ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 60 тема

• 45 128
  • 785
  •   1
Отговори
# 750
Факт е, че пилешките кокали и костици са вредни за кучетата било то много сварени или не.
Аз преди също давах, но след като прочетох инфо по темата и се наплаших. Всеки си решава.

Моя също не го храня само с гранули, давам му и от нашата храна понякога или хляб си проси..
Не ми е всичко по учебник, просто кокалите наистина могат да предизвикат проблеми, особено ако се погълнат и забият някъде в коремчето.

Marzi Pan, да не би да е някаква алергия или непоносимост на Балу към препарат или друго?

Данък на Лисандра няма ли скорошен?

# 751
Сиси, мислихме и варинати за алергия, но не виждам към какво може да е - нищо ново и различно няма покарй него. Симптомите съвпадат с това, което чета за кучешката кашлица. Всъщност като се върнахме с ММ от почивка го забелязах - майка ми каза, че не го е чула докато ни е нямало да кашля. Но той като е с нея ужасно се дърпа на разходките и може пък да е от нашийника нещо - с душач е. Сега не го ползваме, слагаме стария нагръдник. Ще изчакаме още ден-два и пак ще ходим в клиниката, ако няма подобрение от сиропа.

# 752
Защо свинското да не е полезно?

# 753
А пилешки фенери могат ли да се дават - сварени с ориз да речем ? Thinking

# 754
Какво могат да ядат кучетата (от Фея)

Скрит текст:
Какво могат да ядат кучетата.

Сурово месо с кокал: пилешко, телешко, агнешко, заешко, пуешко (с по-едри кости) патешко
Карантия всякаква от пилета, крави, овце. Особено полезни са непочистеното шкембе, мозъка и черния дроб (внимание! разхлабва!)

Носещи кокали, сурови: веднъж седмично

Зеленчуци: всякакви зеленолистни (спанак, маруля, манголд, кейл, магданоз, копър, киселец, листа от морков и червено цвекло...), краставици, сладки картофи, карфиол, броколи, зеле, червено цвекло, моркови.

Плодове: ябълки (без семки), круши, банани, малки количества цитруси. Внимание с костилкови.

Мляко и млечни: кисело мляко, кефир, извара; сирене и кашкавал безсолни, в умерени количества.

# 755
Благодаря , Сиси.

# 756
  • София
А има. Аз периодично си я снимам Wink Не сте казали, че искате да й гледате муцката Laughing Laughing
Скрит текст:
Така седи на дивана докато минавам с прахосмукачката. Приближа ли до дивана пък застава като струна изпъната докато не подмина

По цял ден сме ей така. Да й завиди човек начи

Чака за бисквитката Laughing

И тука да ви покажа една сладурана при която бях една седмица. ( има и бебе коли и голямо коли ама тях не успях да снимам). И тя се казва Бела Wink

Аз пилешки кокали също не давам, че са кухи и съм виждала какво правят. Ама свински, телешки й ги давам.  Wink С мръвчица по тях така.

# 757
Готвено е най - добре да е чисто пилешко (понякога може риба) или някаква карантия + ориз.

Руфъс много не си пада по ориза и му правя пилешки бульон + пилешко + малко хляб (което не е правилно) и да кажем морков.

Много сладка муцунка е Лисандрата! Hug

# 758
  • София
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo Охххх не мога да не ви кажа. Точно пускам снимките и чувам пронизителен вик от спалнята. Тичам и какво да видя - Лисандра седнала на главата на сестра ми, а Деб(сестра ми) крещи и се мъчи да я махне. Господи, това си беше само за клипче Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 759
rotfImbo rotfImbo rotfImbo Охххх не мога да не ви кажа. Точно пускам снимките и чувам пронизителен вик от спалнята. Тичам и какво да видя - Лисандра седнала на главата на сестра ми, а Деб(сестра ми) крещи и се мъчи да я махне. Господи, това си беше само за клипче Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha
Моята Бела онзи ден от радост преби детето  hahaha

# 760
Как да откажеш на такъв поглед за бисквитка?  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 761
Оф, Лиса и Балу са близнаци Laughing Същите пози, същите физиономии Crazy Балу леко посвикна с голямата прахосмукачка, но ужасно го е шубе от парочистачката - сигурно щото по-рядко я ползвам и не се познават добре Laughing А до десетина дни трябва да получа прахосмукаче-роботче - много ми е любопитно как ще реагира, ще се крие ли, ще го гони ли... при всички положения циркът ще е пълен Laughing

# 762
  • София
Marzi Pan викаш от една партия са си Laughing Laughing О аз имам едно такова и е голямо чудо. Лае го, напада го понякога и като тръгне към нея пали в обратна посока с 300 Laughing Laughing Laughing

малката лисичка мога да си го представя Laughing Laughing Лиса преди от много обич и подскачане почти не остави 2-3ма приятели без поколение Joy Joy Joy

# 763
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
OrleanAngel и аз  се посмях  Joy .
 Преди варях цаца за Айра и я слагах към ориза и със зеленчуци. Много обича , ама си омерисвам къщата , а котлончето на двора ми се развали .

Също и варях ориз със зеленчуци и дробчета или фенери , далак също съм давала

# 764
Момичета ,аз обмислям кастрация ,и най-вероятно средата на този месец или началото на другия ще направя.
Възстановяват ли се бързо кучинките ?

Общи условия

Активация на акаунт