AVON - обсъждане на продукти - тема 19

• 78 416
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Ами Реге винаги си прави труда да качва каталози напред, за което съм и много признателна  bouquet

Така когато поръчвам винаги поглеждам поне следващия  Peace

А къде ги качва, че ме заинтригува ... ?????

# 586
  • Стара Загора
В гугъл плюс и дава линкове тук винаги. Прочетете някоя страница в темата и ще видите. Peace

# 587
  • Бургас
Ами Реге винаги си прави труда да качва каталози напред, за което съм и много признателна  bouquet

Така когато поръчвам винаги поглеждам поне следващия  Peace
Реге и от мен голямо благодаря bouquet Hug
Винаги успявам да поръчам любимите си продукти на разкошни цени,защото съм се информирала в кой каталог са на супер цена,дори успях да купя още един парфюм Фльор съвсем изгодно,защото в някаква малка брощурка,качена пак тук беше много намален newsm51

# 588
Четох добри отзиви за шампоана с ряпа,но все още се колебая между него и този с мед,кой според вас хидратира повече?

# 589
# 590
Момичета няма ли да има скоро боите за коса 2 за 12 лв скоро не са ги намаляли. Да не би да има нова тема , че никой не е писал скоро Simple Smile

# 591
  • София
Момичета няма ли да има скоро боите за коса 2 за 12 лв скоро не са ги намаляли. Да не би да има нова тема , че никой не е писал скоро Simple Smile

И аз ги чакам отдавна

# 592
И аз ги чакам, че ми свършиха отдавна боите, но няма изглед до Нова година да ги намалят. Накупих си на друга марка - безамонячни бои. Не че са трайни...

ПП

Моля за мнение относно трайността на Дазлинг Моментс ТВ 50 мл

Последна редакция: нд, 15 ное 2015, 08:06 от ФЕЯТА

# 593
  • Sunshine state
Много се блазня от намалението на околоочните кремове. Харесвам и ползвам този с двойната система, но с него бих искала да опитам и друг. Какво ще кажете за червения с коректора против бръчки? Този коректор прикрива ли изобщо? newsm78

# 594
Много се блазня от намалението на околоочните кремове. Харесвам и ползвам този с двойната система, но с него бих искала да опитам и друг. Какво ще кажете за червения с коректора против бръчки? Този коректор прикрива ли изобщо? newsm78

Този коректор е чудесен. Често ме питат защо не се предлага като отделен продукт.

# 595
  • Sunshine state
Значи е решено! Благодаря ти.  bouquet

# 596
  • Бургас
И аз много харесвам червения с коректора,супер е.Обаче имам въпрос-лилавия околоочен винаги го представят а малка,ужасно симпатична шпатулка,въпросът ми е с нея ли го продават или е само реклама?И ако идва с нея и имате реални снимки,покажете ми я моля Praynig

# 597
Да винаги идва с шпатулка. Имам снимки но ще ми е трудно да го намеря в момента. Нещенцето е с два върха , от едната страна е симпатична шпатулка с която вземаш от крема и нанасяш. Не е тип вдлъбната лъжица да се наложи с пръст да изваждаш крема от там. На другия край е с металка топка с която масажираш нанасяйки крема. Голям гъделък е това нещо , и зглежда луксозно създава усещане а нещо" по-така". Аз ги използвам и с други кремове. Този не ми е по възраст но ми допада много повече от златния околоочен.

Ако все пак държиш да го видиш ще го снема с телефона!

# 598
  • Бургас
Реге,благодаря за отговора bouquet,ще си го взема,макар че не е за възрастта ми,но тази шпатулка я искам от много време,до сега съм нямала никаква шпатулка

# 599
Реге,благодаря за отговора bouquet,ще си го взема,макар че не е за възрастта ми,но тази шпатулка я искам от много време,до сега съм нямала никаква шпатулка

Тук
Но ми беше доста сложно , тези от гугъл плюс са направили манджя с грозде, толко сложно става всичко.

https://plus.google.com/photos/112755161844152358349/album/62173 … 49785937?sview=21

Общи условия

Активация на акаунт