Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 314

• 58 808
  • 731
  •   1
Отговори
# 540

Елинор  Two Hearts аз написах още в четвъртък, че серията  е страхотна, като естествено се базирах на кратките откъси които бях вече изгледала... Но вече цялостното гледане с превод - открих някои неща които на онлайн не бях забелязала, защото следя екрана, превода от рускините / крайно непълен/ и всичко ми беше само по картинки.
Но сега вече твърдо го заявих, страхотна серия - но трябва да я гледаш повече със сърцето. Всички герои - разбрах защо, как и какво.
Единствено лекичко продължи да ме дразни г-н съпруга на Аслъ. Много свойски се държеше с Елиф и ако не беше изтекло инфо и снимки - бая им бях набрала - най-паче на Елиф. Уж тъжна и страда за Йомер, пък Колоездачев  я прегръща с повод и без повод...

https://twitter.com/jr_pala/status/622511490705321988/photo/1

Хайде нещо ново. Засякан. Прекрасен. Бил е в Анкара.

Тануша  Two Hearts  не зная за синьото, ама Мариянка  Two Heartsпосред нощите ни скри шапките /нощните имам предвид /...
Как да спи човек сега спокойно, защото както винаги съм казвала - има ли една снимка - ще има и втора...

# 541
  • Пловдив

Слагам отново снимката - за спокойна вечер. Енгин е засечен в Анкара.

# 542

https://twitter.com/jr_pala/status/622511490705321988/photo/1

Хайде нещо ново. Засякан. Прекрасен. Бил е в Анкара.

Марианка Hug мерси за снимката!   bouquet

Феновете дебнат, няма измъкване. Grinning Grinning

Марта, нарочно така са направили сцените, та и зрителите да си мислят
че Елиф има нов мъж в живота си.
А после - изненада. Grinning

Ако се гледа без да сме чели подсказки и резюмета, ще е много по-интересно. Grinning

# 543

Слагам отново снимката - за спокойна вечер. Енгин е засечен в Анкара.
smile3525
Сладурче...

# 544

Йомер запали свещите, гаси лампите ... лека нощ...

Цитат
Марта, нарочно така са направили сцените, та и зрителите да си мислят
че Елиф има нов мъж в живота си.
А после - изненада.  Grinning

Ако се гледа без да сме чели подсказки и резюмета, ще е много по-интересно.  Grinning
Елинор  Two Hearts аз съм много припряна - започна ли да чета книга, след първите страници - веднага  прочитам  края и след това продължавам от начало... Аз и вестниците така чета - първо разлиствам и което ми грабне вниманието първо прочитам него...

Затова и като гледам сериали - обикновено все искам да зная всичко в подробности - къщите какво разпределение имат, къде се намират...

Ето сега - съчетали са две места за последната серия - градчето с  географски изглед на нашия  Несебър се намира в езеро, а къщата на Елиф е в Мудания на брега на морето. Бях слагала и снимки... Красиви места и доста добре се опитват да ни заблудят, ама аз си зная ...  newsm53
Явно за такива фенове като мен - пуснаха снимки с Елиф и Йомер, че да се успокоим...предварително.

# 545
Марта Heart Eyes  нали сме любопитни, та искаме да разберем предварително. Joy Joy Joy

Лека нощ, момичета! Heart Eyes

Скрит текст:

# 546

Добро утро момичета  Two Hearts

Хубав и релаксиращ ден ! Снощи снимка, днес да се надяваме на още... newsm03

# 547
Здравейте,

Усмихнати очи.. Heart Eyes
Приятен ден, момичета. Hug

# 548
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Ден за релакс, но и ден за нещо ново. Феновете да са на пост, а ние следим тях.

От понеделник в Аржентина започва излъчването на КВФ: https://www.facebook.com/video.php?v=818590598256927

Нова - от сета в Рим - 20 епизод.

