На пазар във Варна - 39

• 61 456
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • по морето
За Габина впечатленията ми са, че ги развалиха. Преди години, когато излязоха на пазара, много ги харесвах и си купувах, бяха ми удобни и много издържливи, но сега не са така, развалиха им сякаш калъпите.

Къде мога да си занеса мобилният телефон за ремонт? Виждала съм много места, но ми се иска някой да ми бъде препоръчан.
Ботевата градинка сервиза, пласико сервиза в трошево, но не всичко ремонтират, нокия сервиза Чаталджа (нямат вече договор с нокия), там са много свестни хората.

# 586
Не знам дали тук е мястото да питам, но знаете ли дали във Варна някой стоматолог работи с воден лазер? Става въпрос за лечение на кариес на малко дете.

# 587
  • Варна
Къде мога да намеря хубава кутия за храна, освен в Джъмбо?

# 588
  • Варна
В Кауфланд и по домашните потреби.

# 589
  • Варна
и в Елитис на пазара има, на долния етаж  Wink

# 590
Не знам дали тук е мястото да питам, но знаете ли дали във Варна някой стоматолог работи с воден лазер? Става въпрос за лечение на кариес на малко дете.

Аз бих се обадила в РЗОК - Варна, да искам да ме свържат с отдела който се занимава с извънболнична медицинска помощ и да ги питам тях. Ако някой работи във Варна по каса с воден лазер, би трябвало те да знаят най-добре.  Peace

# 591
  • Варна
Благодаря   bouquet

# 592
От къде мога да купя малко количество формалин за дезинфекция  на обувки?

# 593
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Боя за коса на Ревлон среща ли ли сте из козметичните магазини?  bouquet

# 594
  • Варна
Търся хрян - някой да е виждал по пазарите?

# 595
  • Варна
Търся хрян - някой да е виждал по пазарите?

Бабите продават на пазара коренчета хрян. Иначе аз купувам от Метро готов настърган в буркани с малко оцет и го ползвам за подправка на ястията.

# 596
  • ride my bike...
Хрян съм купувала от бабите на синьото пазарче.
В руските магазини Березка има настърган в бурканче.

# 597
Къде има добре заредени стоки за суши?

# 598
  • До морето
По принцип в Пикадили преди имаше цял стелаж само за суши, но скоро не съм пазарувала там.

# 599
Момичета, имали ли сте проблем със силно подсечено дупе ( алено червено, пъпчици, сърбеж ), което сте излекували с правен крем от аптека?  Въпросът ми е в коя аптека могат да ми приготвят нещо наистина ефикасно? Много благодаря предварително   bouquet 

Общи условия

Активация на акаунт