво ми трябва какво искам и от какво мога да се откажа, обновявам го с появата на нов каталог. Мисля че така контролирам количеството покупки. Надявам се де... Joy

каталог 1/2016

https://plus.google.com/u/0/photos/112755161844152358349/album/6 … ey=CLSxo5TawNDzPw

миникаталог 17/2015

https://plus.google.com/u/0/photos/112755161844152358349/album/6 … y=CJGpioCEms-rzAE

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 22:17 от _re_ge

# 623
  • Бургас
Рени,на мен ми дава грешка когато натисна линка.

# 624
А така?

# 625
Рени,на мен ми дава грешка когато натисна линка.
И на мен  Rolling Eyes

# 626
  • Бургас
Така вече се вижда,златна си Рени,от сърце ти благодаря за труда.
 smile3525 smile3525 smile3525

# 627
  • Sunshine state
Отваря се идеално. Много благодаря за качения каталог - сега ще си поръчам двойната система за очи на супер цена и ще се заредя за Щатите.  Laughing
От настоящия каталог си поръчах системата за очи с крема и коректора за бръчки. Ще дам отзив като дойде. Отделно и затоплящата се маска за лице по ваши отзиви тук поръчах.  Hug

# 628
  • Стара Загора
http://irecommend.ru/content/shirokoraspakhnutye-resnitsy-da-lad … ki-foto-rezultata ето за спиралата.

Забравих да споделя за интензивната терапия снощи, тази в черната опаковка.

Възхитена съм от ефекта за тези пари. Дадох я вчера на приятелка, днес потвърди казаното от мен и каза да й я поръчам. Косата й станала страхотна след сешоара. Маската за лице също я очарова.
За терапията - лека, подобна на балсам текстура и приятен ненатрапчив аромат. Аз нанасям повече, защото косата ми е среднодълга и гъста, с дебел косъм. След изсушаване, е много мека, гладка и подредена и най-важното за мен, разресването става от раз. Пръскам и детския спрей от Naturals за тази цел, но той напоследък сякаш не ми върши работа. След терапията, четката минава без грам да заседне. Усеща се пухкава, повдигната от корените и обемна. Придава и лек блясък. Краищата са загладени.
Миналията месец пробвах тази скъпотия, която добре че помолих да ми изпратят тестер.
http://www.arlen.bg/product/1627/mnogofunktsionalen-krem-10-v-1- … c-cream-74ml.html
Никакъв ефект, сякаш ми изсуши косата. А за тези пари... ooooh!

Рени, благодаря и аз за труда отново. Отивам да разглеждам и сравнявам. Joy

Ура, нищо не ми хареса. Crazy

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 23:17 от iv4enceto_91

# 629
Уф!
на мен ми харесаха и мъжките и дамските Лакруа като цена. Особено мъжките, мъжът ми им е фен.

Общи условия

Активация на акаунт