Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 314

• 58 761
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Привет на харесващите и на нехаресващите сериала ,, Мръсни пари и любов ''

... може ли за малко микрофончето , за да се изкажа ? Обещавам да говоря на ниски децибели и да задам едно -единствено въпросче към всички
... има ли съотборнички от темичката , пропуснали да прочетат този пост ?

аз не робувам на авторитети и нива... за мен е важно да прочета искреното мнение на хората, които са следили работата на Енгин и проекта, в който е участвал. Няма значение какъв ще е правописът, стилът, или накъде ще се наклони в мнението си. Удоволствието е в споделянето и дискусията... Инак щяхме да си седим пред тв и монитори сами и да не влизаме във форуми, нали?  Simple Smile

Пишете, момичета...  Heart Eyes Лично аз с удоволствие чета всичко, което пишете по повод филмите на Енгин. Няма значение дали съм съгласна, или не... дори е по-интересно, когато не съм съгласна. Simple Smile Тогава имам повод да се замисля доколко съм права в собственото си мнение... винаги може да има и по-правилни мнения от моето. Всички сме субективни и няма как да е иначе, но е хубаво да имаш възможност да погледнеш нещата и от чужда гледна точка. За мен поне. 

... защото моя милост чете всичко ... И се старае да разбере всички
... желая Ви приятен ден и в Реала и във Виртуала

... преди да отлетя за Реала , Ви предлагам ... да изиграем ... партия ... шах

Скрит текст:

Черни , бели квадрати... Шахматна дъска ...
НЕпрощаващо конско копито ...
В  Ге - образен галоп то те сритва така ,
че не можеш дори да попиташ :

ЗАЩО ?

Първо - аз съм на ход , после - ти си на ход ...
Труден шахмат . И бойни полета ...
Покрай битките - в нашия кратък живот
чезнем - още преди да усетим ...

Все едно е : дали със корона на цар
или просто - с пожертвана пешка -
на живота си - строг , всемогъш господар -
всеки плаща за своите грешки .

И така продължава - от веки веков
свойте жертви да взема ... ИГРАТА .

А

Би могло - ако всеки играч е готов ,
още днес - да сменим ПРАВИЛАТА !

...
... та значи ето какво е предложението ми :
Независимо с кои фигури играем - Белите или Черните , накрая на Играта да си стиснем спортсменски ръцете .

# 571
Здравейте! Явно дълго време момичетата от балкона са сдържали чувствата си и сега срутиха всички предпазни стени и ни заляха с порой от помия. Жалко,много жалко,винаги съм мислела,че зад никовете на всеки се крият интелигентни и възпитани момичета.Въпреки възрастта си човек може да се заблуди. Не е зле човек да спазва определен резон дори и с хората,които не споделят  мнението му. Съжалявам,не мога да ви поздравя с  ДОБРЕ ДОШЛИ.

# 572
  • Пловдив

http://www.marcopascha.com/

Ето къде е засечен Енгин в Анкара вчера. В заведението "Марко Паша".

# 573

Добре, че е той. Heart Eyes
Прекрасен.....Може и мен да гледа.. Wink
Пак размисли...Ходил ли е в Каш, или не????

# 574
  • Пловдив

harmonia_dd, на 4 юли приключиха снимките в Бурса. Малко в Каш - около 10 дни и последните 3 дни бе така нареченият Шекер Байрам - на 16, 17 и 18 юли. Логично е да види семейството си в Анкара.

# 575
Здравейте момичета  bowuu

Без да се регистрирам ви четях , радвах се и страдах с вас още когато гледахме сериала за Фатмагюл . Изживяхме какво ли не . Беше удоволствие за мен  Grinning Нямаше ден , в който да не ви чета . Имаше и харесвани и нехаресвани неща . Но всичко беше с мярка . Тук пишеха и такива прекрасни , умни и забавни хора като Хриси , Димони ... Правеха задълбочени анализи , забавляваха се ... Но след това се появи Марица . Детска учителка със самочувствие на най-големия кинокритик . Как реши , че ги разбира всичките тези неща в киното та така неудържимо критикуваше и се опитваше да ни внушава едно или друго  ooooh! След като и се противопоставиха,  някои момичета тя реши , че повече няма да пише и се оттегли  Stop. Но ... за много , много кратко време . И от тогава все си повтарям , че е много , а newsm78ма много хубаво , че я нямаше когато гледахме сериите за Фатмагюл и Керим . Praynig Щеше да развали цялото ни удоволствие , което изживяхме тогава . Няма да описвам защо ... вие я четете и сигурно ме разбирате защо . Оттеглих се от тази тема . Има моменти , в които изпитвам страх , че ако вляза ще си разваля настроението заради злобата и неистинските гледни точки , които излагат такива като Марица .
Има един политик , който беше казал , че тишината в спалнята ражда чудовища !!! newsm78

