ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 60 тема

• 45 156
  • 785
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря,  **Sisi**
Ето го Джуджу на 10-я му рожден ден. Получава си подаръка Simple Smile

# 76
# 77
  • София
Дайте идея за читав ветеринар в Младост 1( Сф). Близо са ни Др. Енимъл, обаче не ги харесвам. Вариант ни е да го водим в Д-р Вет в Редута, но нямаме кола и не е много удобно. В краен случай и там става, но се надявам на нещо по-удобно и читаво (под читаво разбирам разбирач, обичащ животните, не само парите)

Ами в блок 72 А има един кабинет - Vip Vet. Един приятел там си води кучето и си е доволен Simple Smile

Добре дошли на всички малки и големи кученцаааааааааа.

# 78
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
ооо имаме си нови кученца в темата - добре дошли   bouquet

Честит рожден ден на Мики  Tada
 -да е много здрав и игрив

Жгмъц -как е красавицата ? Дано бързичко се оправи .

# 79
Честит Рожден Ден на всички кучовци  newsm59 Да сте здрави, игриви и много палави!

Скрит текст:
И моето малко човешко бебе имаше скоро Рожден Ден, та похапнаха торта под масата  Mr. Green

# 80
  • София
Вероника, засега без никаква промяна е Бианка...

# 81
  • София
Леле колко много рожденици съм пропуснала... да са ви много здрави и игриви  Hug Hug Hug
Добре дошли на всички нови, малки и големи кучовци Simple Smile
Стискам палци Бианка да се оправи бързо  Praynig

# 82
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
и аз стискам палци за моята слабост Бианка  Praynig - дано съвсем скоро има подобрение

# 83
  • Ланкър, планините Овнерог
Очарована съм от Д-р Вет. Голямо чудене се чудих дали да ходя до там, защото са далечко, но предпочетох малко път пред това да не съм сигурна дали или. Просто им пука за животинките. Ние, за мой ужас, още днес ходихме и то не за ваксина, а за проблем. Нещо отказа от вчера да яде, че и разстройство си докара. Вече попохапва, но не гранулите, а пилешко. Тарикат. Света обиколих, за да намеря неговата марка, а той да не ги иска. Сега като бебетата го захранвам.

# 84
  • София
Благодаря ви момичета за подкрепата!  Outta Joint
Биани е вече по добре! Много съм доволна!

Разказ за едно коте и тегобите му...
Скрит текст:
Искам да споделя нещо, докторката която боцка Бианка се грижи за едно коте жестоко изядено от куче!
Картинката е страшна, така че ще спестя снимките. Приятелите ми във ФБ са ги видяли...
Въпреки страшните си травми (липсващо ухо и част от главата, липсваща кост и мускули на единия му заден крак и др.)котето се държи геройски. Мърка и се гали, явно е бил домашен котарак.
Още доста време ще е в клиника, докато се стабилизира. А за после се търсят осиновители.
Ако някой има идея ?

# 85
Света обиколих, за да намеря неговата марка, а той да не ги иска. Сега като бебетата го захранвам.
Ми той Е бебе. Коя е "неговата марка"? Сякаш 5 години само гранули е ял, че и марка си има... Сори, ма тук не се сдържах. И на предната страница те питаха има ли добра причина да е отделен толкова рано от майка си.

жгмъц, ужасно тъжно и страшно Tired

# 86
  • Ланкър, планините Овнерог
На толкова ги отделят. Захранени са с гранули, ядат си ги нормално -  http://www.kuche.evropea.com/vazpitanie_na_kuche.html
Причината да търся неговата марка е, защото не е редно да я сменям просто. Ок?
Предното ни куче е взето на 29 дена, пък смятам, че добре си поживя 15г.

Последна редакция: чт, 16 юли 2015, 20:09 от Гита Ог

# 87
Здравейте всички. Hug
От 2 седмици имам Йорки.На 2 месеца е и имам малък проблем... Sad
Постоянно ни хапе ръцете и вече като му порастнаха зъбки боли.Когато се раздивее много силно хапе.Има играчки,и то много.Има и кожени солетки,но явно нищо не помага... Rolling Eyes
Моля за съвет Praynig

# 88
  • София
Илинa, буташ играчки в устата. Няма начин... трябва да потърпиш малко, докато свикне, че ръцете не са за хапане.
Гита Ог, нормално е за кученце да го вземеш най-рано на 45 дни. Колкото повече е с майката, толкова по-добре за кутрето. На 39 дни дали не са му малко твърди гранулите, опитай леко да ги разкисваш с топла вода, като постепенно я намаляваш. Коя е марката на тези гранули? Ако са качествени, вземи направо чувал, а не насипно. Хубаво е кучето да се храни с хубава храна висок клас, поне докато расте.

# 89
Гита Ог е права - кучето не трябва да си сменя гранулите рязко, а поетапно - 70% стари-30% нови и постепенно се промея съотношението, докато старите отпаднат. Ако се налага смяна, разбира се. За захранването с гранули и отбиването от майката няма да коментирам - свършен факт.  Peace Сега е по-важно да си изгради имунитет покрай ваксините и да е здравичко.
ilina.docheva , когато кученцето ухапе, казвай твърдо НЕ с висок и категоричен глас. После давай играчка или солета. Котато порастне още малко при захапване казвай НЕ и игнорирай за минута-две. Така ще разбере, че играта спира при захапване, а не продължава. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт