На пазар във Варна - 39

• 61 812
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Шалтета има и в подлеза до Образцов дом.

# 271
Хубави хавлиени плажни кърпи да има с намаление някъде сега?

# 272

Ние сме много доволни, направо очаровани от нашия матрак на фирма ЕКОН, преди 5 години е взиман за 300 лв., размер 90/200 см от склада им в западна промишлена зона. Има техни каталози и възможност за поръчка в разни мебелни магазини. Матракът е от пенолатекс и разни други,антибактериален,.....прочие екстри  и е в пъти по-читав и удобен от Дормеото ни, което уж е с мемори пяна.
Дормеото ни идва твърд, а на Екон матрака - направо потъваш в блаженство, когато легнеш на него.

https://ekon-bg.com/bg/products/gotovi_izdeliia-10/promocii-103? … McCFcfnwgodpk4Aww
И аз ще препоръчам техните матраци.В старото ни жилище  ползвахме такъв матрак десет години без да мръдне,след това 4 години го ползват наемателите,предполагам,че все още си е читав.В новото и трите ни са пак Латекс на Екон-много са ми удобни. Peace И ние ги взехме от склада в ЗПЗ. Peace

# 273
  • Щастлива мама на 3 слънца
Къде има фиби на замръзналото кралство ?

# 274
  • Вестерос
Кърпи на промоция не знам, но на Яна Панагюрище в бараката на Пазара до единия блок има голям избор и там са най-евтините на тази марка  Peace Като обикалях за халат се уверих в това. Даже са по-евтини от магазина на Яна на баба Тонка.

# 275
Хубави плажни кърпи има в склада на Яна, в ЗПЗ.
Моля,помогнете ми с информация за магазини с красиви детски рокли. Дъщеря ми има рожден ден в нач. на м.октомври. Пазарувам главно онлайн и не съм наясно с реалните магазини. Embarassed

# 276
  • Варна
Хубави плажни кърпи намалени имало в гранд мол-english home, ли беше, но не съм ги виждала, както и какво е останало.

# 277
Да, на Яна знам, че са хубави хавлиените кърпи, но къде се намират на ПАЗАРА и в ЗПЗ?

# 278
Редът бели алуминиеви бараки , разположени м-у м-н Елитис и първия блок с гаражи. В тези бараки има предимно хавлии,пижами, сладки, бонбони и прочие пакетирани хранителни .

# 279
Да, на Яна знам, че са хубави хавлиените кърпи, но къде се намират на ПАЗАРА и в ЗПЗ?

В гр. Варна "Яна" имат един представителен магазин/ склад - намира се в ЗПЗ. Всички останали са дистрибутори.  Като магазин "Мадара", например.  Simple Smile

# 280
  • Вестерос

Влизаш в Елитиса от входа на кръстовището и излизаш от задния им вход. насреща е точна. Та в дясно по напред има алуминиева барака. Една около 60 годишна жена, много мила.

Представителен магазин имат и на баба Тонка. Пише с големи букви, че магазинът се казва Яна Панагюрище и само това продават там, друга марка не. По-скъпи са с 2,3 лв от тези на пазара.

# 281
  • Варна
От къде, освен в Ориндж център, мога да купя класьор? Имам предвид за ученик - с картинки, лого или графити.

# 282
  • Варна

Виждали ли сте такава бутилка някъде? Проверих и двата мола,бях купувала миналата година - нямат сега  Rolling Eyes
http://megadar.bg/product_info.php?cPath=109_116&products_id … 8993677eda2970a73

# 283
Здравейте. Може ли да ми препоръчате дърводелец, някъде около Колохозен пазар или поне район център?
За нещо дребно ми трябва, може и да не е кой знае колко голям професионалист.

# 284
  • Варна
Варненки , кажете къде изкарвате снимки на хартия с добро качество ?!

Общи условия

Активация на акаунт