Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 314

• 58 757
  • 731
  •   1
Отговори
# 600

newsm51
Благодаря, Маричка!
Да, не се изказах точно. Мислех си за лудницата, когато Мустафа гледаше семейството си като непознати, а също и разходките му с неговия приятел - другия луд, където пееше, когато идваха полицаи.

С удоволствие ще подам няколко кадъра от различни моменти... започвам от разговора с лекарката, която трябваше да направи предварителна оценка на състоянието на болния...

Един млад мъж в момент на фрустрация, който набързо беше определен като параноик... Всъщност, подозренията му си имаха основателна причина...

# 601

От феновете на We love Engin Akyürek - превод от английски bonobo:

Скрит текст:
"Най-красивото море все още не е преплувано. Най-красивото дете все още не е пораснало. Най-хубавите ни дни все още не са изживяни. А най-красивите думи, които исках да ти кажа са все още несподелени" - Назъм Хикмет.
     Сигурна съм, че най-хубавите ти проекти все още предстоят. Енгин,"хора, които не говорят един и същ език, но споделят еднакви чувства могат да се разберат" - Мевлана.
     Затова ние те разбираме. Очите ти, които отразяват всички думи и чувства вътре в теб, ни пронизват. Говориш език, който не присъства в речниците, но в сърцата ни. Знаем, че милиони турци говорят с акцента ти, но за нас той е специален. И все едно е наш език... Не говорим твоя език, но го чувстваме със сърцата си. Не можем да кажем че те обичаме, защото това, което чувстваме е извън пределите на любовта. Като нещо, което се движи в кръвта ни. Не преиначаваме чувтвата си...
Този, който те кара да скърбиш влиза в нашия черен списък... а този, който те кара да се смееш - в нашите сърца.
     Благодарим ти за всичко, което направи за нас, за усилията ти, изтърпя коментарите ни, че беше търпелив към прибързаните ни емоции, че винаги ни даваше надежда. Не ти благодарим защото те обичаме, а защото наистина го заслужаваш... Ще те очакваме, без значение колко дълго ще е отсъствието ти. Продължавай да вървиш напред, желаем ти щастие и успех, в личния и професионалния ти живот. Не спирай да се усмихваш и помни, че много хора са готови на "подвизи" за една твоя усмивка.
     Усмивката на Енгин, не на Керим или тази на Йомер....  
     С нетърпение очакваме новия ти проект.

Това е любовта на феновете - подкрепа и засвидетелстване на уважение пред таланта ! newsm10

Браво на We love Engin Akyürek/Ние обичаме Енгин Акюрек  smile3501

Бонобо  Two Hearts

# 602
  • Пловдив

https://www.facebook.com/EnginAkyurekFanClub/photos/pb.176884832 … ype=3&theater

Ето и цялата статия - превод от английски bonobo:

За последните 5 години не знам колко сериала са оправдали очакванията на публиката, но едно е сигурно - КПА по АТВ е в топ 3. Затова и успя да прикове вниманието на феновете, които твърдяха че "две ръце се държат една друга въпреки кръвта". Сценарият е добър, актьорската игра е перфектна.
В този сериал добре се преплитат крими и екшън елементи с наивна и чиста любовна история.
Краят на сериала бе по желание на зрителите. Първо прощалното писмо на Елиф до Йомер създаде вулкан от емоции, зрителите започнаха да се паникьосват... нищо, за което да се тревожим, защото накрая всичко си дойде на мястото - заслужен финал.
     Открих една различна Туба Бюйюкюстюн, често наричана "студена", тя напълно разгърна потециала си.
     А Енгин Акюрек, не искам да бъда нечестен спрямо феновете на всеки един от актьорите, смятам, че той бе истинската причина зрителите да следят сериала. Истинска красота, смесена с каризма и добре изигран образ. Тъщите виждат в него "перфектния зет", младите момичета - "мъжа на живота си", а родителите - "добрия син".
    Мисля, че за успешните сериали от значение е добрият сценарий, но с едно изключение - участието на Енгин Акюрек в главната роля на сериала.

# 603
Цитат
Мисля, че за успешните сериали от значение е добрият сценарий, но с едно изключение - участието на Енгин Акюрек в главната роля на сериала.
Напълно го подкрепям. newsm10

bonobo,   bouquet

# 604
Аурелия... от свиждането:

Гениално представен момент.
Изобщо 15-и еп. е изключително силен като игра и внушение от страна на Енгин... и емоционалните състояния, които представи, бяха много разнообразни и показването им беше просто потресаващо.
Винаги съм харесвала играта на Джак Никълсън в "Полет над кукувиче гнездо" - една много трудна роля, представена перфектно от него... Е, за себе си мога да кажа, че Енгин в този епизод не отстъпва по майсторство на този световно известен актьор.

# 605
  • Бургас
Здравейте момичета  Hug
След края на КПА и от мен нещо направено с любов Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=MHXydWfuHY4

# 606
С удоволствие ще подам няколко кадъра от различни моменти... започвам от разговора с лекарката, която трябваше да направи предварителна оценка на състоянието на болния...
Скрит текст:

Един млад мъж в момент на фрустрация, който набързо беше определен като параноик... Всъщност, подозренията му си имаха основателна причина...

