, Бубе 
Вероятно сериала ще продължи, докато има необходимия рейтинг, а той зависи от индийската публика
Не веднъж сме коментирали, че те имат различно отношение към нещата, които ни вълнуват
Но сценаристите това са решили - така че ще трябва да почакаме и да се молим скоро нещата да се оправят.
Мисията на Сандия е интересна, само да не я разтягат толкова, а да я приключат по-бързо!
Тя се справя супер като Сагарика.
Но сюжета около Лалима и глупостите на Сантош да жени Сурадж отново като го лъже в неговото психическо състояние са отвратителни и това няма как да го приема.
Въпреки това аз си гледам сериала - доста тежки епизоди са, но пак е интересен ...
Ясно е, че са замислили това с мисията и развръзката за втората жена от по-рано - затова вярвам, че не са случайни и обещанията, които Сурадж и Сандия си дадоха, че той няма да я смени с друга и че Сандия ще е единствената му съпруга за вечни времена.
Моля се Сандия да се появи навреме или някой друг да попречи на тази абсурдна сватба ...
В момента Сагарика е на последното изпитание от Чанду - надявам се, че ще го премине и после тя ще разбере кои са терористите, за да ги заловят по-бързо ...
Въпреки тежките моменти обаче има едно нещо, което си е същото и това е Безкрайната любов между Сурадж и Сандия ...
Точно затова приемам тези серии по-лесно. Двамата са на хиляди километри един от друг, но дори за миг не спират да мислят един за друг ...
Сурадж живее в свой собствен свят, където Сандия е жива - той непрекъснато си говори с нея, смее се с нея, дори я учи да готви и така е щастлив.
Жалко, че тъпата му майка не го разбира ...
Да знам, че това не е нормално, но точно това го прави щастлив - мисълта, че Сандия е до него. А тя наистина е жива и съм убедена, че когато я види Сурадж ще се оправи и ще се върне към нормалното си състояние. Моля се да съм права ...
От друга страна Сандия в селото заобиколена от толкова много престъпници и опасни хора - непрекъснато подлагана на рискове не спира да мисли за Сурадж - във всеки един възможен момент си спомня за него или си го представя как й се явява и е до нея.
Точно това й вдъхва сили да се справи с мисията и предизвикателствата ...
Химията между Анас и Дипика е все така силна, дори сякаш ме пленяват още повече - винаги когато Сурадж и Сандия са заедно ми пълнят душата ...
Определено ми липсват предишните епизоди, където имаше романтика, любов, смях - но се надявам след мисията и като разкарат Лалима - Сурадж и Сандия да се съберат отново и нещата да се върнат към предишното състояние ...
Според мен с тази мисия показват колко е силна любовта между Сурадж и Сандия! Въпреки всичко те не спират да се обичат ...
А и за да направи хотела Сурадж трябва да е със Сандия - сигурно после ще се върнат към тази идея, а също се надявам да се върнат и към Ванш!
Както се казва - има още какво да се види от сериала.
Важното е колкото и да продължи той финала да е щастливи и Анас и Дипика да ни радват до края ...
Мечтая за момента, когато Сандия ще се върне и пак ще ги видим заедно със Сурадж и Вед! Щастливи и влюбени - те са уникално семейство и трябва да са заедно ...

Поплаках си с тях ...
Сантош е ужасна с нейните планове - днес за пореден път показа, че не се интересува от никого. Оказах се и права за Вед и за това, че знае какви ги е говорила Сантош - горкото дете как й се молеше днес, че не иска втора майка. А тя седи като статуя и пак изтъква своя версия, с която уж е права - как ще падне по гръб. Не мога да я търпя.
Но за това ще си кажа мнението по-късно ...
Не ми харесват нещата около разделянето на близнаците и всичко това с Лалима, както и гадостите на Сантош в момента, но се надявам че после нещата ще се оправят ...
Сурадж и Сандия са Великолепна двойка - любов като тяхната не се среща често. Той е уникален съпруг, тя е прекрасна съпруга - любовта им е чиста, красива, истинска и безрезервна. Обожавам ги - Анас и Дипика са блестящи в ролите си ...
Благодаря ти за прекрасните колажи!
Уникално силен момент - щом Сурадж вкуси от сладките, които Сандия му прати по шефа си - веднага усети, че сякаш тя ги е пратила и каза Сандия!
Невероятно силна любов има между двамата - надявам се винаги да е така ...
Много ги обичам ...
Уникално силен момент - щом Сурадж вкуси от сладките, които Сандия му прати по шефа си - веднага усети, че сякаш тя ги е пратила и каза Сандия!
Много ги обичам ...

как смогва той си знае
но какво ли не снима покрай мисията
после го гласят за младоженец с Лалима
като го хване кризата също е неузнаваем как се прави на неадекватен
Но сценаристите това са решили - така че ще трябва да почакаме и да се молим скоро нещата да се оправят.
Мисията на Сандия е интересна, само да не я разтягат толкова, а да я приключат по-бързо!
Но сюжета около Лалима и глупостите на Сантош да жени Сурадж отново като го лъже в неговото психическо състояние са отвратителни и това няма как да го приема. 
Въпреки това аз си гледам сериала - доста тежки епизоди са, но пак е интересен ...
Ясно е, че са замислили това с мисията и развръзката за втората жена от по-рано - затова вярвам, че не са случайни и обещанията, които Сурадж и Сандия си дадоха, че той няма да я смени с друга и че Сандия ще е единствената му съпруга за вечни времена.
Моля се Сандия да се появи навреме или някой друг да попречи на тази абсурдна сватба ...
В момента Сагарика е на последното изпитание от Чанду - надявам се, че ще го премине и после тя ще разбере кои са терористите, за да ги заловят по-бързо ...
Въпреки тежките моменти обаче има едно нещо, което си е същото и това е Безкрайната любов между Сурадж и Сандия ...
Точно затова приемам тези серии по-лесно. Двамата са на хиляди километри един от друг, но дори за миг не спират да мислят един за друг ...
Сурадж живее в свой собствен свят, където Сандия е жива - той непрекъснато си говори с нея, смее се с нея, дори я учи да готви и така е щастлив.
Да знам, че това не е нормално, но точно това го прави щастлив - мисълта, че Сандия е до него. А тя наистина е жива и съм убедена, че когато я види Сурадж ще се оправи и ще се върне към нормалното си състояние. Моля се да съм права ...
От друга страна Сандия в селото заобиколена от толкова много престъпници и опасни хора - непрекъснато подлагана на рискове не спира да мисли за Сурадж - във всеки един възможен момент си спомня за него или си го представя как й се явява и е до нея.
Химията между Анас и Дипика е все така силна, дори сякаш ме пленяват още повече - винаги когато Сурадж и Сандия са заедно ми пълнят душата ...
Определено ми липсват предишните епизоди, където имаше романтика, любов, смях - но се надявам след мисията и като разкарат Лалима - Сурадж и Сандия да се съберат отново и нещата да се върнат към предишното състояние ...
Според мен с тази мисия показват колко е силна любовта между Сурадж и Сандия! Въпреки всичко те не спират да се обичат ...
А и за да направи хотела Сурадж трябва да е със Сандия - сигурно после ще се върнат към тази идея, а също се надявам да се върнат и към Ванш!
Важното е колкото и да продължи той финала да е щастливи и Анас и Дипика да ни радват до края ...
Мечтая за момента, когато Сандия ще се върне и пак ще ги видим заедно със Сурадж и Вед! Щастливи и влюбени - те са уникално семейство и трябва да са заедно ...

всъщност Сантош постъпи така и когато Сандия беше в Академията и бяха разделени близо година
тогава бавно но славно започна да кани Кавита
Много ги обичам ...

как смогва той си знае
но какво ли не снима покрай мисията
после го гласят за младоженец с Лалима
като го хване кризата също е неузнаваем как се прави на неадекватен 

всъщност Сантош постъпи така и когато Сандия беше в Академията и бяха разделени близо година
тогава бавно но славно започна да кани Кавита

Сега Сантош използва психичното му състояние, за плановете си ...
Ако наистина му мислеше доброто щеше да почака да се оправи и сам да реши какво иска. Но понеже знае, че нормален или с психично разстройство - за Сурадж няма друга жена освен Сандия сега използва хитрост ...
А на всичкото отгоре пак се изкарва права и изтъква всевъзможни причини. Нямам думи ...
Преди не успя - надявам се, че и сега няма да успее! Каквото и да става Сурадж и Сандия трябва да бъдат отново заедно ...

