На пазар във Варна - 39

• 61 564
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Вече има оптика на Виваком в Гръцката махала. От март месец насам непрекъснато ми звънят, за да мина на оптика.

# 316
Вече има оптика на Виваком в Гръцката махала. От март месец насам непрекъснато ми звънят, за да мина на оптика.
Благодаря, началото на месеца ще мина през офиса им.

# 317
  • Варна
От къде купувате анцуг за физическо в училище?
Не търся марков.
Струва ми се, че ще е най-удобен, ако горнището е с цип и без качулка.

# 318
Не търся марков.

Първото място за което се сетих е "Мадара" ?

Второ място за сега няма Grinning

# 319
  • Варна
Не търся марков.
Последно купих от м-нчето за детски дрехи, което се намира под Била на Бенковска. Български анцуг, нямаше качулка горницата.

# 320
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Има и в Декатлона анцузи

# 321
  • Варна
Не търся марков.
Последно купих от м-нчето за детски дрехи, което се намира под Била на Бенковска. Български анцуг, нямаше качулка горницата.
Каква беше цената?

# 322
Спешно ми трябва някакъв център където правят хидроколон терапия!някой знае ли освен в Санита къде мога да си направя?
Бях чувала, че в клиниката на д-р Емилова правят.

# 323
  • Deutschland/HE
Има и в Декатлона анцузи

Да, миналата година и много хубави бели тениски за физическо купих от там и цената беше под 10лв.

# 324
  • Варна
missNoir , не помня точно, купувах го пролетта, не повече от 40лв. За тази учебна година не съм ходила да купувам, все още.

# 325
  • ВАРНА
Да предложите добра фирма за изработка на кухня? И магазини за интериорни врати ?

# 326
Да предложите добра фирма за изработка на кухня? И магазини за интериорни врати ?
За кухя ползвахме Солус. Имаме приятел майстор и той работи с тях, когато клиентите му дадат избор. Иначе, беше препоръчал и Арко Стил, но били по-скъпи и работели по-бавно. Но поне си вършат работата както трябва.

За врати - не знам.

# 327
  • Варна
Много сме доволни от Модус.
Препоръчаха ни го приятелско семейство, на които Модус им направи целия апартамент, включително и кухня. На нас ни направиха допълнително обзавеждане в трапезарията и сме доволни.

# 328

За кухня http://bello-style.bg/ .Изключително съм доволна. Момчето се казва Здравко,работи сравнително бързо.

# 329
  • Варна
В Джъмбо има ли дървени лъжици - малки или средна големина? Или пък дървени солнички?

Общи условия

Активация на акаунт