На пазар във Варна - 39

• 61 788
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна, Пловдив
Здравейте, трябват ми пинсети, като гледам по изображения в гугъл или медицински, или ветеринарни.  Ако знаете къде може да има повече избор ще съм много благодарна? Предполагам в аптеки, но  в коя по-заредена такава да проверя?

# 286
  • Варна
Здравейте,

в делнични дни Катедралата до колко часа е отворена за посещения?

# 287
Варненки , кажете къде изкарвате снимки на хартия с добро качество ?!
Аз последно изкарвах тук,на бул."Цар Освободител" №44,доволна съм.

# 288
  • Вестерос

Харесват ми от едно фото на ъгъла на Баба Тонка до пазара. НО не съм изкарвала от много време , защото си ги изкарвам от интернет за 0,15ст снимката

# 289
  • Вестерос
Здравейте,

в делнични дни Катедралата до колко часа е отворена за посещения?

Май до 6. Ходих наскоро към 5 и 30 и си работеше.

# 290
  • Варна
Там, както и в студиото им срещу Катедралата съм си изкарвала снимки - доволна съм.

# 291
  • Вестерос
Сигурно са в най-добрия случай по 30ст. едната. Препоръчвам сайта снимкитеви на английски. Хубаво качество, 15 ст.

# 292
  • Варна
Кой цирк е на тревната площ, където се позиционират Балкански?
Мислех, че е той, но според сайта им в момента са в Несебър.

# 293
  • Варна
Там, както и в студиото им срещу Катедралата съм си изкарвала снимки - доволна съм.

Благодаря ви! А цените на снимка с размер 10/15 ?  Simple Smile Не съм вадила цяла вечност и реших да се поправя ,защото обожавам да гледам албуми!
Тифани, благодаря ти отново ! Hug  Знаех че има и сайтове за поръчка,но не бях търсила още!

Последна редакция: ср, 26 авг 2015, 17:39 от Деска

# 294
  • Варна
Обикновено ползвам ваучери от Грабо и така ми излизат на сметка. С ваучери съм изкарвала снимки и от студиото до шадравана на центъра - и от там съм доволна.

# 295
Тъкмо щях да пиша за ваучерите за вадене на снимки.

# 296
  • Варна
Цирк Балкански е във Варна от утре,възможно е в момента да го разпъват.Ще бъдат отново до газстанцията.

# 297
  • Варна
Обикновено ползвам ваучери от Грабо и така ми излизат на сметка. С ваучери съм изкарвала снимки и от студиото до шадравана на центъра - и от там съм доволна.

Ахааа,сетих се! Точно там щях да водя дребното за снимка за бележник,ще ги поръчам тогава.  Hug

# 298
  • Варна
Миналата година пуснаха и ваучери за снимки за бележници и подарък бележник.

# 299
  • Варна
Цирк Балкански е във Варна от утре,възможно е в момента да го разпъват.Ще бъдат отново до газстанцията.
Благодаря! От вкъщи виждам, че има нещо разпънато и свети надпис в тъмното, но съм прекалено надалеч, за да го разчета.

Общи условия

Активация на акаунт