На пазар във Варна - 39

• 61 525
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Здравейте, искам да прибирам вече летните дрехи. Купих торбички за вакуумиране с прахосмукачка от бриколаж, но след 15 мин. вече са се отпуснали и пълни с въздух  ooooh!. Яд ме е, че не пазя касовия бон. Кажете къде има хубави, които да държат поне месец.

# 451
  • Варна
Здравейте, искам да прибирам вече летните дрехи. Купих торбички за вакуумиране с прахосмукачка от бриколаж, но след 15 мин. вече са се отпуснали и пълни с въздух  ooooh!. Яд ме е, че не пазя касовия бон. Кажете къде има хубави, които да държат поне месец.
И аз търся ,купих такива до нас в магазина "домашни употреби"
всички до един изпускат Sad

# 452
  • Варна
Моите са от Карфур от преди няколко години и са на цветни големи кръгчета - същия боклук са.

# 453

Аз съм купувала от Емир да прибирам в тях олекотените завивки.Бяха си вакумирани до следващата зима. http://emirshop.bg/index.php?option=com_virtuemart&page=shop … 40&Itemid=360

# 454
  • Варна
Търся детска тъмно синя пола за 8 год. да не туту,
подходяща за униформа/училище.  Моля, някой ако
е виждал из града да сподели.

# 455
  • Варна
Здравейте,

Търся гранитогрес на сносна цена може и с леки дефекти...

# 456
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Тъмносиня пола видях днес в МОл Варна,магазина мисля,че се казва Какао

# 457
  • Варна
Здравейте, искам да прибирам вече летните дрехи. Купих торбички за вакуумиране с прахосмукачка от бриколаж, но след 15 мин. вече са се отпуснали и пълни с въздух  ooooh!. Яд ме е, че не пазя касовия бон. Кажете къде има хубави, които да държат поне месец.
Аз съм купувала от Емир да прибирам в тях олекотените завивки.Бяха си вакумирани до следващата зима. http://emirshop.bg/index.php?option=com_virtuemart&page=shop … 40&Itemid=360
Благодаря,
ще ги посетя  Peace

# 458
  • Варна
Благодаря iv.elina , сега се сетих, че днес трябва да
 да открили Некст в Мол Варна, там трябва да има.

# 459
  • Варна
evil, днес бях в next.
Очаквах, че магазинът ще е на два етажа, нещо голямо с доста дрехи като Зара и НМ, но уви.
Нямам представа дали ще има това, което търсиш, но изборът от дрешки съвсем не оправда очакванията ми.

# 460
здравейте!
някой има ли идея къде мога да си пребоядисам кецове от плат?

# 461
  • Варна
missNoir ти  уби и последните ми надежди, гледах в
сайта им,че има доста поли, ама явно е гола вода в магазина.

# 462
  • Варна
Магазинът е повече от гола вода. Повечето неща ги няма... оставам си с поръчките от сайта, че нещата им са си хубави.

# 463
  • Варна
Цените същите като в магазина ли са?
Аз все си мислех, че са по-евтини дрехите им.

# 464

Преди около месец купувах такива от Немския магазин - имаше два размера, доволна съм. Магазини имат до Шадравана на центъра, близо до Червения площад и мисля, че още един на Владислав.

Общи условия

Активация на акаунт