АВАТАРНИ ИГРИ 13 - SUMMER EDITION

• 33 427
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • SF
Обещавам ти подпис от личния архив! Дано темата да не е "джъд" де. Simple Smile

# 76
  • София
И аз пратих тема. Laughing

# 77
# 78
  • Стара Загора
Честита победа на Диди !  bouquet  bouquet  bouquet
Честито и на останалите момичета !!  bouquet
И аз пратих тема за новата игра ! Grinning  Grinning

# 79
На мен ми е интересно дали ще има случайно повторения при темите.
Но Диди ще каже  Hug

# 80
  • Телиш/Плевен
Измъдрих и аз тема, но ще видим дали не повтарям някого и не трябва да мисля нова. Laughing

# 81
Ей,много ги мислите тез теми-даже взех да се притеснявам какво ли ще ми се падне newsm78

# 82
  • Телиш/Плевен
Сосче, то само аз я мислих много, ама досега никога не съм печелила игра и не ми се е налагало да мисля тема, даже не съм си представяла, че ще ми се наложи, та затова мъдрих цял ден. Blush Иначе виж хората с опит как ги измислят бързо, че и страхотни идеи за игра им хрумват. Heart Eyes
ДиДи ми върна съобщение, че не повтарям никого. newsm44
Много ми е любопитно какво ли ще ми се падне, абе изобщо ще е много интересна игра. За мен ще е най-интересната дотук. Heart Eyes

# 83
И аз не съм печелила, но си имах готова тема за деня, в който победя.  bowuu Сега я опуках в полза на Диди, де, но винаги мога да измисля и по-хубава.  Sunglasses

# 84
Сладурани-разсмяхте ме Joy Joy Joy В началото ,когато започнах да играя-събирах купища картинки,комбинации,чудесий и признавам играех с хъс за победа.Ехе,ми пораснах мъничко Wink и съм твърда олимпийка,но много се радвам и веселя на игрите Hug

# 85
  • Телиш/Плевен
Гледайте да не ви хрумне някога да ме правите победител, че ще мисля три дена тема. Blush Joy

# 86
Сосче,и аз съм олимпийка като теб!  Wink
Даже и тема измислих така набързо.
Важно е участието,нали!  Peace

# 87
Разбира се-важно е участието,nezito!
Даое тайничко си замислих да гласувам вече само за непечелили-да се порадват и с още по голям хъс да играят Joy Често измислянето на тема на мен не ми е било трудно-каквото хрумне на прима виста и готово.После обаче -броене,че пост, че чудо-честно ,хич не ги умея тези работи,но самата игра си заслужава Hug

# 88
  • Телиш/Плевен
Ами аз като гледам какви хубави теми давате и как украсявате общия пост, все съм си мислела, че не е за мен това. И играя наистина само за забавление. Хъс за победа не ми трябва. Hug И съвсем сериозно си мисля, че бих "окепазила" играта, ако някой ден трябва да я организирам аз (затова и ако се случи, най-вероятно ще си преотстъпя мястото на следващия в класирането). Добре си ми е като играч, също и като публика понякога. Hug

# 89
  • София
Ха Леленце, и аз не съм печелила, но бях на второ място и Миж помоли да организирам вместо нея игра, защото нямаше възможност. Не си признах тогава, но направо студена пот ме изби и се чудех какво да измисля за да откажа и аз, но после ми стана неудобно - все пак това си е направо чест и приех предизвикателството.  Mr. Green Та тогава и аз мислих цял ден, всичко което ми хрумнеше ми се струваше след 5 минути много глупаво. Сега ми беше по-лесно.
Но определено най-забавното е самата игра. Не е важното дали печеля или не, изобщо не е това целта (поне за мен). Но ако щете вярвайте, като разбера новата тема и цял ден каквото и да правя, в главата ми само идеи и картинки се въртят - е това си е удоволствие.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт