На пазар във Варна - 39

• 61 856
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте и честит празник на всички.Искам да ви попитам някой знае ли къде в района на Тракия или Колхозния пазар има магазин,който предлага турските препарати,омекотители и прахове?

Има на Колхозния пазар, на първия ред с гаражи /първия блок/, който се намират срещу задния вход на Елитис. Втория или третия поред се пада.

# 211
Здравейте и честит празник на всички.Искам да ви попитам някой знае ли къде в района на Тракия или Колхозния пазар има магазин,който предлага турските препарати,омекотители и прахове?

Има на Колхозния пазар, на първия ред с гаражи /първия блок/, който се намират срещу задния вход на Елитис. Втория или третия поред се пада.
Много ти благодаря.  bouquet

# 212
  • Варна
Препоръчайте ми сервиз, в който да поправят кафемашина Ровента.

От две седмици съм я оставила в сервиза, който е на ул.Мир и нямат време да я погледнат дори къде е проблема.

# 213
За раници Габол - в Скайл-Х на ул. Братя Миладинови 148  Peace

# 214
  • Варна
Във Варна имало вече 6 млекомата. Къде са?

# 215
  • Deutschland/HE
Аз знам четири - на Басанович, на пазара Чаталджа, в Сладкопекарната до Билата в Левски и в т.нар. пилешки магазин срещу Окръжна болница.
Ние редовно купуваме от Чаталджа и съм много доволна, вече предлагат и сирене. Тези на Чаталджа и на Басанович са си на малки производители, за другите не знам.

# 216
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И на Пилешкия магазин на Пазара,преди Елитиса.Точно 6   Simple Smile

# 217
  • Варна
Много благодаря! Май ще се ходи на Чаталджа, щом има доволни. Може ли малко повече инфо къде точно е.
Да си побутна и другият въпрос. Има ли вече есенно особено в НМ ако има скоро ходили.

# 218
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Барачките със скарата,на самата главна улица.Пада се може би посредата,има голяма табела,не можеш да го подминеш.

# 219
  • ride my bike...
Аз също съм доволна от млякото на Чаталджа.
Дори си купувам и си правя кисело.
Може да си вземеш бутилки и да ти го нялеят в тях.
Иначе се запллащат по 15 ст на литър или нещо такова. Но за мен въпросът е по-скоро да не ползват излишни пласмасови шишета.

# 220
  • Варна
Да си побутна и другият въпрос. Има ли вече есенно особено в НМ ако има скоро ходили.
Виж в сайта на НМ, за да се ориентираш какво има от есенната стока.

# 221
Търся тениска за момче на 12 години с номера на футболиста Перси или с надпис Манчестър Simple Smile

# 222
  • Варна
В Ню Йоркъра има ли все още летни роклички? Търся нещо намалено, малко по-официално.

# 223
Здравейте! ОТкъде пазарувате раници за първокласници?какво е актуално сега за момченца като картинки?

# 224
  • Варна
Благодаря! Утре ММ е за мляко Simple Smile
Киса, има още намаление, но много официални не видях. Късо с дантела ако те устройва или изчистена рокля до коляно от по-твърд плат по тялото има няколко модела.
МисНоир, гледах там, но не е като в магазина, в който още юли казаха, че започват вече зареждане, но така и не се появи в следващите 10 дни такова. Явно е рано е не вадят. Като гледам тази година навсякъде забавиха есенната стока.

Общи условия

Активация на акаунт