На пазар във Варна - 39

• 61 493
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Къде има избор на детски домашни обувки? Днес гледах в deichmann, но безуспешно. К&К не харесвам...

# 511
  • Варна
Здравейте! Къде във Варна мога да намеря килими?

в подлеза на образцов дом (на владислав до билата)
Тъй като не съм от Варна, моля оринтирайме! Сравнително добре познавам Варна.
кръстовището на бул.Владислав и ул.Георги Бенковски

# 512
  • Варна
Препоръчайте ми читав сервиз за компютри. Става въпрос за старичък лаптоп, който изведнъж отказа да се включи. Бях се насочила към Gnet на Пирин, но вече трети ден е затворен. Искам хората да са сигурни и да не ми одерат кожата.

# 513
От край време си оставям лаптопите и компютрите в сервиза на "Doom" на бул. "Сливница",буквално под бар"Гардън". Изключително доволна съм и са много коректни . Относно одирането на кожата винаги може да питаш предварително колко ще ти струва и да си прецениш. Според мен не са кожодери.

# 514
Къде мога да намеря кубче Рубик?
В Рая- та видях вчера , по 3,50 лв , на касата бяха  Peace

# 515
  • В сбъднатите си мечти :)
Отдавна само ви чета, но да се включа и аз с питане... Embarassed
Къде из Варна има дрехи за бременни на най-ниски цени? Защото за нещо, което ще нося още 3-4 месеца не ми дават $ ? Благодаря предварително  Hug Hug Hug

# 516
Относно:Цитат на: Маргаритка Слънчева в пн, 14 сеп 2015, 09:32
"Аз да попитам за някаква борса за играчки или някъде, където играчките са по- евтини, защото ще събираме пари в градината за играчки, че стаята е буквално гола и децата нямат с какво да играят. Трябват ни топки, колички за бутане, моторчета, евентуално кухня, каса, от тези масички с инструменти за майстори, пъзели, кубчета?
[/quote] "

Относно закупуването на играчки и др,неща за градината ние пазарувахме от склада на "РАЯ" до ЖП гара зад OMV. За градини имат специална отстъпка около 30%, а срещу бившата  ведомствена книжарница е борса Пъзел и там имат отстъпки за моливи,книжки за оцветяване и др.материали.

# 517
  • Варна
Къде има избор на детски домашни обувки? Днес гледах в deichmann, но безуспешно. К&К не харесвам...

На ул. Г. Бенковски има магазини, както на светофара до пазара, така и до светофара на бул.Вл.Варненчик. За детската купувах на Беко. На Владислав до светофара има също едно магазинче Дияна.

# 518
  • ВАРНА
Препоръчайте ми читав сервиз за компютри. Става въпрос за старичък лаптоп, който изведнъж отказа да се включи. Бях се насочила към Gnet на Пирин, но вече трети ден е затворен. Искам хората да са сигурни и да не ми одерат кожата.

Руминекс мисля беше фирмата - по ул.Професор державин (където е Руското училище) - от Цар Освободител като се завие и се пада вдясно преди Руското  Peace

# 519
  • Варна
Момичета къде мога да намеря такава спортна чанта?

https://p1-ssl.pazaruvaj.com/full/280230937.karton-p-p-sportna-t … -transformers.jpg

Всъщност търся подарък за 6 годишно та ако знаете къде има дрехи с картинки на Трансформърс, ще ме улесните много  Hug
Намерих една русенска фирма, която предлага анцузи с такива картинки - Стела.
http://stela-ruse.bg/bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0% … %81%D1%82-122_128

Има ли някъде във Варна да предлагат техни продукти.

# 520
  • гр.Варна
Момичета къде мога да намеря такава спортна чанта?

https://p1-ssl.pazaruvaj.com/full/280230937.karton-p-p-sportna-t … -transformers.jpg

Всъщност търся подарък за 6 годишно та ако знаете къде има дрехи с картинки на Трансформърс, ще ме улесните много  Hug
Намерих една русенска фирма, която предлага анцузи с такива картинки - Стела.
http://stela-ruse.bg/bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0% … %81%D1%82-122_128

Има ли някъде във Варна да предлагат техни продукти.

Сезонен магазин гр. Кранево
Работно време:   Търговският обект работи единствено през летния сезон
(м. юни - м. септември) с раб.време Понеделник - Неделя от 10:00 до 22:00ч.
GPS координати:   43.34254115, 28.05776238

# 521
  • Варна
Не ми е много за пазаруване въпроса, ама случайно някой да знае къде се е преместила фризьорката Светла от "Феличита"? Затворили са салона и няма никаква информация Sad

# 522
  • Варна, Пловдив
Трябва да намеря одеяло за пикник на добра цена до петък. Моля за предложения, някъде из Владислав, колхозния пазар и района?

# 523
  • Варна
Отдавна само ви чета, но да се включа и аз с питане... Embarassed
Къде из Варна има дрехи за бременни на най-ниски цени? Защото за нещо, което ще нося още 3-4 месеца не ми дават $ ? Благодаря предварително  Hug Hug Hug
Няма голям избор. В магазин Рени на колхозния на мен лично ми идваха малко като за доста възрастни жени, но се намира и нещо хубаво. В ХМ на намаленията може да се сдобиеш с по-евтини неща. В Уайкики също.... Другаде не съм си пазарила. По вторите употреби, ако нямаш предразсъдъци, също пускат дрехи за бременни. А в един магазин за евтини дънки в началото на ул.Стамболийски, в близост до един китайски ресторант има табела "дънки за бременни". Успех ")

# 524
  • Варна
Трябва да намеря одеяло за пикник на добра цена до петък. Моля за предложения, някъде из Владислав, колхозния пазар и района?
Виж в сайта на декатлон дали има и цената. Нашето е от Карфур, но отдавна и не знам този магазин диша ли още.

Общи условия

Активация на акаунт