На пазар във Варна - 39

• 61 459
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • Вестерос
За 13лв естествена кожа няма как да си купи и то голямо. Моето струваше 25

# 571
  • Варна
Здравейте, благодаря за насоките за портмонето!

Сега имам ново питане  Simple Smile
Искам да си купя подобен тип обувки
Тук всичко ме устройва - и цената, и че са от естествена кожа. Единствено не ме устройва фактът, че трябва да ги поръчам онлайн - с особен крак съм и трябва задължително да пробвам, а не ми се занимава с връщания и тем подобни галимации.

Та на въпроса - да сте виждали из града подобни модели на подобна цена?

# 572
  • Варна
В Тенденс имат подобни модели естесвена кожа и около 80лв. Друг магазин, за който се сещам е Бианко, но не съм ходила скоро. Попринцип също продават от този тип.

# 573
  • Варна
Здравейте, благодаря за насоките за портмонето!

Сега имам ново питане  Simple Smile
Тук всичко ме устройва - и цената, и че са от естествена кожа. Единствено не ме устройва фактът, че трябва да ги поръчам онлайн - с особен крак съм и трябва задължително да пробвам, а не ми се занимава с връщания и тем подобни галимации.

http://gotti.bg/womens/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0% … %D0%B2%D0%B8.html

Разгледай и другите модели Simple Smile Имат магазин във Варна. Движиш се по  Пюскюлиев в посока пазара, преди светофара вдясно.

# 574
  • Варна
а пропуснала съм, че иска естествена кожа. ми то и за 25 ме съмнява малко, но по-може Simple Smile

# 575
  • Варна

http://gotti.bg/womens/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0% … %D0%B2%D0%B8.html

Разгледай и другите модели Simple Smile Имат магазин във Варна. Движиш се по  Пюскюлиев в посока пазара, преди светофара вдясно.

Чудя се дали вчера не бях в този магазин, с една намусена продавачка на възраст, може и собственичката да е била, защото отсече, че продава само естествена кожа с такъв тон, че да ти се прииска час по-скоро да напуснеш магазина.  Laughing

Ако става въпрос за същия (те са няколко магазина с обувки един до друг, но май само в този имаше естествена кожа, по едни теракотени стълби се качваш?), харесах 1-2 модела, но цените бяха  по 78 лв, а ми се искаше малко по-евтини да бяха.  Crazy

# 576
  • Варна
Гидо имат магазин във Варна, по точно продават някои техни модели в магазин Бонато или нещо подобно. Пада се срещу този магазин Готи.
Може да провериш дали все още работят с Гидо и за този модел.
За мен техните обувки са уголемени и трябва да се мерят. Нося 36 номер и имам техни боти 35 номер, които пак леко са ми свободни, въпреки памучния чорап.

# 577
  • Варна
Гидо имат магазин във Варна, по точно продават някои техни модели в магазин Бонато или нещо подобно. Пада се срещу този магазин Готи.
Може да провериш дали все още работят с Гидо и за този модел.
За мен техните обувки са уголемени и трябва да се мерят. Нося 36 номер и имам техни боти 35 номер, които пак леко са ми свободни, въпреки памучния чорап.

Струва ми се че и в Бонато влизах вчера. Имаха даже някои миналогодишни явно модели, намалени, на много хубави цени, но останали единични бройки.

Нещо подобно, без връзки, почти същия цвят беше намален на 35 лв и имаше само 35 номер.  Simple Smile
http://obuvkigido.com/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B … fiorella-bej.html

В Бианки ги знам обувките, засега нищо не ми хареса от там.

Загледах едни в сайта на Габина - те как са като качество?

# 578
В Брайта съм виждала подобни обувки (срещу свети Николай църквата).И малко по нагоре в Ромиката ( след същата църква е магазина).

# 579
  • Вестерос
а пропуснала съм, че иска естествена кожа. ми то и за 25 ме съмнява малко, но по-може Simple Smile
Не се съмнявай., Е не е от мола, но е от естествена  Peace

# 580
За Габина впечатленията ми са, че ги развалиха. Преди години, когато излязоха на пазара, много ги харесвах и си купувах, бяха ми удобни и много издържливи, но сега не са така, развалиха им сякаш калъпите.

Къде мога да си занеса мобилният телефон за ремонт? Виждала съм много места, но ми се иска някой да ми бъде препоръчан.

# 581
  • Варна

Разгледай и другите модели Simple Smile Имат магазин във Варна. Движиш се по  Пюскюлиев в посока пазара, преди светофара вдясно.

Даже им писах запитване, на което отговориха много бързо - от този модел има само 37 номер.

# 582
  • Варна
Подкрепям мнението на Реа за Гидо  Peace
Подобни обувки гледах вчера. Моделът, който аз огледах беше по-летен, т.е кожата не беше плътна, имаше дупки, но е възможно да има и други. Цените, обаче са подобни 60-80 лв.
Зле съм с ориентацията, но магазинът е по Владислав, от страната на пощата, горе-долу около/срешу Образцов дом, на ъгъл (май беше до подлеза на Бенковска и Владислав), там обувките са предимно ест. кожа.

# 583
  • Вестерос
Мога да ти кажа къде да НЕ си носиш телефона за ремонт. В един сервиз до Билата срещу рибния пазар. Моят там го доразвалиха и не ставаше за ползване. Още съм им бясна. Заляха ми го с нещо и обвиниха, че аз съм го направила. Едно копче не ми работеше, затова им го занесох, а го върнаха разглобен и с изгорял микрофон.

# 584
  • До морето

Къде мога да си занеса мобилният телефон за ремонт? Виждала съм много места, но ми се иска някой да ми бъде препоръчан.

Първата пресечка зад ВИНС-а, посока Червения. Влизате в пресечката и след около 200 метра, вляво по едни стълбички нагоре има сервиз. Няколко пъти и аз, и мъжът ми сме си носили телефоните - доволни сме!

Общи условия

Активация на акаунт