AVON - обсъждане на продукти - тема 19

• 78 271
  • 760
  •   1
Отговори
# 720
  • София
didis1982, разсмя ме с Да представим Avon по най-добрия начин. Че той се дъни с всяка пускана поръчка и хич не е за подкрепяне.

И аз разубеждавам непрекъснато, а не да се стремя да поръчвам и после да ми правят рекламации.

Joy В интерес на истината от около 13 години представителство, мнооого малко съм имала разочарования от Avon, имам предвид поръчките. А за продуктите имах предвид,да представим по-скоро продуктите на Avon, които смятаме,че си заслужават, по-най добрия начин. Но така като е невербална комуникация се разбира многозначно. Laughing
Аз да речем първо като ползвам продукт, тогава си позволявам да го описвам и предлагам. Ако нещо не ми допадне, гледам да не го предлагам, за да няма разочаровани. Или само с мостри.

# 721
  • БГ
Здравейте,
имате ли отзиви за обеците от които едната се слага горе на ухото?

https://lh6.googleusercontent.com/-ogpIVEIu49s/Vi5HvWTc-yI/AAAAA … 0-no/DSC02732.JPG - тази на лявата страница която е 11,90 лв.

# 722
Здравейте,
имате ли отзиви за обеците от които едната се слага горе на ухото?

https://lh6.googleusercontent.com/-ogpIVEIu49s/Vi5HvWTc-yI/AAAAA … 0-no/DSC02732.JPG - тази на лявата страница която е 11,90 лв.

Никъде не намерих инфо за този кафф за съжаление.

# 723
Може ли малко коментари за златната емулсия на Ейвън-чувам,че била страхотна,но само това.

# 724
Бубанка, изтрий ме ако сметнеш за нужно, но просто няма как да не спомена, че точно от такива представители няма нужда тук и точно това е вид нерегламентирана реклама.
Аз пък съм на мнение, че точно ти си рекламираш блога във всяка възможна тема, но не се сещам някой да ти е правил забележки.

Ама много мразя, когато някой се опита да разваля добрия тон в темата  Crossing Arms!

gali83avon, чак пък страхотна, не е.И двете емулсии не харесах и не повторих.Сребърната ми пощипваше неприятно, златната с нищо не ме впечатли.Не са лоши продукти, но не са и нещо невероятно  Peace.

# 725
Емулсията златната е доста лепкава, мисля че и преди сме го обсъждали тук. Ако имаш възможност да тестваш,, най-добре. Има тестери, можеш да поръчаш

Злате,
Скрит текст:
Реклама ще е, ако печеля пари или ако имам реклами в блога  Peace И не се притеснявай, не просто са ми правили забележки, ами и са ме трили  Hug

# 726
Някой с мнение за спиралата Infinitize, в оранжева опаковка която е в комплект с демакиант за 9,90?

# 727
Мислех да пиша, че е лепкава златната, но се спрях, да не би да не ми е актуална нформацията  Blush.Не съм я ползвала от 3-4 години, може да са я подобрили своевременно (явно не са  Laughing).

Холи, някой ден (пожелавам ти го), ако блога ти е много популярен, ще е глупаво да не се възползваш и да изкарваш пари  Peace.Аз лично от форума разбрах за твоя блог.Това е реклама (за теб) и не прави добро впечатление, че се дразниш, когато някой друг прави нещо подобно  Peace.

Има някаква промяна (или аз съм зле с грамотността  Joy), но албумите на Рени не са толкова лесни за намиране като преди.Излиза само директния линк и не може (аз не мога) да се разгледа съдържанието на други албуми и снимки.Ако има някакъв трик, споделете.

# 728
Някой с мнение за спиралата Infinitize, в оранжева опаковка която е в комплект с демакиант за 9,90?
Любимата ми спирала, прави миглите страхотни, недостатък е големината на четката, но се свиква Peace

# 729
  • София

Аз също ще се радвам,ако някой е пробвал  спиралата Infinitize да сподели.

Аз пък ще споделя мнение за спиралата за обем Big & Daring. По принцип винаги използвам и миглоизвивачка преди нанасяне на спирала, но с тази стават добре и без извивачка (въпреки,че спиралата е само за обем, на мен ми стават някак си и по-извити.Ще се опитам да кача снимки).

# 730
Може ли малко коментари за златната емулсия на Ейвън-чувам,че била страхотна,но само това.
Наистина е лепкава, ползвала съм я и чак страхотна не бих я нарекла, лично аз предпочитам нощния крем от златната серия.  bouquet

# 731
  • София

Аз също ще се радвам,ако някой е пробвал  спиралата Infinitize да сподели.

Аз пък ще споделя мнение за спиралата за обем Big & Daring. По принцип винаги използвам и миглоизвивачка преди нанасяне на спирала, но с тази стават добре и без извивачка (въпреки,че спиралата е само за обем, на мен ми стават някак си и по-извити.Ще се опитам да кача снимки).

Създадох профил в някакъв измислен сайт за снимки, и ги качих,за да не се сметне като реклама Wink
Извинявам се,за лошото качество, но отдалече не може да се види ефекта. Дано да се вижда добре.

Скрит текст:

# 732
От спиралите при  мен има добри отзиви за оранжевата като се свикне с Четката,  от Биг Даринг но трудно се сваля и от една синя която свалиха наскоро от каталог.

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 15:30 от _re_ge

# 733
Още един минус за златната и за сребърната. Освен това от наблюдения не се купува много и ейвън често я прикача към някой комплект или я пуска на хубава цена. Като консистенция и лепкавост нощната маска е една идея по добра но пак тази гелеобразна маса с гранули не е за всеки.

# 734
Блaгодaря нa отзовaлите се,ще поръчaм тестер.

Общи условия

Активация на акаунт