Последна редакция: нд, 19 юли 2015, 08:19 от mariana51

# 549

"КРА" е единствения сериал от тези които  аз съм гледала,  с толкова много снимки зад кадър. И настроението което се вижда при работата е прекрасно. Явно екипът се е сработил супер добре, приятно им е било заедно, затова и раздялата завърши толкова емоционално...
Много им се радвам на всичките...

# 550
  • Пловдив

ЕНГИНПОЛИС
19 юли 2015 - седмично списание

"Мръсни пари и любов" каза сбогом с щастлив край.
Започна ваканцията
Енгинполис е в очакване на филм....

# 551

Добро утро и от мен !

Навън  вече грее слънце. Пожелавам слънчево настроение и в темата на Енгин. newsm53 smile3503
Марианка, ти си истинска енциклопедия ала Енгин. Непрекъснато ни поднасяш новини,
снимки и прочие и ни държиш в час, за което - благодаря.  newsm51
Дано и през ваканцията имаме информация за него, а есента да е пълна с приятни изненади.

Лек, успешен и усмихнат ден на всички. newsm51

# 552
  • Пловдив

komet, в днешните времена на комуникации и технологии - само желание трябва и любов.
.....................
Дали универсалките нещо са подразбрали - филм? А може и логично да предполагат, че на Енгин му остана малко време за излизане от образ. Но пък като гледам, че е запазил същата визия все още, едно че е модерна, второ, дали няма да филмират КРА? Само си мисля де... Оставам обаче с надеждата от ПР Дурак: "Ще се видим скоро!" Вероятно има избор вече.

# 553

Честно казано този Еге /Колоездачев /си  можеше и без него.
Много по-стойностно поне в моите очи щеше да бъде Йомер да открие една останала сама, но горда Елиф. Тогава отказите и щяха да имат по-голяма стойност.
Защо толкова се държи да се покаже, че една жена не може да се справи сама и все трябва някой да се грижи за нея. Е, той като единствен мъж в семейството /Еге/ е длъжен да защитава интересите и името на неомъжената сестра, ама можеше и без толкова показани /точно когато дойде Йомер / сълзи и успокоителни прегръдки... Като, че ли не е разбрал каква е била връзката и с Йомер - ами те си живееха заедно без да се притесняват от мнението на околните. Изведнъж Аслъ и Еге много загрижени...

Но пък показаните емоции от страна на Йомер - страхотно изиграни.

Първо изненадата... После болката, че е закъснял безвъзратно и е загубил любовта си ...

Раздразнението и ревността, че до Елиф има друг мъж...

Болката и страданието...

Огорчението, че Елиф е предпочела някого другиго...

Сконфузването, че е бил груб несправедливо...

Неловкостта пред ситуацията - обидил е и е наранил един добър човек, още повече роднина...

Надеждата, че все още има шанс за щастие...

Спокойствие, щастие... живота продължава...

Хармония  Two Hearts Комет  Two Hearts  

Мариянка  Two Hearts  каквото и да захване да прави Енгин - филм, сериал, има да пише разказ... все ще съм доволна...

# 554

komet, в днешните времена на комуникации и технологии - само желание трябва и любов.
.....................
Скрит текст:
Дали универсалките нещо са подразбрали - филм? А може и логично да предполагат, че на Енгин му остана малко време за излизане от образ. Но пък като гледам, че е запазил същата визия все още, едно че е модерна, второ, дали няма да филмират КРА? Само си мисля де... Оставам обаче с надеждата от ПР Дурак: "Ще се видим скоро!" Вероятно има избор вече.[/b]

Права си Марианка. Любовта е водеща във всяко начинание.  txtloves newsm51
Ако си изтакан от злоба, просто носиш негативизма в себе си  и за съжаление го предаваш
на другите и им тровиш ежедневието. newsm11 newsm09
Колко е хубаво, когато хората са позитивни в мисленето си и с обикновени думи
допринасят за доброто настроение на околните. Та живота и без това е достатъчно
тежък и дори жесток понякога. Поне тук - във виртула при Енгин да е приятно и
забавно.  newsm53 newsm51

Хармония, Мартичка  -    newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт