Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 314

• 58 793
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Напълнихте ми сърцето за добър ден!!!

# 556

Аз все още се вълнувам от сериала и си коментирам разни неща, които са ме впечатлили...  smile3523

Но забелязвам, че сте настроени вече на лятно - мълчалива вълна и предпочитате релакса...

Май ще изключа копче "коментар" и... отивам да си мързелувам...

Скрит текст:

Миранда    Two Hearts  привет !

# 557
Здравейте момичета  bowuu

Без да се регистрирам ви четях , радвах се и страдах с вас още когато гледахме сериала за Фатмагюл . Изживяхме какво ли не . Беше удоволствие за мен  Grinning Нямаше ден , в който да не ви чета . Имаше и харесвани и нехаресвани неща . Но всичко беше с мярка . Тук пишеха и такива прекрасни , умни и забавни хора като Хриси , Димони ... Правеха задълбочени анализи , забавляваха се ... Но след това се появи Марица . Детска учителка със самочувствие на най-големия кинокритик . Как реши , че ги разбира всичките тези неща в киното та така неудържимо критикуваше и се опитваше да ни внушава едно или друго  ooooh! След като и се противопоставиха,  някои момичета тя реши , че повече няма да пише и се оттегли  Stop. Но ... за много , много кратко време . И от тогава все си повтарям , че е много , а newsm78ма много хубаво , че я нямаше когато гледахме сериите за Фатмагюл и Керим . Praynig Щеше да развали цялото ни удоволствие , което изживяхме тогава . Няма да описвам защо ... вие я четете и сигурно ме разбирате защо . Оттеглих се от тази тема . Има моменти , в които изпитвам страх , че ако вляза ще си разваля настроението заради злобата и неистинските гледни точки , които излагат такива като Марица .
Има един политик , който беше казал , че тишината в спалнята ражда чудовища !!! newsm78

# 558
Лили, направо ме разби Simple Smile Може и да си права Simple Smile
Поздрав най-сърдечен драги ми смехурко Simple Smile

# 559
  • Пловдив

От сета - хубаво е че излизат все още снимки.

# 560

В кадър...

И зад кадър - е, голямо забавление си е било... Grinning

# 561
  • Пловдив

http://televizyongazetesi.com/kara-para-ask-dizisinin-vedasi-da- … tter#.VatqP6Sqqkr

http://www.gazetevatan.com/oya-dogan-817640-yazar-yazisi-kara-pa … a-mungan-li-veda/

От днес: Оя Доан се е изказала. Нищо особено, Изписала е актьори, режисьори, оператори.... преразказва 54 епизод. На финала на статията - открила е две нови имена на актриси - на Илкин и Бестемсу. Пожелава на двете нови творчески успехи.
.................
Според мен Оя пак е неподготвена. Илкин има прекрасна роля и в Карадайъ и в театъра, сега ли чак я е забелязала? Ама да напише нещо. За Енгин в предишни статии пак беше неподготвена с творчеството му. Ами интернет дава толкова информация с едно кликване. Но трябва желание и предварителна подготовка преди да пишеш нещо за някой. Та ние знаем повече от нея, журналистката.

От сета на 54 епизод.

Последна редакция: нд, 19 юли 2015, 14:11 от mariana51

# 562
Здравейте момичета  bowuu

Без да се регистрирам ви четях , радвах се и страдах с вас още когато гледахме сериала за Фатмагюл . Изживяхме какво ли не . Беше удоволствие за мен  Grinning Нямаше ден , в който да не ви чета . Имаше и харесвани и нехаресвани неща . Но всичко беше с мярка . Тук пишеха и такива прекрасни , умни и забавни хора като Хриси , Димони ... Правеха задълбочени анализи , забавляваха се ... Но след това се появи Марица . Детска учителка със самочувствие на най-големия кинокритик . Как реши , че ги разбира всичките тези неща в киното та така неудържимо критикуваше и се опитваше да ни внушава едно или друго  ooooh! След като и се противопоставиха,  някои момичета тя реши , че повече няма да пише и се оттегли  Stop. Но ... за много , много кратко време . И от тогава все си повтарям , че е много , а newsm78ма много хубаво , че я нямаше когато гледахме сериите за Фатмагюл и Керим . Praynig Щеше да развали цялото ни удоволствие , което изживяхме тогава . Няма да описвам защо ... вие я четете и сигурно ме разбирате защо . Оттеглих се от тази тема . Има моменти , в които изпитвам страх , че ако вляза ще си разваля настроението заради злобата и неистинските гледни точки , които излагат такива като Марица .
Има един политик , който беше казал , че тишината в спалнята ражда чудовища !!! newsm78

Мдаааа,изглежда не само на мен ми е прекипяло ooooh! И мойта стана като разказа на Чудомир "И я че изокам някой ден". hahaha Димони беше изписала имената на известните кинокритички и някой услужливо я докладва Wink Така че Лили,скоро и твоя пост ще си отиде по живо,по здраво Peace Нейсе,остава да си повтаряме като мантра,че има личности във виртуала,които с радост избягвам в реала Peace На устоялите връчих Оскар Hug То си е голяма борба Rolling Eyes

# 563

Идва реч и дума за Масал... затова е хитричката усмивка на Йомер... newsm53
Не я видяхме, ама поне ни дадоха да разберем, че е на дневен ред - точка първа и единствена...

# 564
  • Пловдив

И колелета караха, и тя му призна че само го е ядосвала....

# 565

Моля да ме извините,ама постове като тези са обида  за пишещите и подкрепящите ги-557,558,562!
Толерантност ли казахте? #Crazy
„По-добре тишина в спалнята,отколкото бедствие„

Последна редакция: нд, 19 юли 2015, 16:10 от Анонимен

# 566
  • Пловдив

За подписи....

# 567
Моля да ме извините,ама постове като тези са обида  за пишещите и подкрепящите ги-557,558,562!
Толерантност ли казахте?
#Crazy

+1
Благодаря, Анонимен!

# 568

Страхотна  екранна двойка направиха Енгин и Туба...

# 569
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=88tyV9HnOW0
Продължение на КРА - 2040 г.:
Истанбул, август 2040 г.
Масал Демир (24 г.), се връща в Истанбул;
Яъз Кочак-Чакър (30 г.), се мести от Истанбул в Бурса;
Хасан Демир (36 г.) - Главен Комисар;
Елиф Дундар (25 г.), Да, когато тя се роди, баща й се съгласи да се казва Елиф вместо Гюнеш.
В неизвестност от 2 дни.
Бурхан Демир (31 г.) - Дясната ръка на шефа на руската мафия;
Селин Йозйосун (23 г.) - на път да вземе Масал от летището;
Скоро. И.... в следващите 25 години.
След 25 години. Мръсни пари и любов.

Общи условия

Активация на акаунт