На пазар във Варна - 39

• 61 783
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Мами от Варна, помагайте! Търся  си лятна количка. Харесвам ги по сайтовете, но искам да видя реално как изглеждат. Разбрах, че във Варна има  голям магазин за колички близо до Катедралата. Къде се намира ? Къде още мога да погледна? Благодаря предварително!

# 301
Дайте ми предложения за цифрова кабелна Телевизия в пакет с интернет(на  достъпна цена).Става въпрос за ново жилище(не знам дали има значение) Peace

# 302
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Мами от Варна, помагайте! Търся  си лятна количка. Харесвам ги по сайтовете, но искам да видя реално как изглеждат. Разбрах, че във Варна има  голям магазин за колички близо до Катедралата. Къде се намира ? Къде още мога да погледна? Благодаря предварително!

Предполагам, че става дума за магазин Слънце, който е на Варненчик по-нагоре от катедралата.
Също така голям избор има в Хиполенд в Грандмол, магазин Рошко също така.

# 303

Предполагам, че става дума за магазин Слънце, който е на Варненчик по-нагоре от катедралата.
Също така голям избор има в Хиполенд в Грандмол, магазин Рошко също така.

[/quote]

pantera666, благодаря за инфото.    bouquet     В близките дни ще организирам обиколка  в търсене на лятна количка.

# 304
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Препоръчайте ми възглавничка за път,за дете става въпрос от която сте доволни.Благодаря.

# 305
  • Варна
Дайте ми предложения за цифрова кабелна Телевизия в пакет с интернет(на  достъпна цена).Става въпрос за ново жилище(не знам дали има значение) Peace
Виваком предлагат оптична телевизия и интернет. Ползваме услугата почти 2 години и съм доволна  Peace . Цената е много добра.

# 306
Здравейте, някой да знае гостилници Гюрлата от колко часа сутрин работят?

# 307
  • Вестерос
Дайте ми предложения за цифрова кабелна Телевизия в пакет с интернет(на  достъпна цена).Става въпрос за ново жилище(не знам дали има значение) Peace

мсат- 19,90- кабел и интернет, нета неограничен, не е от най-бързите , но е съвсем приличен. Теглиш с около 2 мб на минута ,примерно филм. Много съм доволна. От 100 години съм на тях. Само 2 пъти ми е спирал и то преди повече от 4,5 години. Дават приемник за единия телевизор. 200+ канала. Сигналът на wireless е по силен от този на виваком  Peace Постоянно имат нови и нови оферти , с които може да ти се намали цената.

# 308
  • На ръба..
Дайте ми предложения за цифрова кабелна Телевизия в пакет с интернет(на  достъпна цена).Става въпрос за ново жилище(не знам дали има значение) Peace

мсат- 19,90- кабел и интернет, нета неограничен, не е от най-бързите , но е съвсем приличен. Теглиш с около 2 мб на минута ,примерно филм. Много съм доволна. От 100 години съм на тях. Само 2 пъти ми е спирал и то преди повече от 4,5 години. Дават приемник за единия телевизор. 200+ канала. Сигналът на wireless е по силен от този на виваком  Peace Постоянно имат нови и нови оферти , с които може да ти се намали цената.
Tiffany Aching Не знам ти къде си като район, но тук на центъра Мсат-а са мега зле, на две седмици им звъня да дойдат да ми оправят нета, отделно има ли малко буря или дъжд си знам, че нямам интернет. Предполагам района има значение затова го казвам. Като има интернет и тв, скоростта си е окей, но...често си липсва при нас  Close

# 309
  • Вестерос
Младост. Както писах -никакъв проблем. За кайсиева също знам, че са доволни от тях. В момента съм в друга къща и на виваком. Така знам, че wireless-а е с по-слаб сигнал. За тв-то мсат нямат пакети с минимум програми и прочие. Затова и го препоръчах  Peace Ако се е налагал техник идват на другия ден-при нас е така.

# 310
Миналата година пуснаха и ваучери за снимки за бележници и подарък бележник.
3 години поред се възползвам от ваучери за бележник+ лична карта+ снимки+ключодържатели - от Грабо.бг

# 311
  • Варна
Миналата година пуснаха и ваучери за снимки за бележници и подарък бележник.
3 години поред се възползвам от ваучери за бележник+ лична карта+ снимки+ключодържатели - от Грабо.бг
И аз. Също редовно ползвам ваучерите им за снимки - имат възможност за избор, гланц и мат и подарък една голяма. Снимките са с хубаво качество според мен.

# 312
от къде мога да купя плат воал или органза за пердета за детско юношеска стая(момче)

# 313
Спешно ми трябва някакъв център където правят хидроколон терапия!някой знае ли освен в Санита къде мога да си направя?

# 314
Интернет на Виваком САМО ако е оптичен.Иначе се набутвате яко.
Мсат е най- доброто решение както в Младост така и в Гръцката махала, тъй като долу нямаме оптичен на Вивакома.Иначе ги чакам и аз и минавам на всичко в едно да ми е.

Общи условия

Активация на акаунт