АВАТАРНИ ИГРИ 13 - SUMMER EDITION

• 33 422
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • in Wonderland
Не, ще се постарая на всеки да му се падне различна от зададената от него тема.
Класирането ще си е както до сега- всеки си преценява сам за себе си какъв критерий използва за да даде точки за дадена комбинация- дали, че е близка до него или пък му е красива самата комбинация, или пък нещо друго...  Peace
Момента с разпознаването е само за забавление, няма как, освен с налучкване и интуиция ( вече се поопознахме и горе- долу знаем коя как е настроена  Wink ) да разберем кой ни е задал на нас комбинацията. За самата комбинация отново ти си решаваш как ще я пресъздадеш ( както и до сега в предишните игри) - дали буквално или пречупено през твоя поглед.
Прекалено задълбаваш в регламента  Laughing
Просто искам да е нещо малко по- различно от играните до сега игри, като все пак основната идея се запазва, но има допълнителни условия и всичко това с цел забавление!
Надявам се съм отговорила на всичките ти питанки  Mr. Green

Хаха, Акаш  Hug Hug

Така Сосче  Wink  Hug

# 61
Честито, Диди   bouquet
Интересна тема Simple Smile И аз съм си мислела за нещо подобно, всеки да зададе тема и да гласуваме по коя да играем, нещо такова, но ти си се справила супер Simple Smile Жалко, че няма да мога да участвам, защото от четвъртък съм отпуска и отпрашваме за морето  dance Не мисля, че ще успея да се вместя във времето  Confused Но ще опитам да ви следя от там.

# 62
  • В полите на Пирин планина
Поздравления на Dee-Dee и на всички класирани   bouquet Цялата "автопортретна игра" беше много интересна и красива  Grinning

# 63
Честито на Диди и на останалите момичета! Благодаря на всички, гласували за мен и за отреденото ми място!
Ще участвам в новата игра и пращам веднага ЛС Simple Smile

# 64
Диди,честито   bouquet
Честито на момичетата от почетната стълбичка   bouquet

Интересна ще е играта.
Пращам тема Mr. Green

# 65
  • София
Диди, честита победа!   bouquet

Интересна ще е играта, но не съм сигурна, че ще успея да се включа навреме. До кога пращаме тема и кога ще получим задачката си?  newsm78

# 66
Честита победа, Диди! Новата игра звучи много интересно, ще се включа.

# 67
Ехе,вече пратих идея за тема bowuu

# 68
ДиДи убеди и мен, да видим дали ще успея да се включа навреме Simple Smile

# 69
  • София
Честито на ~ Dee_Dee ~, на всички класирали се и изобщо на всички участнички   bouquet

Много интересно звучи новото предизвикателство. Ще се включа, но трябва да видя как ще се вместя във времето. Пращам вече идея за тема Simple Smile

От събота две седмици ще съм на път, не знам къде, как ще е интернета, но ще опитам поне да ви следя, ако не мога да участвам. Hug

# 70
Поздравления, Диди!  bouquet  bouquet  bouquet
Благодаря на всички, които харесахте моето градско момиче! Hug
И аз ще участвам в новата игра, веднага пращам тема.

# 71
  • Телиш/Плевен
Охххх, много интересна игра, ама не знам дали ще се вместя в срока. Blush Започнах да мисля тема, ще пратя ЛС ако/като я измисля. Hug

# 72
  • in Wonderland
Ехааа, вече имам 13 супер интересни теми, без нито една повтаряща се   Heart Eyes Heart Eyes
Момичета, не връщам ЛС сега на всяка, че ще стане голяма кореспонденция, но да знаете, че ги получавам, чета, записвам и утре ще получите отговор и квота за играта  Mr. Green Mr. Green

# 73
  • SF
Значи всички заминаваме в събота...Аз трябва да съм готова с комбинацията си до петък. После ще търся някакъв интернет, колкото да видя вашите. Любопитно ми е какво сте направили, а и какво сте измислили да се прави. При възможност, ще гласувам от един остров Simple Smile Ммммм.... От един остров...

# 74
Аааа,остров значи Laughing

Общи условия

Активация на акаунт