Той така се радваше докато го гледаше. Даже си говореше въображаемо със Сандия и й каза, че тя е много красива в тази рокля - независимо дали е Сати или Парвати е много красива ...
После й каза, че е направила много добре като е изиграла и Сати и Парвати и не е позволила на никоя друга да изиграе нейната роля, защото те са свързани за 7 живота ...
Сантош седеше на вратата и го слушаше. После си каза, че Емили е права и че Сурадж и Сандия са като Свещта и Светлината и Сурадж няма да се съгласи на брак с друга жена ...
Тя отиде при него и го попита какво гледа - Сурадж й каза, че гледа пиесата им със Сандия за Шив и Сати/ Парвати!
Сантош седна и помоли Сурадж да й покаже видеото от сватбата им със Сандия! Сурадж веднага пусна видео запис на втората сватба между Сурадж и Сандия! Милия така искрено се радваше докато го гледаше - беше толкова щастлив ...
Сантош го пита дали иска да преживее за трети път това щастие. Казва му, че вторият им брак е по желание на Сандия, а третият може да го направят по желание на Вед. Нали малкия им син се оплаквал, че не е присъствал на сватбата на родителите си - сега нека двамата със Сандия да се оженят отново и така и Вед да присъства!
Сурадж каза, че ще се ожени за Сандия отново и после попита въображаемата Сандия - ще се омъжиш ли за мен отново?
Сантош си мислеше, че ще се наложи да го излъже за негово добро ...
Как не я е срам ...
Сурадж каза на Сантош, че ще се ожени за Сандия и 100 пъти, Сандия също е съгласна да се омъжи за него отново. Дори й каза посочвайки - виж майко и Сандия иска отново да се омъжи за мен. Милия беше толкова щастлив и прегърна майка си.
Ако знаеше, че всъщност Сантош го лъже и готви друга жена за сватба - горкия Сурадж ...
Сантош излезе навън, а Сурадж остана да си гледа записите с моментите със Сандия!

Емили каза на Сантош, че Сурадж е лудо влюбен в Сандия и я носи в сърцето си ...
Как ще може тя да скрие това от Сурадж и ще може ли той да ские любовта си към Сандия от Лалима - това не е редно ...
Сантош каза на Емили, че знае че Сурадж още обича Сандия и няма да забрави Сандия.
Той непрекъснато мисли за Сандия, но заради нея сега бил в това състояние. Сега може все да говори и мисли за Сандия, но с времето това щяло да се промени и да започне да говори за Лалима. Ужасна е наумили си нещо ...
После обаче взе една своя снимка - сгъна тази на Сурадж и Сандия, оставяйки само него и сложи своята до него - това били Сурадж и Лалима! Много ме вбеси - коя е тя да сгъва снимката им ...

Вед каза: "Не искам втора майка. Наказваш ли ме? Направих каквото ти искаше. Не споменавам името на мама, защото ти ми каза. Моля те не довеждай друга на мястото на мама. Моля те бабо"
Вед продължаваше да плаче и аз заедно с него ...
Много силна сцена отново отлично изиграна от малкия сладур ...
Сантош каза на Вед, че разбирала страданието му, но правела това заради щастието на баща му. Започна да го пита - той не иска ли баща му да се оправи и да е щастлив отново. Каза му, че когато е видял Лалима в храма се бил усмихнал за пръв път от толкова време. Тя щяла да му помогне - затова ще го ожени за нея. Изтъкна състоянието на Сурадж, за да накара Вед да приеме гадорията й ...
Горкото дете плачеше и я прегърна молейки се, но къде ти. Сантош е коравосърдечен човек - Сурадж бил се усмихнал. Как ли пък не ...
Сурадж се усмихва и е истински щастлив само, когато вижда, мисли и говори за Сандия ...
Как може Сантош да причинява това на Вед - гледа как малкия плаче и й се моли, вижда че Сурадж е щастлив само мислейки и говорейки за Сандия и въпреки това им причинява това - няма никакво оправдание. Стана пак същата отвратителна жена, която не слуша никого освен себе си ...
Как може Сантош да прави това - що за безсъвестен човек е.
Стана ясно, че съм била права за нея. И предния път като Вед плачеше и питаше Емили за майка си - беше много тъжно. Ясно е, че хората говорят така за Сандия, заради приказките на Сантош. А детето копнее да чуе поне една добра дума за майка си. Освен него, Сурадж и Емили - никой друг не смее да я спомене ...
И сега това решение на Сантош направо ще съсипе Сурадж и Вед - много ми е мъчно за тях.
Сантош е ужасна ...

Чанду й каза, че имало празник - щели да правят някакво представление в селото и тя трябвало да се включи.
Едно дете й донесе някаква напитка да опита - Сагарика си сипа и започна да пие. Чанду Шекар беше доволен, че сега ще се напие и всичките й тайни ще излязат наяве.
Той излезе, а на Сагарика й стана гадно от питието и се напи. После излезе в селото и се качи на сцената. Днес тя щяла да танцува.
Така свърши - утре ще е танца и признанието. Не вярвам обаче, че ще се издаде - ще ги изменти нещо ...
Сега ще ви пусна и превод ...
Анас и малкия са супер сладки ...

Вероятно точно от тези промо снимки са и снимките дето пусна днес Пуджа/ Емили с онази ...
Много бързо стигнаха до сватбата. Иде ми да хвана Сантош за врата ...
Трябва нещо да стане и сватбата да се провали - видях една новина по въпроса и след малко ще я споделя. Тя поне ми връща надеждата ...

Препоръчани теми