.
. Стискаме палци, всичко ще бъде наред. Ти си нашето вдъхновение

Пишете момичета, каквото ви е на сърце. Дай Боже все хубави неща да споделяме, както казва ДАНИТИ, кой каквито ядове е имал - ДО ТУК, от тук нататък - купон. 
нЕма да се даваме. Като съпруги на военнослужещи и ние самите сме войници ( нали така пееше Емил Димитров), а и момичетата, които са избрали тази професия ( да защитават Родината - това пък е от филма Офицети), та всичките ние сме '' печени", лесно не се предаваме. Бой до край. Победа будет за нами
.
Браво на авторката! 
Радвам се, че ви е било интересно да я попълните 
Добре, че свеки е тук, че успях да попривърша с неотложните задачки и сега ме очаква (само) приготвянето на багажа, което ми е пълен ужас, предвид че сме с децата и се сещате на какво ще прилича колата ни - освен огромния куфар, ще помъкнем количка, кошара и проходилка
Сега само се записвам, утре ще рапортувам. Пиша от тел и на момичето преди мен ще дам пвече инфо, а и другите сигурно ще се включат. Отивам да почивам след почивката
Сега само се записвам, утре ще рапортувам. Пиша от тел и на момичето преди мен ще дам пвече инфо, а и другите сигурно ще се включат. Отивам да почивам след почивката
При което вече не издържах и се развиках. Мъжа ми носи дъщерята на ръце, която тежи около 50 кг. и трябва да мине през всичките 140 стълби и коридорчета. Питах я, ако стане пожар или нещо друго, как смята че ще могат да изведат всичките около 300 човека с бебета и малки деца през лабиринта и единствения изход????
Безумие от всякъде! За първи път съм толкова разочарована от мястото за почивка. Безумие след безумие....
Скъпичко е,19 лв билета на човек. Има семеен билет за 4 членно семейство, който е 40 лв. Но си заслужава всяка стотинка!
Продължавам за Несебър. Паркинга е голям и има място. Стаите не са реновирани, но са добри, чисто е, всеки ден минава камериерка, която зарежда тоалетна хартия и бърше. На няколко дни сменят кърпи, мисля беше през два дни, на 5-6 ден сменят бельото. Като цяло е чисто и подредено. Повечето стаи са с тераси, а всички са с климатик и хладилниче. Има детски кът, ограден, където могат да играят децата. Старичък е, пейките са изпочупени, но все пак има място, за разлика от Адмирал - там има само стълби и плочки. Има 5 пейки и 3 кошчета. Две беседки, които са прашасали и целите в паяжини. Само едната може да се ползва, защото на другите няма място къде да се седне. Оказа се ,че нямам снимки от базата в Несебър, дано другите момичета да имат нещо да покажат. Ако искате друго да питате, давайте, момичетата също ще допълват.
Доволна съм като цяло, успях от моите работни неща да се откъсна, почти никой не ми звъня по работа. От утре съм на тръстиката, но май вече ми долипсва да не правя нищо. Сега чакам детето да проходи сама и може към края на август, да отидем някъде за някой друг ден, да си довършим морето. 

Жалко, че беше за малко, но пък вече визуално вече две момичета съм виждала 
Палци не стискам, но ще се моля за вас! Обаждай се, ако има нещо, дори само, за да споделиш!