Кой какво сервира снощи - кой какво ще готви днес? - 4

• 22 293
  • 421
  •   1
Отговори
# 120
Вчера скумрия на скара и картофена салата, а днес свеки дойде у нас  и направи супа от коприва, че нещо съм болна и не ми се готви

# 121
  • област Софийска
Вчера - скумрия с доматен сос на фурна, а днес нямах време за готвене, защото кръстосвахме улиците с Ива (времето беше супер), та сме на омлети.

# 122
Печено пиле на сол със салатки - картофена и зелена!

# 123
Снощи-пържолки със салата,днес яйца

Последна редакция: чт, 30 мар 2006, 17:10 от raddi

# 124
Вчера-точена баница и таратор
Днес-тестено гюведже с кавърма-пилешка,крем супа от коприва и някакъв десерт

# 125
Вчера за обяд пълнени постни чушки със фиксовете на Маги.За вечеря постно зеленце пресно,салатка от доматки и краставици и царевица от консерва.
А за днес сигурно ще дояждаме и една супичка от коприва.Няма ли да свършват тези пости,вече!
 #Cussing out

# 126
Вчера- мусака със зелена салатка.
Днес смятам да направя пекани пилешки бутчета, чеснов сос и пак зелена салатка.

# 127
  • гр.Банкя
вчера-тиквички с кисело мляко,копър и чесен
днес-пълнени чушки с яйца и сирене на фурна

# 128
  • все тук
Снощи направих кренвиршите с кашкавал и доматен сос на фурна - наистина стават супер / а и бързо Peace/, салата зеле и моркови.
Днес се двоумя - или солени кифлички със сирене и кашкавал, или телешки пържоли на фурна с кисело мляко.

# 129
снощи- пилешка касадия (палачинки с пълнеж от пил.месо, зеленчуци, кашкавал и майонеза)
днес-  мисля още

# 130
Днес - пържени кюфтета,пържени картофки,шопска салатка,лучник и дояждаме Дълбаната торта! Hug

# 131
  • Вече в моята си приказка...
Днес направих набързо нещо като миш-маш, ама на фурна. Не стана лошо. Снощи - паниран кашкавал и панирани кремвирши + салата от марули и краставици. И студена ракийка.

# 132
Вчера - телешки пържоли със задушени картофи с чесън + зелена салата . Днес дояждаме + омлет и таратор.

# 133
яйца всякакви, кренвирши и салата домати-краставици-зеле

# 134
  • София
тъй като постим- вчера ориз с тиквички, супа спанак и салата. Днес зелеви сърми с булгур / за първи път ги правя и още не съм ги опитала/, а на който не му хареса- супа спанак.

Общи условия

Активация на акаунт