На пазар във Варна - 39

• 61 489
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
pars, сезонът малко свърши  Laughing А и аз питам във Варна някой да е купувал на този производител дрехи. Може пък някой магазин от там да зареждат  newsm78

# 526
  • гр.Варна
pars, сезонът малко свърши  Laughing А и аз питам във Варна някой да е купувал на този производител дрехи. Може пък някой магазин от там да зареждат  newsm78
Ами написано е" летния сезон юни-септември".

# 527
  • В сбъднатите си мечти :)
Отдавна само ви чета, но да се включа и аз с питане... Embarassed
Къде из Варна има дрехи за бременни на най-ниски цени? Защото за нещо, което ще нося още 3-4 месеца не ми дават $ ? Благодаря предварително  Hug Hug Hug
Няма голям избор. В магазин Рени на колхозния на мен лично ми идваха малко като за доста възрастни жени, но се намира и нещо хубаво. В ХМ на намаленията може да се сдобиеш с по-евтини неща. В Уайкики също.... Другаде не съм си пазарила. По вторите употреби, ако нямаш предразсъдъци, също пускат дрехи за бременни. А в един магазин за евтини дънки в началото на ул.Стамболийски, в близост до един китайски ресторант има табела "дънки за бременни". Успех ")

Супер си , много благодаря, още днес ще се разходя до Стамболийски  и Рени-то Hug Hug Hug

# 528
  • Варна
Момичета, много моля пишете къде във Варна има наливна парфюмерия, имам предвид дето я наливат и слагат капки. Благодаря.

# 529
  • гр.Варна
Момичета, много моля пишете къде във Варна има наливна парфюмерия, имам предвид дето я наливат и слагат капки. Благодаря.
В подлеза на Зимно Тракия има магазин за наливна парфюмерия.

# 530
Знам, че не ми е за тук питането, ама не знам къде  Embarassed - предложете ми какви игри да изтегля на децата за таблет. Като пътуваме пощръкляват и всичките десетина игри, които имаме са им дошли до гуша, а аз не знам как да търся и какво да им изтегля. За деца на 5-8г. става въпрос  Praynig

# 531
  • Варна
Дами, виждали ли сте интересни модели подпорки за книги - търся си нещо нестандартно и оригинално.
 Още един въпрос: къде да занеса да ми сменят ципа на една раница?

Последна редакция: сб, 19 сеп 2015, 19:33 от Dahlia

# 532
  • гр. Варна
Момичета,къде има избор на детски якета за 7-8 годишни деца?

# 533
Момичета,къде има избор на детски якета за 7-8 годишни деца?

http://www.oazisbg.com/katalog/2-9-godini?filter=12&limit=50  ние от тук си взехме за новата учебна година   bouquet Hug

# 534
  • Нейде из лудите гори...
Здравейте, имам два въпроса, единия не е много пазарски, но предполагам, че ще му намеря отговора тук Simple Smile

1. Има ли магазин във Варна, който да предлага колички на Mamas&Papas?

2. Само в Терапията ли може да се пусне БХС или вече има и други лаборатории?

Благодаря предварително   bouquet

# 535
  • ВАРНА
Преди време мисля съм виждала да продават някъде ароматизирани хартиени листи за гардероб и шкафове - поставят се върху рафтовете и дрехите    върху тях- някакви идеи къде мога да взема и за цена да ме ориентирате?

# 536
  • Варна
Новият фонтaн до теaтърa всеки ден ли имa звук и светлинa, от колко чaсът?

# 537
Новият фонтaн до теaтърa всеки ден ли имa звук и светлинa, от колко чaсът?
Всеки ден от 20 часа. Peace

# 538
  • Варна
Преди време мисля съм виждала да продават някъде ароматизирани хартиени листи за гардероб и шкафове - поставят се върху рафтовете и дрехите    върху тях- някакви идеи къде мога да взема и за цена да ме ориентирате?
Вчера ги гледах в "Джъмбо". За цена обаче не мога да съм полезна ( не беше фрапираща, обаче).

# 539
Здравейте, момичета!
Имам един въпрос -знае ли някой как се казваше или къде се премести магазина за дамски дрехи, който беше срещу хотел Черно море преди да построят Хепи на това място?

Пак повтарям молбата си.Никой ли не знае  за магазина , който беше на мястото на Хепи ресторанта среу х-л Черно море и Мак Доналдс и в който можеше да се намерят добри дамски дрешки -панталони, поли, блузи ,сака и др., къде се намира сега?

Общи условия

Активация на акаунт