Любимата ми история, не знам дали ще ми омръзне някога.
Надявам се на още една, поне наполовина добра, като "Облака".
Благодаря!

newsm51

# 607
Една след друга изпълнени с наситени емоции сцени... емоции, които преобръщат света на един отчаян мъж... аз даже не намирам точните думи, за да успея накратко да предам това, което усещам, гледайки тези моменти...

Гениално поднесена история и от страна на сценаристката Мерал Окай и от страна на Енгин Акюрек... Без гръмки слова и фалшиви лозунги, но убедителна до "разрыв аорты", както обичат да казват моите руски приятелки...

Ужасно ми е мъчно, че бяхме лишени от възможността да преживеем пълноценно историята на една любов в КРА... накрая всичко беше сведено до... феминизъм... и то в най-плоската му форма на изява...

# 608

Ето и цялата статия - превод от английски bonobo:

Скрит текст:
За последните 5 години не знам колко сериала са оправдали очакванията на публиката, но едно е сигурно - КПА по АТВ е в топ 3. Затова и успя да прикове вниманието на феновете, които твърдяха че "две ръце се държат една друга въпреки кръвта". Сценарият е добър, актьорската игра е перфектна.
В този сериал добре се преплитат крими и екшън елементи с наивна и чиста любовна история.
Краят на сериала бе по желание на зрителите. Първо прощалното писмо на Елиф до Йомер създаде вулкан от емоции, зрителите започнаха да се паникьосват... нищо, за което да се тревожим, защото накрая всичко си дойде на мястото - заслужен финал.
     Открих една различна Туба Бюйюкюстюн, често наричана "студена", тя напълно разгърна потециала си.
     А Енгин Акюрек, не искам да бъда нечестен спрямо феновете на всеки един от актьорите, смятам, че той бе истинската причина зрителите да следят сериала. Истинска красота, смесена с каризма и добре изигран образ. Тъщите виждат в него "перфектния зет", младите момичета - "мъжа на живота си", а родителите - "добрия син".

Това наистина е едно признание на таланта - Енгин Акюрек ! smile3501
Явно всичко до което се докосне засиява като скъпоценност.  Затова феновете го обичат, гледат, подкрепят във всяко едно начинание ...  txtloves

Бонобо  Two Hearts

Здравейте момичета  Hug
След края на КПА и от мен нещо направено с любов Heart Eyes

https://www.youtube.com/watch?v=MHXydWfuHY4

Хаяско  Two Hearts всичко направено с любов е прекрасно !

Но ... клипа ще изгледам утре сутринта  newsm53

# 609

haqsko,  wavey и  bouquet
Прекрасен..

# 610
С това ще приключа за днес, Аурелия. Simple Smile Много сме говорили за АБО... оставам на мнението си, че това е най-трудната и най-въздействащата роля на Енгин дотук... но така е, когато имаш добре написана история, която да разкажеш като актьр и имаш умел режисьор, който знае и как да те покаже и как да те остави да ти да покажеш собствената си интерпретация за образа...

Играта с очи е едно от най-силните "оръжия" на Енгин... да наблюдаваш как лицето му се променя, преливайки от едно емоционално състояние в друго за мен си е вълшебно изживяване... но и от това бяхме лишени до голяма степен в КРА... уви.

# 611
  • Пловдив

http://www.televizyondizisi.com/latin-amerikada-en-begenilen-tur … tm_medium=twitter

Статия от днес: Най-високи оценки за турските актьори в Латинска Америка
     В момента сериалите: "Хилядя и една нощ", "Каква е вината на Фатмагюл?" и "Черна роза" се излъчват и следят с интерес в Перу, и бяха излъчени най-почитаните турски актьори.
     На първите две места са Енгин Акюрек и Халит Ергенч. Следващите актьори в списъка са: Кенан Имирзалъолу, Къванч Татлъту и Мехмет Гюнсур.
     В Перу и Латинска Америка, телевизиите са купили авторските права на повече от 10 турски сериала. В близко време ще започне излъчването и на "Съла", "Гюмюш", "Великолепният век" и "Езел".

# 612
Приятна вечер, момичета,

Поздрав, извън темата с едно стихче, което много ми хареса
Скрит текст:
Tи отписваш приятели…
А аз им свиря "на бис“ -
господ ми е работодател,
заработвам небесната вис.

В притчи за „другата буза“
пък мълча като буца пръст.
Знаеш откъде е конфузът –
душата, надигне ли ръст,

я боли от изопнати вени,
а сърцето в яйце я прибира.
Време е за откровение,
не е време да се умира!

Ти преписваш пак вересии.
Аз износвам дългове чужди.
Но в душевните ни кесии...
е пълно. С любов и Събуждане.

# 613

Колко такива моменти можем да си отделим в КРА?  Sad
Жалко... просто жалко...

# 614

Тук се чудех Енгин или Йомер си почива... явно е Енгин. 

Направи ми впечатление семплостта на мястото за живеене което си беше избрала Елиф. Както и обзавеждането - всъщност явно с парите от продажбата на колата си е накупила книги, най-нужното за живеене и материалите за работа. Това бяха нейни някакви уникални украшения/бижута е силно казано/ изработени от ... това в кутийките някакви  изкуствени камъчета ли бяха  Thinking
И друго се чудех - това колие, чрез което всъщност Йомер я намери - тя ли го изработи? Сама?

Общи условия

Активация на акаунт