Съжалявам, не мога да се сдържа. Няма да докладвам, ще отговоря. Да се коментира съфорумка поименно, да се обижда, да й се правят квалификации и да се изказват предположения относно интимния й живот... ами наистина съжалявам, че ще трябва да го кажа, но това си е... ПРОСТАЩИНА! Да, постовете на Марица са почти сто процента негативни спрямо сериала, но не си спомням тя да е обидила ПОИМЕННО съфорумка или да е поставяла квалификации на някой друг, освен на сценаристките и сериала изобщо. Нещо, което Вие, Лили, направихте. На мен пък точно такива като Вас ми убиват желанието да пиша.

И да допълня, че като отправяте такива бурни поздрави към "оцелелите", очаквам да ги отправите и към мен. Аз също трудно оцелях.

# 576
  • Пловдив

Прекрасен колаж на Юли Ангелова - от бг фейса на Енгин. Главен комисар Йомер Демир.

Тази снимка от мен.

Последна редакция: нд, 19 юли 2015, 19:00 от mariana51

# 577

Благодаря, момичета, но е излишно да се ядосвате. Който не пише по филмите и ролите на Енгин за мен не представлява никакъв интерес.

# 578
  • Пловдив

Първата целувка на Елиф с чувства и изненадан Йомер.

# 579
Скрит текст:

Благодаря, момичета, но е излишно да се ядосвате. Който не пише по филмите и ролите на Енгин за мен не представлява никакъв интерес.

Много държа да представлявам интерес,  Smile но тъй като КПА е нищо за мен, ще те помоля за няколко кадъра на Мустафа в болницата, защото възнамерявам да уплътня времето си с "Облака" засега.  Hug Благодаря!

# 580
Каквото и да кажем аз се моля само за едно! Дано хората малко поне да се замислят! Според мен не е нормално фенове на Енгин да напускат темата заради виртуални каузи на други фенове! Аз такива хора приемам за анти-фенове на Енгин!

# 581
 newsm78 Аурелия... малко ме затрудни с молбата си. Не за друго, а защото неведнъж беше в болница Мустафа Булут. Simple Smile))  За всеки случай - няколко различни "посещения".

Надявам се да съм била полезна. Simple Smile))

# 582

Едно интересно съвпадение...

„Kara Para Aşk” започна с рождения ден на Елиф и завърши с рождения ден на Туба...

Уважението показано и от целия екип  е много мило и показателно...

Последна редакция: нд, 19 юли 2015, 20:33 от Марта_49

# 583
Радвам се, че в темата проговориха повече хора, не само редовните ММХ. Без значение, дали съм съгласна с казаното.

barisea за кой ли път доказа, че с marytza са двете лица на една монета. Явно са много близки, почти идентични.  Wink

Не бих поздравила "оцелелите", защото според мен, именно "оцелелите" са коренът на злото, а и тези които напуснаха, имат много различни причини. Трудна тема, а и няма надежда да се изясни, затова не я повдигам.

За всички, които не останаха равнодушни към Елиф и Йомер - един съвсем нов клип на roza diva
Тя направи много прекрасни клипове, в които вложи ум и душа, дари на Енгин от времето и ентусиазма си, но не е в темата на Енгин, защо ли?  newsm78

Дива безусловна любов

# 584
Цитат
Малко в Каш - около 10 дни
Е, дано по-късно излезе нещо и от Каш.. Simple Smile

Съгласна....
На мен ми се струва, че marytza обича всички герои на ЕА, независимо какво говори за МПЛ. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт