На пазар във Варна - 39

• 61 521
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • До морето
И аз да се включа- пълна боза е Некста. Щом за откриването им е такова зареждането, представям си после как ще е.

# 466
  • Варна
Здравейте, искам да прибирам вече летните дрехи. Купих торбички за вакуумиране с прахосмукачка от бриколаж, но след 15 мин. вече са се отпуснали и пълни с въздух  ooooh!. Яд ме е, че не пазя касовия бон. Кажете къде има хубави, които да държат поне месец.
Аз съм купувала от Емир да прибирам в тях олекотените завивки.Бяха си вакумирани до следващата зима. http://emirshop.bg/index.php?option=com_virtuemart&page=shop … 40&Itemid=360
Преди около месец купувах такива от Немския магазин - имаше два размера, доволна съм. Магазини имат до Шадравана на центъра, близо до Червения площад и мисля, че още един на Владислав.
И аз за тях се сетих, щом са качествени може и там да пробвам, благодаря   bouquet

# 467
  • Варна
В Джъмбо вярно ли е, че тетрадките са по скъпи?
Ако е така от къде да купя тази година тетрадки различен формат?

На по-ниски цени са тетрадките във верига Шихо.

# 468
  • Варна
Сега сравних някои неща в Некст. В магазина са по-скъпи с около 4-8лв, а в сайта доставката е 6лв, над 40лв поръчка-безплатна. Все пак в магазина имат допълнителни разходи, но не е на ниво. Персонала изобщо не е обучен. Наложи се аз да обесня какво имат и евентуално да получа отговор къде е и изобщо да се ориентирам в неподреността им. Друг е въпросът, че бе трудно да разтранича персонала от клиентите. Може би защото съм на "ти" с този бизнес и много неща ме подразниха, но доста се разочаровах. Сега и с цените ме изумиха, щом разчитат на завишаване...
иначе нещата им даже са евтини според мен за качеството си. Аз поне съм доста доволна. Обличам малкия от 4 места та доста поръчвам от тях.

Къде да намеря стъклена дъска за рязане? Пак обикалях и само в немския магазин има, но малки. Някой скоро да е виждал някъде, че ми писна да ме гледат все едно търся несъществуващо нещо...

Последна редакция: нд, 13 сеп 2015, 20:53 от eli70o0

# 469
  • Варна
...
Къде да намеря стъклена дъска за рязане? Пак обикалях и само в немския магазин има, но малки. Някой скоро да е виждал някъде, че ми писна да ме гледат все едно търся несъществуващо нещо...

В Техномаркет @Home.

# 470
  • Варна, Пловдив
Здравейте,  имам нужда от добър шивач за смяна на циповете  на две якета, едното е нормално, другото е кожено. И отделно да знаете магазин с разнообразие на мъжки чадъри, трябва ми за подарък и искам да е по-качествено. Благодаря.

# 471
  • Варна
g-bone   bouquet

# 472
  • Варна
Здравейте,  имам нужда от добър шивач за смяна на циповете  на две якета, едното е нормално, другото е кожено.
Имаше един чичко във Варна мол, долу до пазарчето, мисля че ще ти свърши работа.

# 473
  • До морето
Здравейте,  имам нужда от добър шивач за смяна на циповете  на две якета, едното е нормално, другото е кожено.
Имаше един чичко във Варна мол, долу до пазарчето, мисля че ще ти свърши работа.

Тъкмо за него щях да пиша, преди малко си взех една чанта от там, която на 2 места ми отказаха да поправят, че било невъзможно!

Аз да попитам за някаква борса за играчки или някъде, където играчките са по- евтини, защото ще събираме пари в градината за играчки, че стаята е буквално гола и децата нямат с какво да играят. Трябват ни топки, колички за бутане, моторчета, евентуално кухня, каса, от тези масички с инструменти за майстори, пъзели, кубчета?

# 474
  • Варна
За евтини играчки се сещам за Вега Тойс. Иначе за борса-ул. "Кавала", частта и между улиците "Кап. П. Войвода" и "Райко Жинзицов".

# 475
  • ВАРНА
Наскоро мисля някой питаше за добър тапицер - да препоръчате някой? Имаме огромен холен ъглов диван,предпочитам ако има как на място да претапицират,защото за да се извади от апартамента май го носиха 7 етажа по стълби,отделно като ми се направи нова мазилка в коридора не ми се рискува да я надраскат....  Rolling Eyes

Цитат
Аз да попитам за някаква борса за играчки или някъде, където играчките са по- евтини, защото ще събираме пари в градината за играчки, че стаята е буквално гола и децата нямат с какво да играят. Трябват ни топки, колички за бутане, моторчета, евентуално кухня, каса, от тези масички с инструменти за майстори, пъзели, кубчета?

Не гледайте евтини играчки,защото са много некачествени и точно на 3тия ден ще са разглобени и изхрърлени.Отделно мен колко ме е  яд,че в градината отначало пак така ни посрещнаха,че НИЩИЧКО нямали,пък си знам в последствие колко играчки останаха изобщо неразопаковани по лавиците им  Crossing Arms

# 476
  • До морето
Е, аз нямам предвид някакви съвсем китайски боклуци, но и от мола ли да ходим да купуваме? Аз знам само Хиполенд, Рая и Тойтаун - но се чудех дали някъде няма борси или нещо подобно, все пак ще взимаме по- големи количества. За една количка, не ме бъркат 5 лв. разлика, ама за 10 вече  Laughing солено излиза.

Колкото до игарчките, нашата градина е била наводнена и са изхвърлили всичко, стаите са буквално голи. Много тъпо! Не че някой го сърбят парите да дава пари, ама.......

# 477
  • Варна, Пловдив
Момичета, благодаря Ви   bouquet

Mariposa_Malva, чисто информативно колко ти излезе поправката на чантата?

# 478
  • До морето
7 лв.

# 479
  • Варна
Е, аз нямам предвид някакви съвсем китайски боклуци, но и от мола ли да ходим да купуваме? Аз знам само Хиполенд, Рая и Тойтаун - но се чудех дали някъде няма борси или нещо подобно, все пак ще взимаме по- големи количества. За една количка, не ме бъркат 5 лв. разлика, ама за 10 вече  Laughing солено излиза.

Колкото до игарчките, нашата градина е била наводнена и са изхвърлили всичко, стаите са буквално голи. Много тъпо! Не че някой го сърбят парите да дава пари, ама.......
В "Джъмбо" също има на добри цени играчки, пъзели с малко на брой части от дърво или дебел картон, различни видове едър строител..., топки и др. Ако е за първа група- по-добре изчакайте с кухнята поне до пролетта, защото вероятно няма да оцелее. В "Тойтаун" от време на време има доста добри намаления на строители, но трябва да се следи.

Общи условия

Активация на акаунт