AVON - обсъждане на продукти - тема 19

• 78 393
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Реге,благодаря за отговора bouquet,ще си го взема,макар че не е за възрастта ми,но тази шпатулка я искам от много време,до сега съм нямала никаква шпатулка

Тук
Но ми беше доста сложно , тези от гугъл плюс са направили манджя с грозде, толко сложно става всичко.

https://plus.google.com/photos/112755161844152358349/album/62173 … 49785937?sview=21
Много благодаря,много е мило,че си я снимала лично за мен  Hug smile3525
Изключително симпатична шпатулка,просто трябва да я имам Heart Eyes

# 601
  • Стара Загора
Момичета, получих си скромната поръчка този месец и бързам да споделя пробваната нова маска с вулканичен камък и изворна вода. Страшно ми хареса!

Нанася се на мокро лице и се масажира в продължение на минута. Пиша го, понеже видях че на тубичката няма упътване на български. Бяла е на цвят и прилича на гъст крем, но втривайки я, усетих фини ексфолииращи частички. Кожата ми стана като нова след нея. Много мека, гладка, подхранена и без да се изсуши. Тена се избистри. Затоплящия й ефект също е супер приятен и идеален за хладното време. Аромата е като на мъжки парфюм, действа отпускащо и като афродизиак. Смятам да си купя още една от идния каталог, че е на добра цена. Heart Eyes  А от този май ще си направя една двойка Спа, не е за изпускане офертата. Някакви отзиви за серията с кедър и ефкалипт? А и за новата маска с шоколадов трюфел? Тепърва ще ровя в айрекоменд. Blush

Бях си поръчала мостри на новите парфюми Bijou на Кристиан Лакроа дамски и мъжки, но пак не съм във възторг. Очаквах да ми харесат, за да ги поискам, но уви. Не са лоши като аромати, обаче за тези пари предпочитам да си купя нещо по-така. Сякаш имат подобен аромат Avon, но не се сещам на кой ми напомня. Във фрагрантика го сравняват с Parisian Chic, но малко по-флорален и лек.

Наред с тях, си взех мостра и на TTA Daydream.

http://www.fragrantica.com/perfume/Avon/Today-Tomorrow-Always-Daydream-30961.html
Убих се да се чудя и да се душа половин час днес, защото имам такъв парфюм и най-накрая воала! Carolina Herrera 212 (Bi-Es 313 имитацията). Ретро сапунест аромат на бели цветя. За трайност не мога да коментирам, защото не го следих, а и така се бяхме омазали с приятелка от куп мостри, че приличахме на подвижна парфюмерия. Mr. Green Но аромата е много добър според мен.

Тествах и новият Rare Amethyst, хареса ми и очаквам трайност, достойна за Rare Pearls ароматите. Напомни ми на Christian Lacroix Nuit. Усещам слива и виолетка, леко пудрен аромат е. Има подписа на Rare-тата. Чудя се дали да не го поръчам, че има оферта в момента, но дали вторият да е Месмериз Блек. newsm78 Така и не пуснаха мостра на него, а от страницата почти нищо не усетих. Tired

Ще помоля за отзив и за свеща от мини брошурата, че се влюбих в аромата. Напълних се със свещи, които ухаят прекрасно с чашката, но не и като се запалят. А цената й е прекалено висока, за да я взема да стои като украшение. Twisted Evil

# 602
Ивче, Дрийм дей е уникален, обожавам си го, и като трайност  е ОК.
Мермайз не го ли беше ползвала ти  newsm78 Него съм си решила сега.

Лакроа Нуит- любим аромат ми беше,на него ли мирише наистина Аметиста...разколеба ме сега, кой да поръчам  Rolling Eyes

# 603
  • Бургас
Ивче,силно ли се усеща виолетката в Rare Amethyst?Умирам за виолетки,но много малко бюджетни парфюми имат такива нотки.

# 604
От спа серията с евкалипт си взех маската за лице, сега чакам ексфолианта за тяло и крема за тяло. Маската е хубава, но не е кой знае какво.

# 605
  • Стара Загора
Момичета, утре пак ще тествам, защото днес както писах бях омазана отвсякъде с различни аромати. Тогава ще пиша.

Мия, благодаря ти. Аз маската не я видях в каталога, а срещнах отзиви в айрекоменд и се зачудих дали тук се предлага. Изчетох всички отзиви за маската за коса, крема за тяло и екфолианта и мисля да взема последните 2 засега. Имам една камара, ама.... и маската с шоколад мисля. ooooh!

# 606
Момичета много обмислям перлите за лице, тия озаряващите и брознзовите .. Някой може ли да сподели как точно ги използва и какво точно правят? Simple Smile

# 607
  • Стара Загора
Момичета много обмислям перлите за лице, тия озаряващите и брознзовите .. Някой може ли да сподели как точно ги използва и какво точно правят? Simple Smile

Поразрови се назад, има много писано за тях вече.

# 608
Бижу на Лакруа е версия на Parisiwn Chic но в пъти по убоен и невероятно траен. Тежък тежък невероятно тежък. Къпини, пачули ... Аз харесвам ПЧик но този Бижу ми дойде вповече като наситеност.

В Дейдриим много  се усеща общото на ТТа серията.  На мен не ми заприлича на Каролина Херера 212 , определено и двата са чисти аромати на бели цветя , бельо и сапун, но Херера е по-нежна според моя нос докато тук в Дейдриим  нещо средно усещам между 2-3 парфюма от ТТа.

На Аvon love __си взех мостра, четох че го оприличават на Смайл на Клинк. Не намерих общо. Този ми се стори сладък а при Клиник има многп цитрусови нотки.

Въобще не останах впечатлена от мострите и не ми се прииска нищо ново.

# 609
  • Стара Загора
Ре, на мен пък 212 ми е много по-шлейфов, сапунест и траен. Laughing Но твоята кожа беше по-суха, може би затова ги усещаме по различен начин. Кой е този Лав? Embarassed

Приятелка ме пита за TTA Together, но аз имам спомен, че не е от трайните и тогава го пропуснах, стори ми се доста лек. Търсех из запасите мостра, обаче явно не съм взела. Препоръчах и Heart & Amour, дадох и моите да си пръсне и двата много хареса. Поръча тях.

Между другото, никога не поръчвам шампоани от Нейчъралс, но страшно приятен ми се стори аромата на новите зимни с круша и снощи четох, че не били лоши за парите си. Не били супер подхранващи, но и не изсушавали. Заглаждали косата. Смятам да ги взема. То за 3 лв все ще ги изразходя някак. Blush

# 610
Ивче, чакам пак отзиви за Аметиста, колебая се между него и Мермайз.

Препоръчайте ми моля ви спирала, харесвам от серията драма, но новата, т.е. последната която поръчах беше като суха, така беше последно и любимия ми Супершок....

# 611
  • Стара Загора
Ивче, чакам пак отзиви за Аметиста, колебая се между него и Мермайз.

Препоръчайте ми моля ви спирала, харесвам от серията драма, но новата, т.е. последната която поръчах беше като суха, така беше последно и любимия ми Супершок....

Месмермайз снощи щях да пиша за него, но не съм го пробвала. Като няма мостра, на сляпо вече не взимам, ако ще и 10 лв да е. Имам и харесвам мъжкия (синия). Пробвах и черния, но не ме впечатли,  за да го взема. Peace

Сега влизам за душ и ще се полея с мострата като излезна. Peace

# 612
Иве този розовия в ляво

Права си че кожата ми е суха, студенокръвна съм и ароматите рядко търпят върху мен цялостно развитие. Често и тези шлейфните нито за шлейфни нито са убойни.

Тугедър по спомен по-лек ми се стори ,при мен плодов нещо нектаринесто имаше в звучането.

Райка- биг даринг се поръчва много.

# 613
От мъжките, евтиния вариант Laughing, които са сега 2 за 19.90, кои ще ми препоръчате?

# 614
От мъжките, евтиния вариант Laughing, които са сега 2 за 19.90, кои ще ми препоръчате?

Just Play

Общи условия

Активация на акаунт