На пазар във Варна - 39

• 61 510
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
В какъв смисъл детски - малък, с картинки?

# 496
От къде мога да купя готов фондан бял цвят? Доста малко ми трябва.

И плат в такъв цвят, може да е дори тип хасе/чаршаф:

# 497
  • Варна
детски в смисъл да е направен от материали подходящи за деца, да не е много тежък, да се чупи трудно, може и с картинки или шарен, но и обикновен ме устройва ако няма детски

# 498
Здравейте,  имам нужда от добър шивач за смяна на циповете  на две якета, едното е нормално, другото е кожено.
Имаше един чичко във Варна мол, долу до пазарчето, мисля че ще ти свърши работа.

Тъкмо за него щях да пиша, преди малко си взех една чанта от там, която на 2 места ми отказаха да поправят, че било невъзможно!

Аз да попитам за някаква борса за играчки или някъде, където играчките са по- евтини, защото ще събираме пари в градината за играчки, че стаята е буквално гола и децата нямат с какво да играят. Трябват ни топки, колички за бутане, моторчета, евентуално кухня, каса, от тези масички с инструменти за майстори, пъзели, кубчета?
На гарата склада за играчки Simple Smile

# 499
  • Варна
Къде мога да намеря кубче Рубик?
Кубчета има в Джъмбо, но са евтини и бързо се развалят. Аз лично купих от Алиекспрес, тяхно производство са, но всъщност това са най добрите на пазара.Особено ако детето е по голямо и много ще го върти и нарежда. Ето ти примерен линк:
http://www.aliexpress.com/item/Magic-Cobo-New-2014-Cyclone-Boys- … s/1786389720.html

# 500
  • Варна
Здравейте мами! Имам въпрос къде във Варна има магазинчета за наливна парфюмерия освен тези на Рефан. Четох, че на пазара имало магазин на D§P , но май го закрили.

# 501
  • Варна
Виждали ли сте някъде да се продава детски пясъчен часовник  newsm78
Синът ми има мъничък пясъчен часовник за измерване на три минута миене на зъби от ДМ.
Падал е на земята един два пъти и е здрав.
Но наистина е мъничък, колкото кибритена кутийка, нещо такова

Последна редакция: вт, 15 сеп 2015, 17:09 от missNoir

# 502
  • Варна, Пловдив
От къде мога да купя готов фондан бял цвят? Доста малко ми трябва.

И плат в такъв цвят, може да е дори тип хасе/чаршаф:

Здравей, аз знам за вече 3 магазина за сладкарски материали. Единият е Илчовски на ул. Български орел. Не знам дали имат фондан. Въпреки че ми е на една крачка не го харесвам. Другият е Куки буки, имат фондан, но ужасно груб продавач, не съм минала от доста време и не знам как е сега. Най-новият и аз, лично много се радвам за откриването му, е на Змееборец, днес точно исках да го посетя, но забравих номера на улицата и само се лутах и не го открих. Ще го потърся пак тези дни.
За плат потърси из вторите употреби, така съм си намирала и аз. Още не съм открила такъв магазин за малки парчета плат по метър например.

# 503
jadi24, сега погледнах , че е на Ангел Кънчев този магазин, ще го потърся и аз.
А за плат ми трябва доста по-голямо парче, просто на тези възглавници като цвят го намерих, мерси Simple Smile

# 504
Здравейте! Къде във Варна мога да намеря килими?

# 505
  • Варна

в подлеза на образцов дом (на владислав до билата)

# 506
  • Варна

"Камко"

Здравейте
можете ли да ме ориентирате за обущар който разпъва/разширява обувки .
На "Пирин" има един обущар, в чийто ценоразпис видях разширяване, но не съм ползвала услугата.

# 507

в подлеза на образцов дом (на владислав до билата)
Тъй като не съм от Варна, моля оринтирайме! Сравнително добре познавам Варна.

# 508
  • Вестерос
оБРАЗЦОВ ДОМ е на кръстовището след пощата по Владислав , има подлез там. До подлеза има Дафне магазин от едната страна.

# 509
оБРАЗЦОВ ДОМ е на кръстовището след пощата по Владислав , има подлез там. До подлеза има Дафне магазин от едната страна.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт