АВАТАРНИ ИГРИ 13 - SUMMER EDITION

• 33 418
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • София
5 Джина
4 Диди
3 Булгари
2 Теди
1 Нези

# 46
То не остана време вече,но да се запиша и аз,ей така:
5т.Миж
4т.ДиДи
3т.Зеленоочка
2т.Акаша
1т.Нези
Приз-Тюон  bouquet

# 47
  • В Космоса
Да си дам и приза - Лале в дъжда. Дъжда, чая, липата - обичам ги  Heart Eyes. Върна ме в невероятното ми детство също така, дори и с лалетата, от които мен ме беше страх и не припарвах близо до вазите, когато имхме вкъщи. Laughing

Момичета, мисля да не обявявам печеливш тук, защото уговорката беше всеки да даде приз по собствен критерий, а не общ.  Как мислите вие?

Събрах резултатите до тук в полунощ обявявам победителя. Peace

# 48
  • Телиш/Плевен
Да си дам и приза - Лале в дъжда. Дъжда, чая, липата - обичам ги  Heart Eyes. Върна ме в невероятното ми детство също така, дори и с лалетата, от които мен ме беше страх и не припарвах близо до вазите, когато имхме вкъщи. Laughing

Момичета, мисля да не обявявам печеливш тук, защото уговорката беше всеки да даде приз по собствен критерий, а не общ.  Как мислите вие?

Събрах резултатите до тук в полунощ обявявам победителя. Peace
Благодаря ти, мила Акаша! Heart Eyes Hug

За приза и аз така мисля, просто няма как да се избере победител в тази категория. Peace Но идеята ти беше много хубава, на мен поне много ми допадна. Heart Eyes

# 49
  • В Космоса
Резултати:

1-во място (43 т.) - ~ Dee_Dee ~

2-ро място (38 т.) - ##bvlgari##

3-то място (35 т.) - Джина

4-то място (33 т.) - Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Миж Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

5-то място (32 т.) - green eyes

Честито!  bouquet

# 50
  • Телиш/Плевен
Честито на ДиДи!!! Heart Eyes   bouquet
Също и на Булгари, Джина, Миж и Грийн айс! Hug

# 51
  • in Wonderland
A, изненада!
Много, много благодаря, наистина не го очаквах. Честито и на другите класирали се и изобщо на всички, които се включиха, много хубава игра се получи Heart Eyes
Оо, имам на ум една интересна и завъртяна игра, но утре сутринта ще ви я споделя, че сега през тела не ми се пише, а има какво да се обясни Wink Crazy
Хубава вечер прекрасници  Hug

# 52
Честита победа, ДиДи! Поздравления за всички класирани!   bouquet
Благодаря за гласовете!  Hug

# 53
Честито Диди!
Честито и на класиралите се Peace
Чакаме завъртяната тема  Heart Eyes

# 54
  • in Wonderland
Добро утро момичета!
И така, новата игра се казва ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО с много ТЕМИ  Laughing и има следните правила:
До утре на обяд, който има желание и възможност да се включи в играта, трябва да ми прати ЛС, което да съдържа идея за тема на игра. След това аз ще разджуркам всички теми и вие ще получите от мен ЛС с темата ви за игра. След което отново ще трябва да ми пратите на ЛС комбинацията си. В понеделник ще пусна общия пост, който няма да е анонимен, и вие, след като гласувате, в скрит текст ще се опитате да разпознаете кой е правил комбинация по зададената от вас тема и кой ви е задал на вас самите темата  Wink
Например: Сосче ми праща ЛС със съдържание ЛЯТО. Утре следобед тя получава от мен ЛС, че темата на комбинацията ѝ трябва да е ПРОЛЕТ. И тя си я прави и ми я изпраща до неделя вечер. След което, при гласуването тя пише- по темата ми лято, комбинация е правила Дарче. Моята тема пролет е била зададена от Джина  Laughing
Може да пишете каквито си искате теми, независимо дали са играни скоро или отдавна.
Ако нещо не ви е ясно- питайте!
Аз, междувременно ще пусна онзи общ пост с междинната игра, който и без това доста вече проточих във времето, за да не скучаем през седмицата.
И накрая, надявам се да не ви откажа от участие в играта с прекаленото много условия  Blush Crazy

Хубав дъждовен ден от мен  Hug Hug Hug

# 55
Честито ДиДи!  bouquet
Супер условия на играта си измислила! Peace
Хубав дъждовен ден и от мен Joy

# 56
Честито ДиДи!
  bouquet
Честито и на останалите момичета!
  bouquet
Още не знам дали ще участвам...

# 57
  • SF
Sause Baus, много красива дъждовна комбинация!!! Simple Smile

ДиДи, обичам такива неща - звучат шантаво и объркано, но са занимателни.
Питам аз, пак, както в досегашната игра - как става класирането? Познал, непознал, справил се, интерпретирал, показал най-красива комбинация.... Да знам аз кого да оценявам и по какви критерии. Laughing
Освен това... Пак ми липсват критериите, по които да позная, че Sаuse Baus е измислила "Пролет", а Джина "Лято". И на мен ми се е паднало лятото... Ако пък не си казваме темите на комбинациите, трябва да сме големи буквалистки. При дословно изпълнение, бих познала кой е правил моята тема. Но каква е идеята? - да ме разкрият или да остана неразкрита? Ето тези параметри ни уточни и почваме!
Има ли шанс на мене да ми се падне моята тема или?

# 58
Красива ми е дрешката,нали?Подарък ми е от Esmee Heart Eyes Laughing
Обичам дъждовните комбинации,но да вали навън-не Mr. Green
Esmee, за следващата игра авторството на дрешките ще е ясно.Трябва да посочим/познаем кой е пресътворил зададената от нас тема-ми дали ще я познаем newsm78 Така разбрах аз Embarassed

# 59
  • В Космоса
Дидиии, заклевам се, същата идея имах и аз предния път като говорихме за по-врътнати игри. Laughing Без разпознаването само, но всеки да даде по една тема, аз да ги разбъркам и да ви ги разпределя. Колко еднакво мислим. Grinning Hug

Общи условия

Активация на акаунт